Уреди за дома

Уреди за дома

 • 499.00 лв.
  Промо Цена

  Спецификации:Тип: пречиствател за въздух; 4-степенна филтрация на въздуха; PlasmaWave® технология; Индикатор за качеството на въздуха; 99,97% неутрализиране на фин прах; Нощен режим на работа.Регистрирайте своя пречиствател Winix за удължена гаранция

  499.00 лв.
  В наличност
 • 1,039.00 лв.

  Спецификации:Тип: пречиствател за въздух; Активен плазмено йонен разряд и технологията Flash Streamer; Високоефективен HEPA филтър за улавяне на фини прахови частици; Мощно засмукване и изключителна тишина; Нов стилен и компактен дизайн; Без смяна на филтри първите 10 години.

  1,039.00 лв.
  В наличност
 • 1,549.00 лв.

  Спецификации:Тип: пречиствател за въздух; Активен плазмено йонен разряд и технологията Flash Streamer; Високоефективен HEPA филтър за улавяне на фини прахови частици; Мощно засмукване и изключителна тишина; Нов стилен и компактен дизайн.

  1,549.00 лв.
  В наличност
 • 480.00 лв.

  Спецификации:Тип: влагоуловител; Технология: инверторен; Гаранция: 24 месеца.

  480.00 лв.
  В наличност

Голямо разнообразие от уреди за дома от COPTER.BG

Пречиствателите за въздух Ви осигуряват по-здравословен живот и пречистен въздух на Вас и Вашето семейство. Използването на пречиствател на въздух гарантира, че качеството на въздуха в помещението ще е много по-добро и по-бързо. Пречиствателите за въздух, които предлага COPTER.BG филтрират въздуха във Вашия дом или офис с помощта на филтърна система за пречистване на въздух. Пречиствателите за въздух са ефективни при филтриране на вируси, бактерии, алергени, фин прах, цветен прашец, пърхот, цигарен дим, спори на мухъл и миризми от домакинството.

Влагоуловителите са предназначение за бързо и ефективно отстраняване на влага и мухъл. Признаците за излишната влага в дома Ви могат да включат кондензация на влага по прозорците, растеж на плесен по стените и таваните, миризма на плесен в спалнята или банята. Нивата на влага се повишават, когато се къпем или сушим прането на закрито. Ако страдате от някой от тези проблеми, разгледайте предложенията на COPTER.BG.