DJI RS3 Pro дава възможност за ползване и стабилизиране на висококачествено филмово оборудване. Можете да го използвате както като обикновен гимбал, така и като изключително адаптивно решение за високобюджетни продукции с помощта на многобройните налични аксесоари за него.

 

DJI RS3 Pro е страхотен гимбал, който поддържа всички безогледални и DSLR камери, подходящи за заснемане на филми. RS3 Pro е лесен за управление и предлага множество вградени настройки и функции.

 

Съвместимостта със системата LiDAR AF ще превърне този малък гимбал в пълноценна снимачна платформа за тези, които използват кинообективи с ръчен фокус.

 

Той е съвсем подходящ за професионална употреба и Ви дава възможност да издигнете работата си на ново ниво!

 

Предимства

● Компактен

● Мощен

● Огромен потенциал чрез добавяне на аксесоари

 

Какво представлява DJI RS3 Pro?

DJI RS3 Pro е най-новият продукт в серията стабилизатори DJI Ronin.

 

Външно има малка разлика между DJI RS3 Pro и предишния модел, RS2. Карбоновите рамена са малко по-дълги и позволяват използването на професионални камери като Canon C70 и Sony FX6. Благодарение на по-големия екран, навигацията в менютата и достъпа до функциите са по-лесни.

 

Мощността на моторите, полезният товар и животът на батерията са същите като при предния модел. Теглото е малко по-голямо, поради усъвършенстваната електроника, която всъщност допринася за невероятните възможности на стабилизатора. Устройството разполага и с Bluetooth модул за по-големи възможности за свързване.

 

Преглед на DJI RS3 Pro

 

Функции

Като самостоятелен продукт, DJI RS3 Pro е чудесен, но ако добавите и допълнителните аксесоари, той се превръща в невероятно устройство, с което можете да снимате висококачествени филми за продукции с всякакви размери.

 

Целта на RS3 Pro е да спести усилия на потребителя, дори в трудни условия и предлага широка съвместимост с всякакви камери. За да стане това, рамената от въглеродни влакна са удължени, за да се осигури повече пространство за монтаж на камерата. Това означава, че вече могат да се монтират професионални тела и обективи като Sony FX6 и Canon C70 с обектив 24-70mm f/2.8. Полезния товар все още е 4,5 kg.

 

Благодарение на на обратната връзка на потребителите, размерът на горната базова плочка също е увеличен, за да се увеличи контактната площ между камерата и плочката. Това предотвратява падането на камерите при монтиране в екстремни условия.

 

Добавена е нова функция за автоматично заключване, която мигновено заключва и отключва всички оси, когато гимбалът е включен или изключен. Това спестява време, като гарантира, че всичко е безопасно заключено, преди той да бъде транспортиран.

 

За лекотата на употреба допълнително допринася и физическият бутон за режим отстрани. Той позволява да превключвате между PF, PTF и FPV режими с едно натискане на бутона, вместо да влизате в системата на менюто. Режимът FPV може да се персонализира, за да се активира 3D Roll 360, Portrait или Custom.

 

Подобрен цветен тъчскрийн

Една от моментално забележимите характеристики е новият, по-голям 1,8-инчов OLED цветен тъчскрийн екран. Той е с 28% по-голям от този на RS2 и Ви позволява да превключвате настройките с лекота.

 

Усъвършенстван фокус

Голяма новост в RS3 Pro е LiDAR модулът за фокусиране. Този опционален модул се поставя върху фотоапарата и се включва към фокусния мотор на DJI (също опционален) и RS3 Pro. След като бъде включен и калибриран, той създава бърза и прецизна система за автофокус за ръчни киноообективи. Тъй като всеки обектив трябва да се калибрира преди употреба, DJI осигурява възможност за запаметяване на до три предварително зададени профила.

 

DJI RS3 Pro разполага и с нов ActiveTrack Pro. Това Ви позволява да маркирате обектите си на малкия тъчскрийн, след което камерата ще започне да ги следи, където и да се движите. Това е идеално за снимки, при които искате да обикаляте в кръг или да се движите покрай обектите си, за което обикновено се налага да се извършват сложни движения и маневри.

 

DJI RS3 Pro е оборудван с технологията за предаване на видео DJI O3 Pro. Това позволява предаване на видео на разстояние до 6 км и пълна съвместимост с дистанционния монитор с висока яркост, който беше пуснат на пазара заедно с Ronin 4D.

 

RS3 Pro може да се използва и с 4D ръкохватките, Master Wheels и Force Pro.

 

Научете повече за DJI RS3 Pro на COPTER.BG. Свържете се с нас, ако имате допълнителни въпроси.