С разгръщането на пазара на дронове се появяват все повече сравнително бюджетни решения, подходящи за начинаещи пилоти, които предоставят наистина забележително качество. DJI Mini 3 е едно от последните такива предложения на DJI.

 

Това е много лек и компактен дрон, който е лесен за управление и предлага висококачествени функции на камерата, интуитивно управление и безопасност на полета.

 

Основни характеристики на DJI Mini 3

 

Камера

DJI Mini 3 използва страхотна 4K камера, която Ви дава възможност да заснемете впечатляващи снимки и видеа както през деня, така и през нощта.

 

Камерата разполага с 1/1,3-инчов CMOS сензор с 12 MP и HDR технология на ниво чип.

 

С едно превключване към режим True Vertical Shooting пък можете да създавате изключителни вертикални кадри.

 

Удължен живот на батерията

Батерията на DJI Mini 3 предоставя възможност за полетно време от 38 минути. Ако желаете, може да удължите това време до 51 минути с интелигентната батерия Plus.

 

Дизайн

Дизайнът на DJI Mini 3 е много стилен и модерен, с бяла матова повърхност, която му придава елегантен външен вид.

 

Дронът е изключително компактен, като размерите му в сгънато положение, без пропелери са само 148×90×62 mm, а теглото му е едва 249 грама. Това го прави един от най-леките дронове на пазара и му позволява да бъде транспортиран лесно и удобно.

 

Управление

Управлението на DJI Mini 3 е много лесно и интуитивно. Дронът може да бъде управляван с помощта на специално приложение DJI Fly.

 

Приложението предоставя различни функции като контрол на дрона, настройка на камерата и трансфер на снимки и видео към Вашия смартфон.

 

DJI Mini 3 разполага с редица полезни функции като:

 

ActiveTrack, позволяваща на дрона да следва автоматично движението на обектите.

 

Функцията Return to Home (RTH) осигурява лесно и безопасно управление на дрона. Тя включва три основни функции - Smart RTH, Low Battery RTH и Failsafe RTH. Благодарение на тези характеристики, при слаб сигнал или изтощена батерия дронът може да се върне автоматично в изходната си полетна позиция.

 

QuickShots функциите Dronie, Circle, Helix, Rocket и Boomerang на камерата Ви дават възможност да заснемете професионални видео клипове, без да се нуждаете от голям опит или умения в областта на видео заснемането.

 

Функцията Panorama поддържа 180°, Wide Angle и сферични панорамни снимки.

 

Auto Takeoff функцията позволява да излетите бързо и безпроблемно.

 

Можете да научите повече за DJI Mini 3 на страницата на COPTER.BG. При нужда от консултация не се колебайте да се свържете с нас.