Покупка на дрон с разсрочено плащане

COPTER.BG работи съвместно с TBI Bank, UniCredit, JetCredit и други лизингови компании, като предоставя гъвкави лизингови схеми на своите клиенти.

Предлаганите на сайта калкулатори се отнасят за TBI Bank, UniCredit и БНБ Париба но ако желаете да получите оферта за продукт на изплащане от друга лизингова компания, моля, свържете се с нас.

Когато при поръчка избирате разсрочено плащане чрез TBI Bank, UniCredit и БНБ Париба Вие се съгласявате с условията за кандидатстване пред финансова институция за отпускане на кредит.

Право на разсрочено плащане имат само клиенти, чиято поръчка надвишава 150 (сто и петдесет) лева. Кандидатстването се извършва само чрез сайта COPTER.BG, като се следва предвидената процедура при поръчка.

Условията за закупуване чрез разсрочено плащане, на които клиентът трябва да отговаря, се определят едностранно от финансовата институция, съобразно нейната финансова политика.

Онлайн магазинът COPTER.BG не взема никакво отношение в кредитирането на покупката, кандидатстването, определянето на условията и срока на договора по кредита.

Доставката на закупен на изплащане продукт от онлайн магазина се извършва след изпълнението на следните две условия:

  1. COPTER.BG бъде уведомен oт финaнcoвaтa инcтитyция, чe ĸaндидaтът oдoбpeн, c пpeдмeт нa ĸpeдитиpaнe в пълeн paзмep нa cъoтвeтнaтa пopъчĸa.
  2. COPTER.BG изпрати договора за разсрочено плащане до съответния клиент и го получи коректно попълнен и подписан от него.

Цената на доставката на продукта НЕ се начислява върху сумата, по която се кандидатства за кредит. Тя се заплаща допълнително при получаване на продукта, освен ако не е изрично упоменато, че продуктът е с безплатна доставка.