Ревю на DJI Mini SE

Изключително лек и компактен DJI дрон на добра цена.

Заснемането на качествени видеа и снимки е безкрайно лесно с DJI Mini SE. Той ще Ви покаже света от птичи поглед с голяма резолюция, а Вие ще се наслаждавате, докато го управлявате с лекота. Дронът ще Ви даде едно невероятно полетно изживяване и перспектива като никоя друга, а и цената му е повече от примамлива.

 

Основни характеристики на DJI Mini SE

Лек и компактен

DJI Mini SE е изключително лек и компактен дрон, почти колкото смартфон. Тежи едва 250 грама. Това го прави лесно преносим и е един от най-безопасните малки дронове от висок клас.

 

Лесно управление

Лесен е за употреба, благодарение на приложението DJI Fly, което Ви предлага прост и интуитивен интерфейс. То ще Ви позволи да създадете професионални кадри само с няколко докосвания. DJI Fly предоставя на потребителите достъп до популярната платформа SkyPixel, където можете лесно да споделяте своите снимки и видеоклипове.

Там също ще можете да разглеждате споделените съдържания и от други хора от цял свят. Така ще можете да откривате популярни места за въздушна фотография и да си набелязвате забележителности за посещение. Налична е функция Flight Tutorial, която ще Ви помогне бързо и лесно да навлезете в работата с DJI Mini SE.

 

Безопасен и достъпен за начинаещи

DJI Mini SE има 360° предпазител за пропелери, който напълно предпазва дрона и околните от сблъсък. В долната си част дронът има Vision Sensing система и заедно с GPS-ът позволява безпроблемно и прецизно кръжене навън и в закрити помещения.

Приложението DJI Fly предлага голямо разнообразие от креативни шаблони, които създават чудесни видеоклипове само с едно докосване. Дори начинаещи, без опит в редактирането, могат да превърнат всеки един обикновен момент в професионален клип.

 

Безкомпромисна камера

DJI Mini SE прави въздушни снимки с 12MP камера и 2.7K Quad HD видео. Камерата има триосна стабилизация, което осигурява отлична плавност на кадрите и гарантира ясни и професионално изглеждащи кадри. Дистанционно управление поддържа HD видео връзка с ниска латентност на разстояние до 2 км. Благодарение на ниското си тегло, дронът може да остане по-дълго време във въздуха, което го прави конкурентен на по-сериозните модели. Благодарение на QuickShot режимите на DJI Mini SE пък ще можете да заснемaте движения и кадри с истинска кинематографска стойност.

CineSmooth е режим, който ще Ви позволи да забавите скоростта и движенията за допълнителна прецизност и стабилност. Изключително удобен дори ако управлявате дрона в закрито помещение или има препятствия.

 

Return to Home е опция, която ще позволи на дронът автоматично да се върне до последно записаната начална точка. Ако видео връзката прекъсне по някаква причина, тази опция ще се активира автоматично. Началната точка по подразбиране е първото място, където дронът е получил GPS сигнал. Преди полет, трябва да изчакате тази точка да се запише успешно.

 

Лесно управление

Дистанционното управление има вградена подобрена Wi-Fi технология на DJI. Максималното разстояние на предаване е 4км. Има вградена батерия, която можете да зареждате с помощта на Micro USB кабел и работата с дистанционното е много лесна.

 

Интелигентна батерия

DJI Mini SE има интелигентна полетна батерия, която разполага с интелигентна функция за зареждане и разреждане. Ако не използвате дрона за повече дни, батерията сама се разрежда, за да предоврати надуване или други евентуални негативни последствия. Когато батерията се разрежда, нормално е да усетите умерена топлина, която се отделя по време на процеса. Тя има защита от презареждане и когато зареждате батерията, автоматично ще се изключи, когато е напълно заредена. Ако зарядът на батерията е под 10%, батерията влиза в режим на хибернация. Тогава е време да я включите да се зареди. Налични са светодиоди, които индикират заряда на батерията.

 

Допълнителни аксесоари за DJI Mini SE

1. Двустранeн хъб за зареждане

Благодарение на двустранния хъб ще можете да зареждате до три батерии последователно. Можете да го използвате и за съхранение и транспортиране на батериите, а също така и за външна батерия за зареждане на Вашето мобилно устройство.

 

2. База за зареждане

Вашият DJI Mini SE ще бъде като на изложение с тази база за зареждане, благодарение на купола, с който се покрива дрона. Захваща се магнитно и има много изчистен дизайн.

 

3. Чанта за рамо

Оригиналната чанта за рамо на DJI е изработена от висококачествени материали и е много удобна, дори за ежедневно ползване. Има специално отделение за дрона, както и други разделения за аксесоари.

 

4. Защита за пропелери

Протекторите са външни компоненти. Поставят се около пропелерите на дрона и така ги предпазват от нараняване, ако го управлявате в тясно помещение или когато наоколо има хора и е възможен сблъсък с тях. Безопасността трябва да е на първо място, затова работете с дрона внимателно и предпазливо.

 

5. Удължители за крака

Удължителите за крака са външни компоненти, които предотвратяват замърсяването или повреждането на дрона при излитане или кацане. Те ще му позволят да излита и каца от по-неравен терен. Удължителите са изключително леки и са лесни за монтиране и разглобяване.

 

С DJI Mini SE ще уловите дори обикновените моменти по един необикновен начин. Прочетете внимателно ръководството преди първия си полет, за да протече всичко безпроблемно и да се насладите максимално на цялото преживяване с дрона.

Има голямо разнообразие от аксесоари, които ще направят работата с устройството Ви много по-приятна. Запазете любимите си преживявания с помощта на дрона и споделяйте видеата и снимките само с няколко клика.

Вижте повече за DJI Mini SE на страницата на COPTER.BG. Свържете се с нас, ако имате нужда от консултация.