Нови продукти

Информация

Дронове

При нас ще намерите дронове и аксесоари за тях от най-долемите световни марки, включително и на световния лидер DJI Innovations! В COPTER.BG ще намерите голямо разнообразие на нови модели дронове както за деца така и за професионалисти. При нас ще намерите дроновете за деца DJI Tello, а за по напредналите от вас ще предложим сериите DJI Mavic и ...

При нас ще намерите дронове и аксесоари за тях от най-долемите световни марки, включително и на световния лидер DJI Innovations! В COPTER.BG ще намерите голямо разнообразие на нови модели дронове както за деца така и за професионалисти. При нас ще намерите дроновете за деца DJI Tello, а за по напредналите от вас ще предложим сериите DJI Mavic и DJI Phantom. Професионалистите в киноиндустрията и фотографията могат да разгледат нашите предложения от сериите DJI Inspire. Тук ще намерите и индустриалните дронове DJI Matrice и селскостопанските дронове DJI Agras, които могат да бъдат конфигурирани и окомплектовани по желание на клиента. Aĸo пpeдлaгaнитe oт нac комплекти нe oтгoвapят нa вaшитe изиcĸвaния, cвъpжeтe ce c нac, зa дa ви изгoтвим пoдxoдящa зa вaшитe цeли oфepтa! COPTER.BG разполага с единствения лицензиран сервиз за дронове на DJI Innovations за България.

Още >>

Дронове 

Подкатегории

 • Дронове Zerotech Dobby

  В COPTER.BG можете да закупите селфи дрона Zerotech Dobby, както и всички необходими за употребата му аксесоари и резервни части на отлични цени.

 • Дронове Tello

  В COPTER.BG можете да закупите дрона Tello, както и всички необходими за употребата му аксесоари и резервни части на отлични цени.

 • Дронове DJI Spark

  В COPTER.BG можете да закупите дрона DJI Spark, както и всички необходими за употребата му аксесоари и резервни части на отлични цени.

 • Дронове DJI Mavic

  В COPTER.BG можете да поръчате дрона DJI Mavic Pro, както и всички необходими за употребата му аксесоари. При нас ще откриете и огромно разнообразие от комплекти с негово участие, специално създадени, за да отговорят на Вашите предпочитания.

  DJI Mavic Pro е най-страхотният потребителски дрон, създаван някога от DJI! Той е с невероятно компактни размери, изключително лек е и може да се сгъне до размери, позволяващи Ви да го носите в джоба на панталона Ви!

  С невероятната си 4К камера с 3-осна стабилизация дронът DJI Mavic Pro може да снима епично 4К видео с 30 кадъра в секунда, да прави 12MP снимки и не на последно място – може да предава видео в реално време във Facebook и YouTube през приложението DJI GO!

  И това е само началото! С дрона DJI Mavic Pro можете да се насладите на множество интелигентни режими и функции, създадени както за Ваше улеснение, така и за Ваше удоволствие, част от които са: технологията FlightAutonomy за избягване на препятствия по време на полет, режимът Tripod за безопасно летене в затворени пространства, режимът ActiveTrack за автоматично следене на движещи се обекти, функцията Terrain Follow за поддържане на едно и също отстояние от земната повърхност дори при летене над неравен терен, спортният режим за супер бързо летене и много други.

 • Дронове DJI Phantom 4

  Дроновете DJI Phantom 4 ще преобърнат представите Ви за „интелигентен дрон“! Четвъртото поколение квадрокоптери Phantom е снабдено със забележителни функционалности като следене на движещи се обекти (функция ActiveTrack), избягване на препятствия (функция Sense & Avoid), управление чрез докосване на екрана на вашето мобилно устройство (режим TapFly) и други.

  Дроновете DJI Phantom 4 ще направят полетите Ви по-сигурни и продължителни благодарение на новия режим Beginner за начинаещи и по-мощната батерия. Със своя дрон DJI Phantom 4 ще можете да снимате видео в 4K с 30 кадъра в секунда, както и FullHD 1080p със 120 кадъра в секунда.

  И не на последно място, при дроновете DJI Phantom 4, вече разполагате с пълна свобода за модификация на контролите на дистанционното управление, за да персонализирате контрола на квадрокоптера по свой собствен вкус.

