DJI A3 Pro полетен контролер Виж по-голямо

DJI A3 Pro полетен контролер

Очаква се

  • А3 Pro контролерът представлява съвкупност от по три GNSS и IMU модула;
  • Система за толеранс на грешките;
  • Съвместимост с Lightbridge 2, Smart ESC, D-RTK GNSS и интелигентни батерии;
  • Интелигентно управление, посредством приложението DJI Assistant 2;
  • При възникване на грешка, контролерът автоматично превключва между GNSS модулите, за да предостави по-голяма сигурност при полет.

Повече детайли

3,323.00 лв. с ДДС

Бърза поръчка
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с общите условия.
Отмени    
.
Бърза поръчка
Кредитен модул UNI Credit
Кредитен модул TBI Bank 19.68
Кредитен модул Париба лични финанси
3323.00 лв.
Кредитен модул Париба лични финанси

Първоначална вноска
Предпочитана вноска

 
Мес. вноска
ГПР
ГЛП
Обща стойност

За България: безплатна доставка за всички поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за всички поръчки над 1500 лв.За България: безплатна доставка за поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за поръчки над 1500 лв.

Повече информация

Неограничени възможности и сигурност
A3 Pro контролер
Контролерът А3 Pro съчетава надеждност и прецизно управление на полета. Новите контролери са идеалното решение, използвано в сферата на кинематографията, където прецизността и надеждността имат ключова роля.

Прецизно управление с Fault-Tollerance
Fault-Tollerance система за прецизно управление
Новите алгоритми на контролера позволяват по-прецизно управление на дрона. Те дават възможност на А3 и А3 Pro да се приспособят към различни летателни системи без да се налага допълнително настройване. Системата за толеранс на грешките служи за приземяване на дрона при повреда на някой от моторите.

D-RTK GNSS
D-RTK GNSS
Контролерите А3 поддържат D-RTK GNSS, който позиционира дрона с точност до сантиметър в сравнение с обикновената GPS система или барометъра. D-RTK GNSS използва две антени, осигуряващи по-голяма прецизност от сензора на компаса, като освен това магнитните полета, създавани от метални конструкции, не му влияят.

DATALINK Pro
DJI Datalink Pro
DATALINK Pro работи с честота по-ниска от 1 GHz, а обхватът му достига 2 км. Съчетава се идеално с А3, D-RTK, както и с Ground Station, който позволява управление на до 5 дрона от една базова станция. Режимът "Broadcast" позволява на станцията да предава сигнала на до 32 мобилни устройства, а режим "Duplex" - само на едно.

Ground Station
Ground Station
Ground Station може да поддържа сензорен дисплей, мишка и клавиатура. Потребителите имат възможността едновременно да управляват и наблюдават мисиите на няколко дрона, но и да планират полета. Ground Station е съвместим с контролера А3, дроновете Matrice 100, Matrice 600, Phantom 4, както и с DATALINK.

Ново поколение DJI Assistant
Ново поколение DJI Assistant
Новото приложение DJI Assistant 2 е едновременно мощно и лесно за употреба, като позволява настройка на различни летящи системи на DJI. Новият вграден симулатор на полета позволява извършването на сложни маневри, без опасност от повреда на платформата.

9 други продукти в същата категория: