Избирането на дрон не спира само до търсенето на размери, възможности, камери и други. Аксесоарите могат да спомогнат значително за качеството на Вашето преживяване при ползването на дрона.

Най-добрите аксесоари за дронове биха могли да Ви помогнат да пренесете опита си с дронове на нови висини по един невероятен начин. От удобните и компактни раници, с които да пренасяте дрона си, до невероятните очила POV, които Ви доставят едно уникално, реалистично усещане и още много други, които си струва да разгледате.

Ще Ви разкажем за най-удобните и практични инструменти, които биха променили Вашето полетно изживяване. Добавянето на тези аксесоари към Вашия арсенал със сигурност ще Ви се отплати. В COPTER.BG предлагаме всички необходими DJI аксесоари.

РАНИЦА ЗА ДРОН

Професионалната фотораница Manfrotto Advanced Befree може да бъде практичният начин да пренесете Вашия дрон сигурно. Тази раница е предназначена за пренос на DSLR камера, дрон DJI Mavic Pro, обективи и стабилизиращи стойки Osmo/Osmo Mobile, и още много допълнителни аксесоари.

Раницата има много екстри, които ще улеснят пренасянето не само на дрона, но и на всички допълни аксесоари към него. Тя разполага с вътрешен джоб за статив. Няма нужда да носите отделна раница или чанта за лаптоп, защото има отделение за него. Разполага с отделение и за таблет.

Спестява Ви и мислите за носене на чадър или отделен дъждобран, тъй като има включен дъждобран. А и самата раница е с водоотблъскващо покритие. Ако ви се налага да пътувате, не мислите и за раница за пътуване, защото тя е с подходящи размери за ръчен багаж. Допълнителното удобство при пътуване е, че може да се прикрепи към куфар с колела и други.

ПРОПЕЛЕРИ (ВИТЛА) ЗА ДРОН

Когато използвате вашия дрон, едни от най-крехките части, които често се чупят, са пропелерите. Може да се окаже, че точно в най-неподходящия момент трябва да си закупите нови пропелери за дрон. Да имате налични резервни пропелери е като да имате резервна гума, когато шофирате. Препоръчваме Ви да си закупите допълнителни пропелери още със закупуването на Вашия дрон, за да спестите от разхода за доставка и защото не са особено скъп консуматив.

ПРЕДПАЗИТЕЛИ ЗА ПРОПЕЛЕРИ

За защита на пропелерите се предлагат предпазители. Те предпазват както дрона и Вас, така и околната среда. Те също не са скъп консуматив и си струва да бъдат закупени. За всеки дрон има специално проектирани пропелери, които са лесни за монтиране.

В нашия онлайн магазин за дронове може да разгледате различните пропелери и предпазители.

SD КАРТА ПАМЕТ 

Избегнете момент, в който да останете без памет на работното поле и така да изпуснете важни кадри. Съвместимите Micro SD карти за дрон са създадени, за да Ви осигурят необходимото спокойствие. Съветваме Ви да имате резервни карти и да прецените размера, който Ви е нужен. Картите памет SanDisk microSDXC Extreme Plus и Samsung EVO Plus microSDXC, които предлагаме, са водоустойчиви и устойчиви на ниски температури.

ДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ

Диcтaнциoнни yпpaвлeния за дрон и нaзeмни cтaнции зa ĸoнтpoл нa дpoнoвe са едни от основните аксесоари, които ще намерите. Тези интелигентни управления осигуряват сигурна връзка без смущения по време на полет при правилна употреба.

Tyĸ щe нaмepитe интeлигeнтнитe ĸoнтpoлepи нa DЈІ, с които да подобрите ефективността при управление.

DJI FPV Experience Combo очила

Изживейте едно уникално летателно приключение. Системата DJI Digital FPV замества камерата, предавателя и приемника на Вашия състезателен дрон. Тази система е създадена специално за професионални пилоти на дронове и за любителите на високите скорости при заснемане на видео. Очилата Ви пренасят направо в облаците, а плавността на видеото е забележителна. Това изживяване би Ви доближило най-много до чувството, че летите. Благодарение на този изключителен аксесоар, пилотите могат да се насладят на кристално чиста картина и висока скорост.

Разгледайте всички характеристики на DJI FPV Experience Combo очила, защото те не спират дотук.

DJI Crystal Sky Ultra Monitor

Този монитор е специално предназначен за дронове. Притежава зашеметяващи характеристики. Високата яркост - 2000 cd/m² е забележителна, дори при най-ярката слънчева светлина. Виждате картината в детайли и така можете да настроите параметрите на дрона си по правилен и лесен начин. Друга отличителна характеристика е дълъг живот на батерията Crystal Sky с капацитет 4920 mAh и възможността да бъде сменена с резервна.

В много случаи смарт устройствата са създадени да работят при нормални условия. Батерията CrystalSky e изработена така, че да работи и при екстремни температурни условия до -20˚C. Има и вградена охлаждаща система, която позволява безпроблемната работа на устройството до горещини при 40 ˚C.

Ѕunlіght Rеаdаbіlіtу Еnhаnсеmеnt е специална функция, чрез която обработвате изображенията в реално време, преди да сте стигнали до дома си. Така пестите ценно време и знаете кога един кадър се е получил както Вие искате.

Аксесоарите, които можете да добавите към Вашия арсенал, могат да варират по цена и модел. Те ще Ви помогнат да подобрите качеството на картината, да модифицирате изображенията в реално време, да осигурите безопасното пренасяне на Вашия дрон и да избегнете нежелани и неприятни моменти. Можете да бъдете подготвени за всякакви случи, които е вероятно да преживеете по време на пилотирането. За повече подробности може да разгледате нашата страница.