 • Дронове DJI Phantom 3

  Аерозаснемане на видео с професионално качество и FullHD или 4К резолюция със серия дрони DJI Phantom 3. Летящите системи от тази серия са тип Всичко в Едно дрони. Те са снабдени с най-новите технологии в областта като - професионален клас камера и жироскопно стабилизирана стойка в 3 равнини, последни разработки на контролери и модули, удобно и потребителски насочено дистанционно управление, HD поточно видео от квадрокоптера към мобилно устройство (с Android или iOS), специално разработен софтуер - DJI Pilot за смартфон или таблет. Дроновете от серията DJI Phantom 3 са сред най разпространените на пазара. Гамата наброява три модела дрони с камера , като топмоделът Phantom 3 Professional разполага с 4К видеозапис. Дроновете Phantom 3 Advanced и Phantom 3 Standart могат да записват до 2,7К видео. Серията разполага с професионална FPV система с обхват до 2000 метра (при Standart до 1000). Всички настройки на дроните могат да бъдат променяни чрез специализираната апликация за Android, Windows и iOS мобилни устройства (таблети и смартфони). През мобилното си устройство можете да избирате режима на работа на дрона и камерата, както и да настройвате параметрите на полета. С Phantom 3 получавате интелигентни функции за автопилот, с които дронът лети автономно, докато Вие насочвате камерата и снимате.

 • Дронове DJI Phantom 2

  Различни разновидности и окомплектация на дронове DJI Phantom 2. Тук ще намерите всичко необходимо свързано с модела - от базова окомплектовка до различни видове и комбинации на комплекти, като най-големият съдържа абсолютно всичко, което ще Ви е необходимо за полет, аерозаснемане, FPV система за видео в реално време и куфар за лесно и безопасно транспортиране. Phantom сериите на DJI са специално проектирани за GoPro камери като има възможност за монтаж на фиксирана или жироскопно стабилизирана и управляема от дистанционното стойка. Добавянето на FPV предавател и монитор с вграден FPV приемник позволява да на Вас или оператора виждате, това което камерата заснема в реално време. По този начин ще имате адекватен контрол над записа и заснимания обект. С избора на куфар за пренасяне Вие предпазвате оборудването, куфарите предлагани от COPTER.BG са изработени от специални свръх леки и здрави материали, които се затварят херметично - това ги прави водонепроницаеми и удароустойчиви. Можете да транспортирате своя дрон навсякъде, защото куфарът е лек, а освен това размерите му са подходящи за пренасяне със самолет. Някои от комплектите са с включена допълнителна батерия, за да можете да летите по-дълго време с Вашия коптер. Най-малкият комплект включва единствено готов за полет и управление дрон Phantom 2, но в него не фигурира стойка или камера – тях ще трябва да закупите отделно или да изберете комплект, съдържащ тези артикули.

 • Дронове DJI Inspire 2
 • Дронове DJI Inspire 1

  Летяща платформа от типа „всичко в едно” - DJI Inspire 1 серия дрони са проектирани като професионален клас системи и като такива те са снабдени с редица технологии и се открояват с различни предимства и възможности, както при полет, така и при снимки като: прецизна стабилизация на камерата, FPV и видео стрийминг в реално време към мобилни устройства, TV станции или друг тип системи приемащи HD сигнал по HDMI. Камерата е професионален клас снабдена с висококачествена оптика, 1/2.3 инча CMOS матрица Sony EXMOR, която позволява 4К Ultra HD резолюция на видеото и 12 Mpix при снимка. Трансформиращия дизайн на дроновете от серия Inspire 1 е създаден с цел безпрепятствено въртене на камерата и заснемане на 360°. В този раздел на онлайн магазина ни за дрони ще намерите всички видове комплекти за Inspire 1. От комплекта с допълнителна батерия можете да извлечете голяма полза – ще получите повече летателно време и следователно повече забавни мигове с Вашия коптер. Ако обаче сте професионалист в областта на аерозаснемането, то определено се нуждаете от второ дистанционно. С него втори оператор ще може да се концентрира в заснемането на кадрите и да задава движенията на камерата, докато Вие управлявате коптера. С вграденото в дистанционните FPV ще виждате в реално време това, което „вижда” камерата. Така ще заснемате изключително прецизно точно това, което искате и да правите стриймове в реално време. Това е най-предпочитаната от професионалните фотографи система поради лесното, отзивчиво и коректно управление на дрона и камерата, и не на последно място - защото прави изумителни видеа и снимки.