Слушалки

Слушалки


 • 219.00 лв.

  Нищо друго няма значение - единствено вашата музика. Супер удобни и мощни, JBL Tune 760NC изпълняват своята мисия. Активното шумопотискане блокира ненужните разсейвания, за да ви позволи да се съсредоточите върху това, което има значение - до 35 часа. Не достатъчно? Вземете допълнителни 2 часа само с 5 минути зареждане. Леки и сгъваеми, за да се поберат...

  219.00 лв.
  В наличност
 • 199.00 лв.

  Бъдете единни с Вашата музика и Вашия свят. Без кабели, които да Ви задържат се наслаждавайте на любимата си музика с JBL Pure Bass. Слушалките JBL Tune 225TWS Ghost Edition безпроблемно се свързват с Вашата музика и разговори. Слушайте по-дълго и комфортно с до 25 часа живот на батерията.

  199.00 лв.
  В наличност
 • 89.00 лв.

  Bluetooth слушалки с вградена литиево-полимерна батерия и възможност за работа с едно зареждане до 6 часа. Трите бутона Ви осигуряват пълен контрол, когато слушате музика или приемате обаждане. Вграден чувствителен микрофон. Плосък кабел за избягване на възли и усуквания. Комплектът включва малка торбичка за по-надеждно пренасяне.

  89.00 лв.
  В наличност
 • 69.00 лв.

  С помощта на JBL Pure Bass Sound, слушалките JBL TUNE 125BT Ви осигуряват безжично решение без загуби за ежедневна употреба и до 16 часа живот на батерията. Представете си слушалки, които се зареждат за 2 часа, плосък кабел без заплитане и достатъчно леки, за да се носят удобно часове наред. А когато комбинирате и магнитите, които гарантират, че...

  69.00 лв.
  В наличност
 • 56.00 лв.

  Преносими слушалки от базовата серия на JBL. Мощен бас, малко тегло, вграден микрофон и плосък кабел с 3.5 мм стерео жак. Честотна лента 20Hz-20kHz.

  56.00 лв.
  В наличност

Над ухото, върху ухото и в ухото. Каквото и да изберете, слушалките които предлага COPTER.BG ще свършат работата. COPTER.BG разполага със слушалки, които ще задоволят Вашите нужди (при забавление с игри, спортуване или докато релаксирате).

Слушалките се предлагат в два вида:

Слушалки над ушите (over-ear) покриват напълно ушите Ви. Очаквайте богат и дълбок бас, както и кристално чист звук. Тези слушалки са създадени за истински любители на музиката, които искат да се насладят на най-доброто качество на звука.

Слушалки в ушите (on-ear) се слагат в ушите Ви. Те са много по-малки от другите слушалки. Предимството на това е, че са значително по-леки, сгъваеми и преносими, където и да отидете.