DJI Ronin

DJI Ronin

Подкатегории

 • DJI Ronin 4D

  DJI Ronin 4D предлага напълно уникален дизайн. Той е изработен от въглеродни влакна и алуминиев магнезий, твърдото му тяло интегрира системите за изобразяване, стабилизиране и фокусиране, както и безжично предаване и управление. DJI Ronin 4D е оборудван със Zenmuse X9, водещата на пазара full-frame камера на DJI. 

 • DJI Transmission

  DJI Transmission еволюира, превръщайки се в повече от утвърдена технология за видео предаване на DJI и предоставя обновени, комбинирани решения, включващи видео приемник, монитор, контролер и рекордер. Той е разработен за лесна интерграция с продукти от серията Ronin и DJI Master Wheels, а това, което индустрията получава от работата му е уникалният поток на предаване на сигнал, създаващ визия отвъд границите.

 • DJI RS 4 Pro

  Експанзивният флагман DJI RS 4 Pro се интегрира безпроблемно със системата за управление на обектива DJI Focus Pro, DJI Transmission и обширната екосистема. Тази синхронизация дава възможност на филмовата и телевизионната индустрия с пълен мащаб на производствено решение, което обединява стабилизация, предаване, наблюдение, фокусиране и контрол. Той разширява хоризонтите на творческите възможности, позволявайки на кинематографистите да впрегнат пълния си потенциал и да покажат своите умения.

 • DJI RS 4

  Невероятно лек, DJI RS 4 поддържа вертикално снимане от следващо поколение с подобрена ефективност на работа, подобрена производителност на стабилизация и подобрена екосистема на аксесоарите. Той дава възможност на соло кинематографистите с по-професионално и ефективно творческо изживяване и набор от инструменти за разказване на завладяващи визуални истории.

 • DJI RS 3 Mini

  За първи път в историята на продуктите от серия Ronin, на хоризонта се появява DJI RS 3 Mini - малка, удобна и лека стабилизираща стойка с мощен капацитет за полезен товар. Продукта поддържа основно безогледални фотоапарати и комбинации от обективи, наследявайки отличното стабилизиращо представяне на серията RS 3. Чрез DJI RS 3 Mini ще разширите и подобрите своя фотографски потенциал, постигайки завидни професионални резултати.

 • DJI RS 3 Pro

  DJI RS 3 Pro. Нищо не може да избяга извън обсега Ви. Разширявайки мощните функции на серията Ronin, DJI RS 3 Pro е усъвършенствана, всеобхватна стабилизираща стойка за разширяване на камерата, която дава възможност на видеооператорите и предоставя координирани решения за снимане за професионални екипи. С DJI RS 3 Pro нищо не е недостъпно.

 • DJI RS 3

  DJI RS 3. Готов, когато сте и вие. С всеки детайл DJI RS 3 предоставя гъвкаво и ефективно снимачно изживяване на независими създатели на съдържание и независими снимачни екипи. Лек и елегантен, той осигурява професионална стабилизация и ефективен контрол за повече творческа свобода и безкрайни възможности. DJI RS 3 е готов, когато и вие сте.

 • DJI Ronin-S2

  Създаден от професионалисти

  Ronin-S2 не е обикновена стойка за камера – това е решение на отговора, който динамичната кинематография търси. Всеки елемент от Ronin-S2 е създаден изключително прецизно и това акцентира уникалната му стабилизация и мобилност. Накратко, DJI Ronin-S2 е създаден, за да осъвършенства кадрите Ви.

 • DJI Ronin-SC2

  Filmmaking Unfolds

  Ronin-SC2 е компактна стабилизация за безогледални и DSLR фотоапарати включва в себе си сгъваем дизайн и интуитивни функции, които сами по себе си са в помощ на всеки режисьор, ентусиаст, фотограф или създател на съдържание, навсякъде по света.

 • DJI Ronin SC

  Предизвикателство прието

  Ronin-SC е триосна стабилизация с олекотен дизайн за работа с една ръка, специално създадена за безогледални камери. Тя разкрива огромни възможности на режисьорите да създават съдържание в почти всякакви условия, където и да се намирате. Модулният дизайн позволява лесно сглобяване и разглобяване, и може да бъде поставен навсякъде в багажа.

 • DJI Ronin S

  Осмели се да се движиш

  Ronin-S е създаден за работа с една ръка за DSLR и безогледални камери, и дава възможност на фотографите да снимат с повече свобода на движение. Ronin-S дава възможност на режисьорите да уловят спонтанни моменти с гладка, ясна и изчистена перспектива. Модулният дизайн улеснява монтирането и демонтирането на Ronin-S и позволява да бъде сложен и в раница.

 • DJI Ronin 2

  Създайте Вашето завещание

  Ronin 2 е по-гъвкав с възможност за монтаж върху дронове, автомобили и cablecam системи. Също така е съвместим с голям брой професионални камери и разполага с множество аксесоари. Моторите на Ronin 2 позволяват пренос по-голям полезен товар около 13,6 kg с несравнима стабилност и мощност.

 • DJI Ronin-MX

  Заснемайте отгоре и отвъд границите.

  Ronin-MX е създаден за употреба както в небето, така и на земята. Той може да бъде монтиран с Matrice 600, за да позволи бързо преминаване от снимане с ръка към невероятни въздушни кадри. Ronin-MX е съвместим с множество камери и осигурява завъртане на 360° с три режима на работа.

 • DJI Ronin-M

  Освободете се. Заснемете света.

  DJI Ronin-M е лека и компактна стабилизираща стойка, която осигурява удобство по време на транспорт и разнообразие от сценарии при снимане, когато пространството и гъвкавостта са от ключово значение. Триосна стабилизация, която е съвместима с широка гама от камери и предоставя гладки кадри с добра стабилизация в различни метеорологични условия.

 • 14,389.00 лв.

  Опростен дизайн; Лесна настройка; Вграден ултра ярък дисплей; Интуитивен софтуер; Hot-swap батерии; Съвместимост с широка гама от DLSR фотоапарати и професионални кино камери; Съвместимост с кейбълкамс, дронове, кранове, стедикамс и много други.

  14,389.00 лв.
  Купи
  Няма наличност
 • 13,690.00 лв.

  Спецификации:Високо интегриран модулен дизайн; Full-Frame камера; 6K/60fps и 4K/120fps вътрешен запис в RAW формат; 4-осна Active стабилизация; LiDAR фокусиране; Система за безжично предаване и управление.

  13,690.00 лв.
  Купи
  Няма наличност
 • 21,519.00 лв.

  Спецификации:Високо интегриран модулен дизайн; Full-Frame камера; 8K/75fps вътрешен запис в RAW формат; 4-осна Active стабилизация; LiDAR фокусиране; Система за безжично предаване и управление.

  21,519.00 лв.
  Купи
  Няма наличност

Открийте голямо разнообразие от стабилизиращи стойки DJI Ronin, които са създадени за професионална употреба. Научете повече за всеки от тях, като се запознаете с основните им характеристики, акценти и прегледайте широката гама от аксесоари, с която разполага всяка една стабилизираща стойка DJI Ronin.