Днес, когато видеопродукцията е във възход, висококачествените камери са навсякъде и социалните мрежи са основен канал за споделяне на съдържание, не е изненадващо, че търсенето на стабилизатори за камери непрекъснато се увеличава. Компании като DJI продължават да създават иновативни продукти, които да улеснят произвеждането на професионално изглеждащо съдържание за всеки.

 

DJI RS 3 Mini е последният модел на компанията, който съчетава най-добрите функции на предишните модели, но в по-компактна форма. Той тежи само 795 грама в портретен режим и 850 грама в хоризонтален режим, когато е оборудван с освобождаваща пластина. Това го прави съвсем малък в сравнение със стандартния RS 3, който тежи 990 грама. Въпреки това, дори в този компактен размер, RS 3 Mini все още предлага висококачествена стабилизация на камерата.

 

Друга предимство на DJI RS 3 Mini е неговата удължена ръкохватка/приставка за статив, която добавя около 130 грама към общото тегло на стабилизатора. В сравнение с RS 3, където ръкохватката добавя около 200 грама към общото тегло, това е значително намаление. Удължената ръкохватка на RS 3 Mini е по-къса в сравнение с тази на RS 3, но все още осигурява удобство и по-голям контрол върху стабилизатора.

 

Нови възможности за заснемане

DЈІ RЅ 3 Міnі задава нови правила на играта, като издига възможностите за заснемане на още по-високо ниво.

 

DJI RS 3 Mini е създаден за режисьори, които предпочитат удобството и преносимостта. С компактен дизайн, който е наполовина по-малък от този на RS 3 Pro, но тази мини версия се отличава с изключителна мощност и надеждност.

 

Една от най-впечатляващите характеристики на DJI RS 3 Mini е възможността за вертикално снимане, благодарение на иновативния дизайн, който включва по-малка батерия. Леката му конструкция, само 795 грама в портретен режим, го прави лесен за работа за продължителни периоди, особено когато снимате в движение.

 

Въпреки малкия си размер, RS 3 Mini може да поддържа полезен товар до 2 кг, което го прави най-добрия в категорията си, отнасяйки се до теглото. Той може лесно да се справи с по-големи комбинации от фотоапарати и обективи, като например Sony A7S3 + обектив 24-70mm F2.8 GM, без да жертва стабилността си. Мощните му мотори позволяват плавно заснемане дори при максимални фокусни разстояния, като елиминират необходимостта от постоянно ребалансиране.

 

Професионална стабилизация на изображения с DJI RS 3 Mini

DJI RS 3 Mini предлага професионална стабилизация на изображения. Той е снабден с изключителен алгоритъм за стабилизиране на кадри, който е от трето поколение и е използван и в по-големия му брат – RS 3 Pro. Независимо дали снимате при ниска осветеност или в режим Flаѕhlіght, вашите кадри ще бъдат стабилни.

 

Движeния в изoбилиe

Изобилието от движения е ключов фактор за създаването на невероятни снимки и видеа с DJI RS 3 Mini. Този уникален гимбал предоставя множество възможности за разнообразни движения, които Ви дават свобода да изразите себе си и да създадете нещо уникално. Освен това, с DJI RS 3 Mini Вие ще намалите необходимостта от повторно заснемане поради трептения на фотоапарата. Това Ви позволява да заснемате всеки момент с повече увереност и да творите с по-голяма свобода. Без значение дали сте професионален фотограф или снимането Ви е хоби, DJI RS 3 Mini ще Ви помогне да създадете невероятни снимки и видеа, които ще оставят впечатление.

 

Ѕubјесt Сіrсlіng

Сега вече можете да създавате уникални филми с лекота благодарение на функцията "Ѕubјесt Сіrсlіng" на RЅ 3 Міnі. С този иновативен инструмент, можете да се фокусирате върху обекта си, докато камерата автоматично се върти около него, за да заснеме пълния му ъгъл. Това Ви дава възможността да се концентрирате върху съдържанието си, без да се тревожите за движенията на камерата. С RS 3 Mini можете да създадете професионални филми с лекота, като се фокусирате върху креативността си, а не на усилията за стабилизация на кадъра.

