Има повече опции от всякога, когато става въпрос за стабилизиране на камери, така че сме Ви подготвили едно кратко ръководство, за да намерите перфектния за Вас гимбал.

 

Ситуации на употреба на стабилизаторите Ronin

DJI RS 3 Mini

  • Пътуване и създаване на съдържание на открито
  • Подходящ за соло творци и амбициозни режисьори

Първият Mini стабилизатор в серията RS, DJI RS 3 Mini е малък, лек ръчен стабилизатор с голям капацитет. Той поддържа основните комбинации от безогледални камери и обективи и наследява отличната стабилизираща производителност на серията RS 3. С DJI RS 3 Mini можете да разгърнете потенциала си за снимане и да постигнете професионални резултати без усилие.

 

 

DJI RS 3

  • Реклами, сватби, събития, недвижими имоти, корпоративни видеоклипове
  • Подходящ за соло създатели и независими екипи

С всеки детайл, DJI RS 3 предоставя гъвкаво и ефективно изживяване при снимане на соло творци и независими екипи. Лек и елегантен, той осигурява професионална стабилизация и ефективен контрол за повече творческа свобода и безкрайни възможности. DJI RS 3 е готов, когато и Вие сте готови.

 

 

DJI RS 3 Pro

  • Реклами, сватби, събития, недвижими имоти, корпоративни видеоклипове
  • Подходящ за видеооператори и професионални екипи

Разширявайки мощните характеристики на серията Ronin, DJI RS 3 Pro е усъвършенствана, всеобхватна платформа, която дава възможност на видеооператорите и предоставя координирани решения за снимане за професионални екипи. С DJI RS 3 Pro нищо не е недостъпно.

 

 

Основни характеристики на стабилизатори Ronin

 

DJI RS 3 MiniDJI RS 3DJI RS 3 Pro
795 g Леко Тяло1.3 kg Тяло1.5 kg Тяло с Карбонови Рамена
2 kg Товароносимост3 kg Товароносимост4.5 kg Товароносимост
Native Вертикално ЗаснеманеАвтоматично Заключване на ОситеАвтоматично Заключване на Осите
Контрол на Затвора с BluetoothКонтрол на Затвора с BluetoothLiDAR Фокусиране
3 Генерация RS Стабилизация3 Генерация RS Стабилизация6 km Безжично Предаване
Двуслойна Quick-Release Плочка1.8" OLED ТъчскрийнДвойни RSA/NATO Портове

 

DJI RS 3 Mini е по-лек и по-малък от DJI RS 3. Тежи само 795 гр в портретен режим и поддържа диапазон на полезен товар от 0,4-2 кг, което го прави лесен за поставяне в раница и носене с Вас на път.

DJI RS 3 Mini може да превключи към вертикално снимане без допълнителни аксесоари. Просто монтирайте стандартната пластина за бързо освобождаване към вертикалното рамо на стабилизатора за удобно превключване между хоризонтално и вертикално снимане. Вертикалното заснемане прави създаването на кратки видеоклипове за социалните мрежи изключително лесно.

 

 

DJI RS 3 тежи 1,3 кг и поддържа товароносимост от 3 кг. Той може лесно да се свърже с пълнокадрова безогледална камера и обектив и поддържа инсталирането на аксесоари като DJI RS Focus Motor (2022) и DJI Ronin Image Transmitter, което го прави идеален избор за влогъри и соло творци. Той е особено полезен за заснемане на сватби, събития, недвижими имоти и корпоративни рекламни видеоклипове.

 

 

DJI RS 3 Pro е предназначен за средни до големи екипи. Съвместим е с основните DSLR и безогледални камери. Той има по-добър капацитет на натоварване, фокусиране, координирано снимане и възможности за разширение от RS 3, със същия ефективен дизайн и стабилизираща производителност. Предлага изобилие от възможности за заснемане на ТВ реклами, музикални видеа, документални филми, риалити шоута и др.