GoPro

GoPro

Подкатегории

 • HERO9

  GoPro HERO9 Black осигурява зашеметяващо 5K видео и 20MP снимки. С добавена HyperSmooth 3.0 стабилизация, мощни функции и издръжлив, водоустойчив дизайн. С него ще получите повече от всичко, което обичате.

 • HERO10

  Изключителна скорост и лекота се съчетават в най-мощният GoPro създаван досега - HERO10 Black. Готови ли сте за двойно по-добро представяне? Революционно новият GP2 чип заснема 5.3K видео с двойна честота на кадрите, 23MP снимки с подобрена производителност при слаба светлина и разбиващата HyperSmooth 4.0 стабилизация във всички режими. За да опростите нещата, HERO10 е свързан с облак, така че в момента в който го заредите, Вашите кадри автоматично се качват в облака. С Вашия абонамент за GoPro и приложението Quik получавате цяла екосистема, която е оптимизирана за Вашия GoPro с мощни и лесни за използване инструменти за редактиране. GoPro HERO10 е със здрав и водоустойчив дизайн и предлага гъвкавост в различни ситуации.

 • 1,099.00 лв.

  Спецификации:Снимки: 23MP Видео: 5.3K60, 4K120 Стабилизация: HyperSmooth 4.0 Водоустойчивост: до 10 метра Faster Offloads Преден + заден екран Подобрено качество на изображението Удвоена честота на кадрите Двойно по-бърз процесор

  1,099.00 лв.
  Очаква се

 • 899.00 лв.

  Спецификации:5K видео + 20 MP снимки HyperSmooth 3.0 Водоустойчивост: до 10 метра Cloud Connected4 30% по-дълъг живот на батерията5 Сменяем обектив

  899.00 лв.
  Очаква се

GoPro освобождава хората да празнуват момента, вдъхновявайки другите да направят същото. От камери до приложения и аксесоари, всичко това е насочено да помогне на потребителите да уловят живота, докато го изживяват. 

GoPro е основан през 2002г. от Ник Уудман - сърфист, скиор и любител на моторните спортове, който търси по-добър начин за заснемане на себе си и приятелите си. Започва с 35 мм камера и каишка за китка, която е изработена от стар водоустойчив плат и пластмасови части, и скоро след това се превръща в международна компания, която продава над 26 милиона GoPro камери в повече от 100 страни.

Милионите страстни потребители на GoPro по целия свят вдъхновяват магията. Те ни смиряват и вдъхновяват с невероятна креативност, която ни помага да виждаме света по изцяло нов начин, за да продължим да създаваме възможно най-страхотните и иновативни продукти.