Най-новата екшън камера в гамата на DJI, Osmo Action 4 е тук. Проектирана като най-добрият спътник за любителите на приключенията, Osmo Action 4 поставя нов стандарт в улавянето и споделянето на най-вълнуващите моменти. Със своето изключително качество на изображението, несравнима гъвкавост и забележителна производителност при слаба светлина, тази авангардна екшън камера дава възможност на потребителите да уловят всяко изживяване и да разгърнат своята креативност по незабравими начини.

„Osmo Action 4 е доказателство за нашия ангажимент към висококачествени изображения, надеждност и ориентиран към потребителя дизайн“, каза Пол Пан, старши мениджър продуктова линия в DJI. „Нямаме търпение да видим как нашите потребители използват силата на тази изключителна камера, за да създадат спиращо дъха съдържание, което разширява техните граници и вдъхновява другите да се впуснат в собствените си забележителни пътешествия.“

 

Зашеметяващо качество на изображението и цветова дълбочина

Osmo Action 4 съчетава удивително качество на изображението и ненадмината гъвкавост на камерата. Оборудван с мощен 1/1.3" сензор, широка бленда f/2.8 и 2.4μm-еквивалентен размер на пиксела, той може да снима 4K/120fps и осигурява 155° ултраширок FOV, което ви позволява да заснемате снимки с изключителни детайли, дори при слаба светлина. С функции като 360° HorizonSteady стабилизиращи режими, включително RockSteady 3.0/3.0+ за FPV кадри и HorizonBalancing /HorizonSteady за хоризонтални снимки, Osmo Action 4 осигурява стабилни и висококачествени изображения в различни спортни и неспортни сценарии. 10-битовият цветен режим D-Log M осигурява над един милиард цвята и по-широк динамичен диапазон, отваряйки свят от възможности за постпродукция. Усъвършенстван сензор за цветна температура гарантира реалистични тонове, независимо дали снимате на открито, на закрито или под вода, което води до живи цветове, които изскачат извън камерата.

 

Мощна батерия за екстремно заснемане

Батерията на Osmo Action 4 е проектирана да ви държи заредени и готови за действие. С изключително дългия живот на батерията можете да снимате повече от 2,5 часа, без да пропускате нито секунда, гарантирайки, че ще уловите всички важни моменти. Когато дойде време за презареждане, възможността за бързо зареждане ви гарантира, че сте готови да снимате бързо, като са ви нужни само 18 минути, за да заредите батерията до 80%. Освен това батерията на Osmo Action 4 е създадена да издържа на ниски температури с дизайн, устойчив на замръзване. С до 150 минути време за запис при температури до -20°C (-4°F), можете уверено да се впуснете в приключенията си, без да се притеснявате за производителността на батерията.

 

Гъвкави функции за запис без усилие

Osmo Action 4 предлага набор от интуитивни функции, предназначени да подобрят изживяването ви при заснемане. С магнитния дизайн за бързо освобождаване можете бързо да превключвате между настройките, за да уловите всеки момент, докато се случва. Нативното вертикално заснемане, улеснено от хоризонтално-вертикалната защитна рамка, ви позволява без усилие да заснемате вертикални кадри без изрязване или жертване на качеството. Двата устойчиви на петна от вода сензорни екрани елиминират необходимостта да се борите с екшън камерата, когато правите настройки на параметрите по време на селфита, превключване на режими или възпроизвеждане на видео. Освен това Osmo Action 4 предлага персонализирани режими и бутон за бързо превключване за безпроблемни преходи между режимите на снимане. Функции като SnapShot гарантират, че никога няма да пропуснете запомнящ се момент и имате възможност да запазвате и осъществявате достъп до често използвани настройки. Освен това Osmo Action 4 е проектиран да издържа на дълбочини до 18 метра без кейс, което ви позволява да се гмуркате с увереност и да се наслаждавате на лесна работа дори с мокри ръце.

 

Подобрени възможности за запис за безпроблемни излъчвания

Osmo Action 4 предлага разширени опции за запис, предоставяйки цялостно решение за заснемане на аудио в различни среди. Със своите вградени микрофони, стерео записът ви потапя в ясен и чист звук, докато поддръжката на външни аксесоари позволява разширени опции за запис. Разполага с три микрофона и усъвършенстван софтуер за намаляване на шума от вятъра, който позволява запис с подобрена прецизност на звука, дори при ветровити или високоскоростни сценарии. С възможността за Wi-Fi стрийминг на живо можете лесно да се свържете с аудиторията си чрез Wi-Fi или hotspot на телефона си, осигурявайки безпроблемно изживяване при излъчване. Използвайте външно захранване, за да поддържате вашата екшън камера заредена по време на по-дълги стриймове, за да осигурите непрекъснато излъчване.

 

Допълнителни функции

Бутонът SnapShot и бутонът Quick Switch предлагат незабавен запис и мигновено превключване на режима.

Бързото превключване между пет потребителски режима позволява на потребителите да запазват често използваните персонализирани настройки и да превключват между режимите в движение с Quick Switch бутона и гласови указания.

Voice Prompt информира потребителите за текущите режими, без да е необходимо да демонтирате камерата.

Гласовият контрол разпознава гласови команди с висока степен на разпознаване, за да управлява камерата, когато ръцете са заети.

Надграденият InvisiStick разпознава и дигитално скрива селфи стика и го елиминира от вашите снимки в по-широк диапазон от сценарии.

Цифровото увеличение до 2x може да се регулира по време на запис за по-добра композиция на изображението.

Съвместимост с микрофон DJI чрез порт Type-C и външни микрофони чрез кабел 3,5 mm към Type-C.

 

AI Редактиране с приложението LightCut

Приложението LightCut безпроблемно се свързва с Action 4 чрез Wi-Fi, което позволява бързи прегледи и автоматично редактиране без необходимост от прехвърляне на кадри от камерата.

Приложението ви дава достъп до предаване на живо на камерата и предлага различни шаблони за истории и достъпни инструменти за редактиране в приложението. LightCut може да разпознава теми в кадрите, да препоръчва идеална последователност от снимки и да редактира автоматично съдържание само с едно докосване, осигурявайки превъзходни 4K/60fps видеоклипове без усилие. Той може интелигентно да съчетава ексклузивни шаблони с различни сценарии на използване, включително колоездене, гмуркане, сърф, ски/сноуборд, къмпинг, влогинг, пътуване и др.

 

Разгърнете пълния си потенциал с множество аксесоари

Osmo Action 4 е готов да се справи с всяко приключение и да улови всеки момент. Подобрете изживяването си при заснемане с набор от специални аксесоари, предназначени да увеличат максимално потенциала на тази екшън камера, като например ремъка за гърди, монтажната стойка за кормило, стойката за врат, монтажната релса за вело седалка и много, много други аксесоари.