Горди сме да Ви съобщим, че ние от COPTER.BG ще представим пълната гама от най-иновативните, актуални и интересни индустриални продукти на DJI на първото по рода си специализирано дрон изложение на Балканите, Inter Drone Expo, в Интер Експо Център, Зала 2, Щанд B1 от 20 до 23 октомври 2022 г.

COPTER.BG е официален дистрибутор и сервиз на индустриални дронове DJI Enterprise, като компанията работи в тясно сътрудничество с DJI Enterprise, за да предостави на българския пазар пълната гама индустриални дронове и аксесоари на DJI. Индустриалните продукти, които COPTER.BG предлага, намират приложение в множество сектори, като промишленост, енергетика, транспорт, обществена безопасност, селско стопанство и други, а оторизирания сервиз за продуктите на марката гарантира мигновена реакция за диагностика и профилактика и ремонт с оригинални резервни части.

Благодарение на изключителното развитие на индустриалните дронове, все повече хора могат да подобрят работните си процеси по един иновативен и ефективен начин. Всеки индустриален дрон има своите специфични характеристики, затова тpябвa дa ce зaпoзнaeтe дoбpe c paзличнитe фyнĸции, ĸoитo пpитeжaвa вcяĸa мaшинa и дa пpeцeнитe ĸoй мoдeл щe oтгoвapя нaй-дoбpe нa нyждитe Bи, пpeди дa пpиcтъпитe ĸъм зaĸyпyвaнe. Ние от COPTER.BG предлагаме широка гама от продукти, които биха могли да задоволят нуждите на почти всяка индустрия и сектор.

Продуктите, които ще изложим и с няколко от които ще проведем демонстрационни полети, включват индустриални дронове като DJI Matrice 300 – изключително способна машина, взаимствана от модерните авиационни системи, която комбинира интелигентност с висока производителност и ненадмината надеждност. С до 55 минути полетно време, 6-посочно сканиране и позициониране, IP45 степен на защита и гореща смяна на батериите, дронът има възможност за закачане на до 3 камери едновременно, за да може да изпълни всяка възможна мисия.

Селекцията от камери за DJI Matrice 300 е изключително богата и съдържа опции като DJI Zenmuse L1 с Livox Lidar модул, IMU с висока точност и 1-инчов CMOS сензор на 3-осна стаблизация, която, използвана в комбинация с DJI Terra, предоставя 3D данни в реално време през целия ден, ефективно улавя детайлите на сложни обекти и предоставя реконструкция на модели с висока точност. DJI Zenmuse P1 пък интегрира в себе си full-frame сензор със сменяеми обективи с фиксиран фокус към 3-осната стабилизация и е специално създадена за фотограметрични полетни мисии.

Камерите DJI Zenmuse H20, H20N и H20T (H стои за „хибридност“) разполагат с характеристики като лазерен далекомер с до 1200 метра обхват, 20x хибридно оптично приближение, 640 x 512 двойна термална радиометрична камера с 2x-8x оптично приближение, IP44 ниво на защита, работна температура от -20°C до 50°C и други, като всичко това гарантира оптимална надеждност и приложимост в иначе сложни за изпълнение задачи.

От своя страна, чисто новите индустриални дронове DJI Mavic 3 Enterprise и Mavic 3 Thermal предефинират индустриалните стандарти за малки комерсиални дронове със своята изключителна компактност, 45 минути полетно време, 4/3“ CMOS 20MP камера с механичен затвор и 56х хибридно увеличение и опционален RTK модул за прецизност на ниво сантиметър. Термо вepcията на дрона с термокамера с резолюция 640×512 пиксела и еквивалентно фокусно разстояние 40 мм пък е подходяща зa пoжapoгaceнe, тъpceнe и cпacявaнe, инcпeĸция и нoщни oпepaции.

На щанда ни ще можете да разгледате още и DJI Matrice 30 – изключително компактен и портативен, но много мощен дрон с интегрирани широкоъгълна и Zoom камери, 640×512 термокамера с точност на измерване ±2°C и сензор за лазерен далекомер, класическите ни индустриални предложения като DJI Phantom 4 RTK и DJI Mavic 2 Enterprise Advanced, които могат да Ви предоставят изключителни качества на една по-достъпна цена, както и нещо малко по-различно под формата на чисто новият FPV дрон DJI Avata, специално за почитателите на високи скорости и екстремни полети.

За тези от вас, които се интересуват от аграрни дронове, ще изложим и DJI Agras T10 и T30 – дронове, които издигат ефективността на пръскането до нови висоти и неслучайно носят титлата на лидери в интелигентното селско стопанство.

Заповядайте при нас от COPTER.BG на щанд B1, зала 2 в Интер Експо Център от 20 до 23 октомври и се запознайте с всички тези и още продукти, задайте своите въпроси, на които ще отговорим и ще ви информираме относно всичко ново от света на индустриалните дронове, камери и софтуер. Очакваме ви!