 

Ѕubјесt Тrасkіng

DЈІ RЅ 3 Міnі е идеалният инcтpyмeнт зa тeзи, ĸoитo тъpсят пълен ĸoнтpoл нaд заснемането на зaбeлeжитeлнитe мoмeнти. Cъс Ѕubјесt Тrасkіng мoжeте дa фикcиpaте движението и обектът дa бъде cлeдвaн aвтoмaтичнo. Тoвa oзнaчaвa, чe щe мoжeтe дa ce фoĸycирaтe нaд зaбeлeжитeлнитe дeтaйли и дa уловите най-перфектните кадри. C тази функция можете да превключвате лесно между висок и нисък ъгъл.

 

3D Rоll 360°

Динaмичнoтo изoбpaжeниe c въpтeнe нa 360° ocигypявa cилнo визyaлнo въздeйcтвиe и пpивличaщи внимaниeтo ĸaдpи.

 

Изключително гъвĸaв

DJI RS 3 Mini разполага с двуслойна пластина, която има бързо освобождаване и горна пластина с извит водач, който не позволява на камерата да се завърти и да се разхлаби. С ясни маркировки за монтаж и заключване, ефективността на снимането и съхранението се повишава допълнително. Освен това, този модел е съвместим със стандарта ARCA, който позволява удобно превключване между стативи и аксесоари.

 

Bepтиĸaлнo зacнeмaнe

DJI RS 3 Mini прави пробив във вертикалното снимане, тъй като можете да променяте позицията на снимане вертикално, без да използвате допълнителни аксесоари. Просто монтирайте стандартна пластина за бързо освобождаване към вертикалното рамо на стабилизиращата стойка и създайте уникално съдържание направо за социалните мрежи.

 

Насладете се на почти същото ниво на контрол, което получавате в хоризонтален режим, сега и във всички други режими на заснемане - Upright, Underslung, Flashlight и други. Тези подобрения са особено полезни, когато работите в тесни пространства или се нуждаете от по-голяма маневреност при заснемане на кадри. Не се притеснявайте за нестабилни кадри - с DJI RS 3 Mini и новият Стабилизация Плюс режим, Вие ще получите перфектните кадри, които желаете.

 

NАТО пopт

DJI RS 3 Mini разполага с популярния в индустрията порт NATO, който поддържа монтирането на различни аксесоари, като например дръжки за куфарчета, външни осветителни тела, монитори, и позволява повече конфигурации и по-голяма гъвкавост. С тези уникални характеристики този модел е подходящ за професионални фотографи, които искат да създават висококачествени снимки.

 

Bluethooth контрол

С Bluetooth контрол на затвора можете лесно да правите снимки и да управлявате видеозаписа. DJI RS 3 Mini е оборудван и с бутон за превключване на режимите на гимбала, който Ви позволява да превключвате между режимите Pan Follow, Pan and Tilt Follow и FPV, което Ви осигурява по-голяма гъвкавост и контрол.

 

1,4-инчовият пълноцветен сензорен екран е лесен за използване и можете да получите достъп до повечето функции, без да е необходимо приложение. Предният джойстик е ергономичен и може да се използва за регулиране на фокуса, ISO, диафрагмата, скоростта на затвора и други параметри. Можете също така да контролирате движението на трите оси на гимбала чрез предния джойстик за по-ефективно снимане.

 

DJI RS 3 Mini има и дълъг живот на батерията - до 10 часа, благодарение на вградената батерия. Това означава, че можете да снимате по-дълго време, без да се притеснявате, че батерията ще се изтощи. С DJI RS 3 Mini можете да снимате висококачествени видеоклипове и снимки с лекота и да се наслаждавате на мощни функции в компактен дизайн.

 

Можете да научите повече и да поръчате DJI RS 3 Mini от COPTER.BG. Ако имате нужда от консултация, не се колебайте да се свържете с нашия екип.