НОВИ ПРОДУКТИ

 • 389.00 лв.
  Нов

  Батерията за Sublue WhiteShark Tini e литиево-йонна, притежава 98Wh, за да ви даде сигурност за вашите приключения. Характеристики:Време за зареждане: 3 часа; Работно време: 30 мин.; Тегло: 0.75 kg; 98 Wh; 6600 mah.Съвместимост:Подводен скутер Sublue WhiteShark Tini

  389.00 лв.
  В наличност
 • 428.00 лв.
  Нов

  Батерията за Sublue WhiteShark Mix/MixPro e литиево-йонна, притежава 122Wh, за да ви даде сигурност за вашите приключения. Характеристики:Време за зареждане: 4 часа; Работно време: 30 мин.; Тегло: 1.1kg; 122 Wh; 11 Ah.Съвместимост:Подводен скутер Sublue WhiteShark Mix Подводен скутер Sublue WhiteShark MixPro

  428.00 лв.
  В наличност
 • 603.00 лв.
  Нов

  Батерията за Sublue Navbow/Navbow+ е литиево-йонна и притежава 158Wh, за да ви даде сигурност за вашите приключения. Характеристики:Време за зареждане: 3.5 часа; Работно време: 75 мин.; Тегло: 1.1kg; 158 wh; 10670mAh.Съвместимост:Подводен скутер Sublue Navbow Подводен скутер Sublue Navbow+

  603.00 лв.
  В наличност
 • 1,169.00 лв.
  Нов

  Характеристики: Вземете своята батерия за Sublue Vapor (385Wh), която предлага отлична автономност за вашето оборудване за гмуркане. Съвместимост:Подводен скутер Sublue Vapor

  1,169.00 лв.
  В наличност
 • Ниски цени, бърза доставка и гаранция

  Магазинът работи в тясно сътрудничество със световня лидер в областта на любителското и професионалното оборудване за аерозаснемане - DJI Innovations. Предлагаме конкуренти цени и осигуряваме бърза доставка на своите продукти на територията на цялата страна. Поръчайте своя дрон от всяка точка на България или Европа и ние ще Ви го доставим!

 • Поръчайте онлайн

  Можете да поръчате желания продукт онлайн - бързо и лесно. Ако се нуждаете от специална оферта - свържете се с нас. Ние ще изготвим оферта според вашите нужди и цели. Ако не обичате да чакате, можете да ни посетите и в централния офис на COPTER.BG и да разгледате специално изградения шоурум с предлаганите от нас продукти.

 • Начини за плащане

  Онлайн магазинът COPTER.BG предлага разнообразни начини за плащане - по банков път, с наложен платеж (поръчката се плаща на куриера при доставка), разсрочено плащане (магазина работи с голяма част от лизинговите компании) или с дебитна/кредитна карта. Поръчайте своя нов дрон сега и станете част от доволните ни клиенти!

Магазин за дронове и аксесоари

COPTER.BG е специализиран онлайн магазин за дронове и аксесоари DJI и може да достави всички продукти на марката.

При нас ще намерите различни видове дронове, предназначени както за любители и ентусиасти, така и за професионалисти в областта на аерозаснемането, кинематографията или прецизното земеделие. В каталога ни ще откриете различни модули и аксесоари за разширяване възможностите на вашия дрон, както и професионални триосни стабилизирани стойки за камери. Предлагаме и пълната гама индустриални дронове на DJI от сериите Matrice, Agras, Mavic 2 Enterprise и Phantom 4 RTK.

COPTER.BG работи в тясно сътрудничество и е официален представител на световния лидер в разработката и интегрирането на любителски и професионални дронове DJI Innovations. COPTER.BG е оторизиран дилър на DJI Innovations и предлага цялата гама от продукти на бранда.

При нас ще намерите и официалните застрахователни планове Care Refresh и Enterprise Shield на DJI, които ще Ви донесат спокойствие докато летите.

Също така, COPTER.BG e единственият официален лицензиран гаранционен и извънгаранционен сервиз за дронове и продукти на DJI за България.