НОВИ ПРОДУКТИ

 • 155.00 лв.
  Нов

  Характеристики: Множество отделения в чантата могат лесно да съхраняват дрона, очилата и набор от аксесоари. Съвместимост:DJI Avata 2 DJI Goggles 3 DJI RC Motion 3 DJI FPV дистанционно управление 3

  155.00 лв.
  Купи
  Няма наличност
 • 135.00 лв.
  Нов

  Характеристики: Избирайки подходящия филтър, получавате повече контрол върху блендата и скоростта на затвора. Съвместимост:DJI Avata 2

  135.00 лв.
  Купи
  Няма наличност
 • 19.00 лв.
  Нов

  Характеристики: Изпитайте ефективен и стабилен полет на дрона. Съвместимост:DJI Avata 2

  19.00 лв.
  Купи
  Няма наличност
 • 115.00 лв.
  Нов

  Характеристики: Хъбът за двупосочно зареждане може да зарежда последователно три батерии. Може да служи и като мобилна захранваща банка за зареждане на устройства. Съвместимост:DJI Avata 2 Интелигентна батерия за DJI Avata 2

  115.00 лв.
  Купи
  Няма наличност
 • Ниски цени, бърза доставка и гаранция

  Магазинът работи в тясно сътрудничество със световня лидер в областта на любителското и професионалното оборудване за аерозаснемане - DJI Innovations. Предлагаме конкуренти цени и осигуряваме бърза доставка на своите продукти на територията на цялата страна. Поръчайте своя дрон от всяка точка на България или Европа и ние ще Ви го доставим!

 • Поръчайте онлайн

  Можете да поръчате желания продукт онлайн - бързо и лесно. Ако се нуждаете от специална оферта - свържете се с нас. Ние ще изготвим оферта според вашите нужди и цели. Ако не обичате да чакате, можете да ни посетите и в централния офис на COPTER.BG и да разгледате специално изградения шоурум с предлаганите от нас продукти.

 • Начини за плащане

  Онлайн магазинът COPTER.BG предлага разнообразни начини за плащане - по банков път, с наложен платеж (поръчката се плаща на куриера при доставка), разсрочено плащане (магазина работи с голяма част от лизинговите компании) или с дебитна/кредитна карта. Поръчайте своя нов дрон сега и станете част от доволните ни клиенти!

Магазин за дронове и аксесоари

COPTER.BG е специализиран онлайн магазин за дронове и аксесоари DJI и може да достави всички продукти на марката.

При нас ще намерите различни видове дронове, предназначени както за любители и ентусиасти, така и за професионалисти в областта на аерозаснемането, кинематографията или прецизното земеделие. В каталога ни ще откриете различни модули и аксесоари за разширяване възможностите на вашия дрон, както и професионални триосни стабилизирани стойки за камери. Предлагаме и пълната гама индустриални дронове на DJI от сериите Matrice, Agras, Mavic 2 Enterprise и Phantom 4 RTK.

COPTER.BG работи в тясно сътрудничество и е официален представител на световния лидер в разработката и интегрирането на любителски и професионални дронове DJI Innovations. COPTER.BG е оторизиран дилър на DJI Innovations и предлага цялата гама от продукти на бранда.

При нас ще намерите и официалните застрахователни планове Care Refresh и Enterprise Shield на DJI, които ще Ви донесат спокойствие докато летите.

Също така, COPTER.BG e единственият официален лицензиран гаранционен и извънгаранционен сервиз за дронове и продукти на DJI за България.