Интелигентна батерия за Phantom 3

  • Оригинална батерия за DJI Phantom 3;
  • Тип : 4S LiPo;
  • Достатъчна за 22 минутен полет с Phantom 3;
  • Капацитет : 4480mAh, 15.2V;
  • Самодиагностика и светлинна индикация за състоянието;
  • Тегло : 365 грама;

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

300.00 лв. с ДДС

Бърза поръчка
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с общите условия.
Отмени  
.
Бърза поръчка

0700 45 011

Попитайте за наличност

За България: безплатна доставка за всички поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за всички поръчки над 1500 лв.За България: безплатна доставка за поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за поръчки над 1500 лв.

Повече информация

Интелигентна батерия за Phantom 3 с капацитет 4480mAh. Работи с Phantom 3 Advanced, Professional и Standard. Батерията е достатъчна за 22 минутен полет с Phantom 3 и видеозаснемане с 4К резолюция. Батерията разполага с индикатор за оставащия заряд, както и самодиагностична система, която проверява за неизправности преди полет.

 

Внимание!

От DJI предупреждават за появата на неоригинални интелигентни батерии за сериите квадрокоптери DJI Phantom 3, DJI Phantom 2, Vision и Vision+. Батериите ще познаете по ниската цена, лошото качество на изработка, меката и чуплива пластмаса, ниското качество на конекторите и други. За някои от некачествените копия дори се твърди, че са сертифицирани за работа с платформите на DJI.

Copter.bg работи в тясно сътрудничество с DJI и предлага само и единствено оригинални продукти на бранда. При нас ще намерите оригинални интелигентни батерии DJI на реални цени.

Copter.bg и DJI не приемат гаранции при използването на неоригинални аксесоари и компоненти!

За повече информация посетете официалния сайт на производителя.

Зареждайте батерията си преди всеки полет и не я оставяйте да се разреди напълно, за да предотвратите евентуални инциденти.

27 други продукти в същата категория: