Роботи

Нови продукти

Информация

Роботи

Учете, докато се забавлявате!

В COPTER.BG ще намерите разнообразие от роботи представени от DJI. Тези роботи са създадени да въведат потребителите в света на бъдещето, където намират място изкуственият интелект (AI), инжинерството и роботиката. Тези роботи са предназначени да развият и подобрят уменията на потребителите по математика, физика, програмиране и много други науки, докато играят и се забавляват.

Роботи 

Подкатегории

  • RoboMaster S1

    Научете се да печелите!

    В COPTER.BG ще намерите първият образователен робот представен от DJI - RoboMasters S1. Този малък робот е изключително атрактивен и предизвиква интерес в деца и възрастни. Оборудван е с различни технологии, които му позволяват да изследва и разучава околната среда, може да разпознава хора, звуци, жестове и дори различни визуални маркери.

    RoboMaster развива в потребителите умения по математика, физика, програмиране, докато се забавляват и го изучават. Той позволява да бъде програмиран с програмните езици Scratch и Python. Дори и да не сте програмисти, може да се възползвате от множество уроци и видеоклипове, чрез които да използвате пълният потенциал на този робот.

Показани 1 - 1 от 1 продукт
  • Нов

    Интелигентна сензорна броня с шест интелигентни панела, засичащи попадения от снаряди или инфрачервени лъчи; 6 интелигентни AI модула за разпознаване на линии, визуални маркери, хора, ръкопляскане, жестове, други роботи; 46 програмируеми компонента за повече иновации и разрастване на възможностите на RoboMaster S1; 4WD движение на колелата във...

Показани 1 - 1 от 1 продукт