Новият Mavic Air е чудо на инженерната мисъл и дизайн! Това са първите думи, които можем да кажем за него. Ако все още не сте го виждали:

Дрон DJI Mavic Air

Mavic Air е създаден както за начинаещи, така и за опитни пилоти. Високата му производителност, компактните размери и интуитивното управление го превръщат в перфектния дрон, който ще е винаги до Вас.

Сгъваем дизайн

Сгъваем дизайн на DJI Mavic Air

Сгъваемият дизайн на Mavic Air имитира този на предшественика си Mavic Pro. Въпреки че Mavic Air е много по-лек и по-компактен от Mavic Pro!

Триосна стабилизация

Mavic Air е най-компактният дрон на DJI до момента, оборудван с триосна стабилизация на камерата, благодарение на която може да заснемете перфектни клипове от въздуха.

Триосна стабилизация на DJI Mavic Air

Триосната стабилизация елиминира трептенията на камерата по време на полет, за да можете да създадете невероятни кадри.

Триосна стабилизация на DJI Mavic Air

Антени

Антените на Mavic Air предоставят по-голям обхват на сигнала. Те са поставени в краката на дрона, като така заемат по-малко място.

Антени на DJI Mavic Air

FlightAutonomy 2.0

Седемте камери, част от обновената система FlightAutonomy 2.0, правят Mavic Air най-интелигентния дрон на DJI до момента.

Тази нова технология представлява 3-степенна система за наблюдение на околната среда, при която предните, задните и двете долни камери правят 3D изображения на околната среда в реално време.

 DJI Mavic Air FlightAutonomy 2.0

APAS

Системата Advanced Pilot Assistance позволява на дрона да лети по предварително зададен маршрут, като през това време ще реагира на командите изпращани от дистанционното управление и ще коригира маршрута спрямо тях.

DJI Mavic Air APAS

Характеристики

Характеристики на DJI Mavic Air

Характеристиките на Mavic Air са много подобни на другите по-големи дронове на DJI. GPS системата поддържа дрона стабилен, а системата от инфрачервени сензори Ви позволяват да летите на закрито, когато не активен GPS-ът. Mavic Air може да лети със скорост до 68,5 км/ч (в спортен режим), което ще Ви позволи да създадете невероятно вълнуващи кадри. Можете да управлявате своя Mavic Air както с телефона си, така и с дистанционното управление или с жестове. Всичко зависи от Вас.

За кого е подходящ Mavic Air?

Компактен и лек DJI Mavic Air

Истината е, че е подходящ за всеки. Той е компактен и лек, побира се почти навсякъде и е лесен за управление, което го прави предпочитан от фотографи, начинаещи пилоти и хората, обичащи да пътуват. Mavic Air предоставя на потребителя интуитивно управление, мощна камера за заснемане на 4К видеоклипове и 12 MP снимки и различни режими, които ще Ви помогнат да създадете уникални кадри. И всичко това на отлична цена.