Добре дошли, дрон ентусиасти и амбициозни пилоти! Ако сте готови да се впуснете в приключение в света на мини камера-дроновете, вие сте попаднали на идеалното място. Нашето пълно сравнение на Mini 4 Pro и Mini 3 Pro разкрива какво е новото и подобреното между тези два любимеца на феновете.

Ще преминем през различни аспекти, от подобрените възможности на камерата и интелигентните функции, до лекотата на използване и подобренията на стабилността. Освен това, ще обсъдим промените в производителността на полета, съотношението цена-качество и ще се задълбочим в живота на батерията на двете устройства и подобренията в обхвата. И накрая, ще обърнем внимание на актуализираните аксесоари и дистанционни управления.

 

Въведение в DJI Mini 4 Pro

Е, закопчайте коланите и нека тръгнем на това завладяващо пътешествие, изследвайки авангардния Mini 4 Pro и неговия предшественик, Mini 3 Pro!

 

Подобрете своите въздушни снимки: Подобрения на камерата

Улавяйте без усилие сложни детайли с усъвършенстваната камера на Mini 4 Pro, оборудвана с 1/1,3-инчов CMOS сензор, Dual Native ISO Fusion, f/1,7 бленда и 2,4 μm 4-в-1 пиксела. Високият динамичен диапазон гарантира поразителни детайли в светлите зони и сенките, осигурявайки безкомпромисен резултат във всеки кадър.

Mini 4 Pro засенчва своя предшественик с камера с по-висока разделителна способност, обработваща до 4K HDR видео при 60 кадъра в секунда в сравнение с 4K HDR видео при 30 кадъра в секунда при Mini 3 Pro.

 

 

Подобрения в полетните характеристики

И двата удобни за начинаещи дрона показват подобрена стабилност и контрол на полета. Mini 4 Pro има по-усъвършенствани всепосочни системи за откриване и избягване на препятствия, осигуряващи по-безопасни полети за начинаещи.

Оборудван с четири широкоъгълни визуални сензора и два сензора за гледане надолу, дронът умело открива препятствия във всяка посока. Подобрената безопасност е допълнително осигурена чрез интегрирането на усъвършенствани системи за подпомагане на пилота (APAS), които улесняват автоматично спиране и заобикаляне по време на полет за безпроблемно изживяване.

Mini 4 Pro може да се похвали с удължено време на полет до 34 минути, благодарение на подобрената ефективност на батерията. Освен това, Mini 4 Pro разполага с O4 видео предаване на DJI. Насладете се на изключителен контрол и плавни 1080p/60fps FHD предавания на живо от разстояния до 20 км.

 

 

Разширени интелигентни начини за полет за начинаещи

Mini 4 Pro въвежда интелигентни начини за полет, за да помогне на начинаещите пилоти и да подобри потребителското изживяване.

Mini 4 Pro предлага три интуитивни метода за заснемане на желаните от вас снимки: Spotlight, Point of Interest и революционната ActiveTrack 360°, която се гордее с подобрени функции за проследяване на обекта. Заснемайте безпроблемно невероятни снимки само с едно плъзгане върху колелото.

Възможностите на устройството за всепосочно засичане на препятствия позволяват избягване на препятствия и дават възможност за едно по-гладко, по-стабилно проследяване, което прави забележително лесно постигането на резултати на професионално ниво.

 

Дизайн и преносимост

Mini 4 Pro продължава компактния и лек дизайн на своя предшественик. Накланяйки везните с лекото тегло от 249 грама, Mini 4 Pro въплъщава преносимостта, съчетана с чисто удобство.

Няма нужда от обучение или регистрация в много държави и региони. Пригответе се незабавно да се впуснете в спиращи дъха въздушни приключения с Mini 4 Pro като ваш надежден, безпроблемен спътник!

 

 

Актуализирано дистанционно управление и аксесоари

Mini 4 Pro разполага с актуализирани и подобрени аксесоари, включително предпазители за пропелери, многофункционална чанта за носене и широка гама от хъбове за зареждане, за да срещнат най-различни нужди. Тези подобрения отразяват развиващите се изисквания на начинаещите пилоти на дронове, предлагайки допълнително удобство и гъвкавост.

 

 

Производителност и стойност

Mini 4 Pro подобрява безопасността чрез включване на по-усъвършенствана всепосочна система за засичане на препятствия и подобрен хардуер. Например, Mini 4 Pro включва преработено дистанционно управление, което предлага по-добра ергономичност и повишена използваемост за начинаещи.

Когато сравняват Mini 4 Pro с Mini 3 Pro, начинаещите могат да очакват цялостно повишаване на производителността. Въпреки че Mini 4 Pro има малко по-висока цена, допълнителните функции и подобрения напълно си струват инвестицията, осигурявайки по-добро съотношение цена-качество.

 

Заключение

В заключение, Mini 4 Pro безспорно вдига летвата за мини камера-дронове, като предлага изобилие от подобрения в сравнение с предшественика си, Mini 3 Pro.

От подобрени възможности на камерата и подобрена стабилност на полета до набор от интелигентни режими на полет и атрактивен, лек дизайн, Mini 4 Pro е идеалният избор за начинаещи пилоти, които искат да навлязат в света на въздушната фотография.

Въоръжен с по-добра използваемост, впечатляваща производителност и стойност, Mini 4 Pro наистина се извисява над конкуренцията. Така че, независимо дали тепърва започвате или искате да надстроите екипировката си, Mini 4 Pro ще издигне вашите въздушни приключения до нови висоти!