• 976.00 лв.
  Нов

  Fly more bundle за EVO II включва в себе си две интелигентни батерии за дрон EVO II от 7100 mAh, хъб за зареждане на батерии за дрон EVO II , два чифта пропелери за дрон EVO II и една чанта за рамо за дрон EVO II, в която може да съхранявате и пренасяте всички тези аксесоари. Този официален бъндъл ще държи вашия дрон EVO II по-дълго време във въздуха, ще...

  976.00 лв.
  Очаква се
 • 37.00 лв.
  Нов

  Предпазва стабилизиращата стойка и камерата на дрон EVO II Pro от удар, прах или намокряне с вода при транспортиране. Съвет: Винаги премахвайте предпазителя преди полет, за да осигурите нормално движение на стабилизиращата стойка. Съвместимост:EVO II Pro.

  37.00 лв.
  Очаква се
 • 37.00 лв.
  Нов

  Предпазва стабилизиращата стойка и камерата на дрон EVO II от удар, прах или намокряне с вода при транспортиране. Съвет: Винаги премахвайте предпазителя преди полет, за да осигурите нормално движение на стабилизиращата стойка. Съвместимост:EVO II.

  37.00 лв.
  Очаква се
 • 213.00 лв.
  Нов

  Надградете фотографските си умения ниво нагоре с този пакет от 4 броя филтри за неутрална плътност (ND). Проектирани и оптимизирани за използване с EVO II Pro, тези ND филтри спомагат за намаляване на светлината, влизаща в обектива на камерата, позволявайки повече корекции и контрол върху експозицията на изображенията ви. В кутията:ND4 (2-Stops) ND8...

  213.00 лв.
  Очаква се
 • Ниски цени, бърза доставка и гаранция

  Магазинът работи в тясно сътрудничество със световня лидер в областта на любителското и професионалното оборудване за аерозаснемане - DJI Innovations. Предлагаме конкуренти цени и осигуряваме бърза доставка на своите продукти на територията на цялата страна. Поръчайте своя дрон от всяка точка на България или Европа и ние ще Ви го доставим!

 • Поръчайте онлайн

  Можете да поръчате желания продукт онлайн - бързо и лесно. Ако се нуждаете от специална оферта - свържете се с нас. Ние ще изготвим оферта според вашите нужди и цели. Ако не обичате да чакате, можете да ни посетите и в централния офис на COPTER.BG и да разгледате специално изградения шоурум с предлаганите от нас продукти.

 • Начини за плащане

  Онлайн магазинът COPTER.BG предлага разнообразни начини за плащане - по банков път, с наложен платеж (поръчката се плаща на куриера при доставка), разсрочено плащане (магазина работи с голяма част от лизинговите компании) или с дебитна/кредитна карта. Поръчайте своя нов дрон сега и станете част от доволните ни клиенти!

Магазин за дронове и аксесоари

COPTER.BG е специализиран онлайн магазин за дронове и аксесоари DJI и може да достави всички продукти на марката.

При нас ще намерите различни видове дронове, предназначени както за любители и ентусиасти, така и за професионалисти в областта на аерозаснемането, кинематографията или прецизното земеделие. В каталога ни ще откриете различни модули и аксесоари за разширяване възможностите на вашия дрон, както и професионални триосни стабилизирани стойки за камери. Предлагаме и пълната гама индустриални дронове на DJI от сериите Matrice, Agras, Mavic 2 Enterprise и Phantom 4 RTK.

COPTER.BG работи в тясно сътрудничество и е официален представител на световния лидер в разработката и интегрирането на любителски и професионални дронове DJI Innovations. COPTER.BG е оторизиран дилър на DJI Innovations и предлага цялата гама от продукти на бранда.

При нас ще намерите и официалните застрахователни планове Care Refresh и Enterprise Shield на DJI, които ще Ви донесат спокойствие докато летите.

Също така, COPTER.BG e единственият официален лицензиран гаранционен и извънгаранционен сервиз за дронове и продукти на DJI за България.