DJI станция за зареждане на батерии TB50

Зарядна станция

  • Голямо пространство за съхранение на до 12 TB50 батерии, 2 интелигентни батерии WB37 за CrystalSky/ Cendence и 1 хъб за зареждане на батериите за CrystalSky/ Cendence.
  • Възможност за зареждане на 8 TB50 батерии едновременно. Допълнителните портове предоставят възможност за зареждане батерията на дистанционното за Inspire 2, интелигентна батерия за CrystalSky/ Cendence, както и мобилно устройство.
  • Върху екрана на станцията ще се появи текущата версия на фърмуера при зареждане на интелигентна батерия TB50.
  • Интелигентните функции за разреждане улесняват транспортирането и съхранението на батериите.
  • Вграденият вентилатор се грижи за охлаждането на батериите. Станцията прекъсва зареждането или разреждането на батериите, ако засече нередност или прегряване.
  • Колелцата и телескопичната дръжка правят станцията удобна за транспортиране.

Повече детайли

В наличност

2,736.00 лв. с ДДС

Бърза поръчка
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с общите условия.
Отмени  
.
Бърза поръчка
Кредитен модул UNI Credit
Кредитен модул TBI Bank 19.68

За България: безплатна доставка за всички поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за всички поръчки над 1500 лв.За България: безплатна доставка за поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за поръчки над 1500 лв.

Повече информация

DJI станция за зареждане на батерии

DJI станция за зареждане на батерии

За да предостави голяма ефективност на операторите, DJI предоставя новата станция за зареждане на TB50 батерии. Това е цялостно решение за зареждане, съхранение и транспортиране на батерии, предоставяйки голяма ефективност при заснемане на филми.

Пълно зареждане

Пълно зареждане

С ефективно и интелигентно управление станцията гарантира, че снимачното оборудване е винаги готово за употреба. Тя може да зарежда до осем батерии TB50 едновременно. Могат да се зареждат и други устройства, включително дистанционното управление за Inspire 2 и интелигентна батерия WB37, благодарение на допълнителните USB портове можете да заредите дори мобилни устройства. Иначе казано станцията е оборудвана да посрещне нуждите на всичките Ви енерго зависими устройства.

В допълнение към захранването станция DJI осигурява жизненоважна информация за батериите Ви, за да гарантира правилното управление. Когато е поставена интелигентна батерия TB50, текущата версия на фърмуера ще се покаже на LCD екрана на станцията. При свързване към компютър чрез USB кабел, тя може да актуализира до осем батерии към най-новата версия на фърмуера чрез DJI Assistant 2.

Станцията е създадена като куфар, който предлага максимално място за съхранение. Той може да съхранява до 12 TB50 интелигентни батерии, две WB37 интелигентни батерии и един WCH2 хъб за зареждане. Освен това куфарът е оборудван с колела за пътуване, за да бъдете лесно подвижни през целия снимачен ден.

Различни режими за зареждане

Различни режими за зареждане

В киното всяка секунда е от значение. За удовлетворяване на всяка нужда, станцията използва три режима за зареждане - Normal, Quick и Silent - за осигуряване на най-добро управление на захранването при всякакви условия.

В режим Normal осем свързани TB50 интелигентни батерии могат да се зареждат едновременно, докато всички батерии бъдат напълно заредени.

В режим Quick четирите интелигентни батерии TB50 с най-висок заряд ще бъдат заредени до 90% само за 35 минути. Това е полезна функция за спешни случаи.

В режим Silent скоростта на зареждане се понижава, за да се осигури по-тих процес за вечерни събития или на места, на които шумът е ограничен.

Бързо разреждане

Бързо разреждане

Станцията разполага и с функции за поддръжка на батериите. Режимът за разреждане ще намали заряда на батериите до 25%, когато се налага да ги транспортирате и до 50%, когато ги съхранявате. Тази интелигентна и лесна за използване функция улеснява поддръжката на батериите, а също така удължава живота им.

Усъвършенстван дизайн, осигуряващ безопасност и надеждност по време на работа

Усъвършенстван дизайн, осигуряващ безопасност и надеждност по време на работа

Безопасността е основен фактор при работа с батерии, поради което станцията е разработена така, че да осигурява безопасно и надеждно зареждане и съхранение на всички батерии.

Вграденият вентилатор за охлаждане разсейва топлината по време на зареждането. Функцията за засичане на прегряване следи температурата на батерията в реално време, за осигури безопасно зареждане на батериите. Ако се установи прегряване, станцията автоматично ще прекрати зареждането и разреждането.

Станцията за батерии DJI е изработена от пластмаса, която отговаря на стандартите за запалимост USA UL94 V-0, намалявайки рисковете, които могат да възникнат в екстремни условия.

Технически характеристики за DJI зарядна станция за батерии TB50
DJI зарядна станция за батерии TB50
МоделIN2BS
Размери484 мм × 226,5 мм × 220 мм
Нетно тегло7,7 кг
Макс. товар12 кг
Съвместими батерии и устройстваИнтелигентни батерии TB50 - 12 броя;
Интелигентни батерии WB37-4920mAh-7,6V - 2 броя;
Хъб за зареждане на батерии WCH2 - 1 брой;
AC захранващ кабел - 1 брой.
Вход100-240 V, 50-60 Hz
ИзходПорт за батерии: макс. 26,1 V, макс. 6,75 A - 8 броя;
Порт за дистанционно управление: макс. 26,1 V, макс. 4 A - 2 броя;
USB порт: 5 V, 2 A - 2 броя.
Работна температураот 5° до 40°C
Време за зареждане*За интелигентна батерия TB50: 90 мин. (в режим Normal); 35 мин. (в режим Quick) и 4 ч. и 20 мин. (в режим Silent);
Дистанционно управление: 2 часа и 24 мин. (GL6D10A); 3 часа (GL800A)*
Времето за зареждане е тествано в лабораторни условия, при стайна температура. Стойностите да се използват само за справка.

3 други продукти в същата категория: