DJI N3 полетен контролер Виж по-голямо

DJI N3 полетен контролер

Доставка до 15 дни след поръчка

  • Цялостно решение за управлението на дрона;
  • Двойна надеждност, подсигурена от IMU модула и интегрираната черна кутия;
  • Подобрен модул за навигация;
  • Поддръжка на SDK, което осигурява повече възможности за потребителя;
  • Съвместимост с DJI GO и DJI Assistant 2.

Повече детайли

722.00 лв. с ДДС

Бърза поръчка
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с общите условия.
Отмени    
.
Бърза поръчка
Кредитен модул UNI Credit
Кредитен модул TBI Bank 19.68
Кредитен модул Париба лични финанси
722.00 лв.
Кредитен модул Париба лични финанси

Първоначална вноска
Предпочитана вноска

 
Мес. вноска
ГПР
ГЛП
Обща стойност

За България: безплатна доставка за всички поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за всички поръчки над 1500 лв.За България: безплатна доставка за поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за поръчки над 1500 лв.

Повече информация

По-голяма стабилност по време на полет

Създаден за по-голяма стабилност по време на полет

Naza N3 е последно поколение полетен контролер, който е предназначен както за тези, които не се занимават професионално с въздушна фотография, така и за професионалисти в областта. Алгоритъмът, който се грижи за перфектната стабилност на полета, служи за управление на разнообразни летящи платформи.

Цялостно решение

Цялостно решение

Полетният контролер N3 е съвместим с дистанционни управления и приемници, спадащи към професионалния клас, както и с DJI Intelligent ESC, DJI GO, Lightbridge 2, Datalink Pro и iOSD. Безпроблемно се съчетава със серията камери и стойки Zenmuse, като предоставя бърз достъп до всички възможности на летящите системи. Съвместимостта на N3 полетния контролер с DJI Assistant 2 предоставя разнообразни възможности за професионалните летящи платформи. Благодарение на DJI Onboard и Mobile SDK, N3 е идеален за професионалисти или любители, които искат сами да създадат софтуера на своя дрон.

Двойна надеждност, подсигурена от IMU модула и интегрираната черна кутия

Двойна надеждност, подсигурена от IMU модула и интегрираната черна кутия

Алгоритъмът за контрол на полета засича грешките, възникнали с IMU модула по време на полет, като автоматично подава сигнал към резервния IMU модул, който започва да работи вместо дефектиралия. Системата за намаляване на вибрациите на полетния контролер N3 поддържа голямо разнообразие от летящи платформи (от леките състезателни дронове до големите индустриални системи от калибъра на S1000+), предоставяйки голяма производителност и издържливост на системите. Интегрираната 8 гигабайтова индустриална черна кутия автоматично записва всеки детайл от полета на дрона, позволявайки на потребителя да следи данните и да пренастройва своя дрон в реално време с помощта на DJI Assistant 2.

Подобрен модул за навигация

Подобрен модул за навигация

Двойният IMU модул може да бъде подобрен чрез комплекта A3 Upgrade, като се създаде IMU и GNSS рамка, благодарение на която се повишава общата стабилност и надеждност. Тя засича външни грешки, възникнали с GNSS или IMU модул, превключвайки към вътрешните елементи, за да осигури постоянна висока производителност и безопасност по време на полет.

Софтуер

Софтуер

Съвместимостта на полетния контролер с DJI GO и DJI Assistant 2 позволява преглеждане на видео клипове в реално време, следене нивото на батерията, сила на сигнала и още много други. Можете да коригирате скоростта на затвора, ISO, блендата и фокуса, ако използвате камера Zenmuse X5 или X5R.

9 други продукти в същата категория: