Дистанционно управление DJI Cendence S Виж по-голямо

Дистанционно управление DJI Cendence S

Очаква се

Характеристики:

 • OcuSync 2.0 технология;
 • Удобни и лесни за модифициране бутони;
 • Креативен дизайн и иновативна визия;
 • Съвместим с монитор CrystalSky;
 • Екранът, скобата за монтиране на екрана, антените, батерията, и печатната платка могат да се премахват, което ще Ви позволи да ъпгрейдвате хардуера на Cendence S.

Съвместимост:

Повече детайли

2,542.00 лв. с ДДС

Бърза поръчка
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с общите условия.
Отмени    
.
Бърза поръчка
Кредитен модул UNI Credit
Кредитен модул TBI Bank 19.68
Кредитен модул Париба лични финанси
2542.00 лв.
Кредитен модул Париба лични финанси

Първоначална вноска
Предпочитана вноска

 
Мес. вноска
ГПР
ГЛП
Обща стойност

За България: безплатна доставка за всички поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за всички поръчки над 1500 лв.За България: безплатна доставка за поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за поръчки над 1500 лв.

Повече информация

Представяне на Cendence S

Представяне на Cendence S

Дистанционното управление Cendence S е проектирано за дронове от серията на DJI - Matrice 200. За да се подобри ефективността при управление, Cendence S има опцията да предостави на своите потребители до 5 аналогови канала за управление и 10 бутона, които пилотът настройва по свой избор. Дизайнът на Cendence S предлага възможността да сменяте антените в зависимост от нужната честота. Мощната Tracktenna може да увеличи мощта на DJI Lightbridge, а това ще доведе до понижаване на смущенията и повишаване на качеството на поточното видео.

Бързи настройки

Бързи настройки

За бързи настройки на камерата можете да зададете няколко бутона за пряк достъп за група от настройки или също така да запазите най-често използваните от тях.

Програмируеми бутони

Програмируеми бутони

Благодарение на програмируемите бутони можете бързо да включвате или изключвате често употребявани функции като Focus Peaking, Color Waveform, Obstacle Avoidance или зануляване на функцията Home Point. Можете дори да затворите изскачащите предупреждения и съвети по време на полет без да е необходимо да използвате приложението.

Използване на комбинация от бутони

Използване на комбинация от бутони

Завъртете скролерите или бутнете дясното/ лявото лостче, докато задържате определени бутони – така ще можете да управлявате завъртането на стойката, скоростта на затвора, блендата или ISO.

Съвместимост с CrystalSky

Съвместимост с CrystalSky

Мониторът CrystalSky се монтира върху Cendence S с помощта на специална скоба. Антените, платката, скобата и батерията могат да се демонтират, за да улеснят бъдещ ъпгрейд на дистанционното. Инженерите на DJI са намерили оптималното решението за съвместимост на дистанционното с дроновете, които предстои да разработят.

Управление от двама оператори

Когато търсите по-голяма прецизност при управлението на камерата можете да използвате Cendence S и да го свържете към друг Cendence S.

Разнообразие от портове

Разнообразие от портове

SDI и HDMI портовете предоставят възможност за предаване на видео в реално време с 1080i50 и 720p60. Чрез CAN порта можете да свържете DJI Focus, Tracktenna или други съвместими аксесоари. Използвайте Tracktenna, за да постигнете стабилно и високоскоростно предаване на сигнала на големи разстояния в честотни ленти 2,4 GHz или 5,8 GHz. USB-A порта позволява свързване на Cendence S с други мобилни устройства.

Батерии

Батерии

Дистанционното управление Cendence S използва същите батерии като монитора CrystalSky, което подобрява синергията на продукта. Ако батерията се изтощи просто я подменете с вече заредена или заредете Cendence S посредством захранващия порт.

Разнообразни аксесоари

Разнообразни аксесоари

Cendence S разполага с различни практични аксесоари, които улесняват работата с него. Приспособлението за закачване на дистанционното поема част от теглото му, което улеснява носенето му дълго време. Предпазителят пречи на праха да се натрупва между джойстиците, като позволява гладко и надеждно управление. Държачът за мобилно устройство предоставя възможност за монтиране на смартфон или таблет вместо монитора CrystalSky.

Технически характеристики на дистанционно управление Cendence S
Дистанционно управление Cendence S
Работна честота
 • 2.4000-2.4835 GHz
 • 5.725-5.850 GHz
Макс. обхват на предаване (без прегради и смушения)
 • NCC/FCC: 8 km (5 mi);
 • CE/MIC: 5 km (3.1 mi);
 • SRRC: 5 km (3.1 mi).
EIRP
 • 2.4 GHz: ≤ 26 dBm (NCC/FCC); ≤ 20 dBm (CE/MIC); ≤ 20 dBm (SRRC)
 • 5.8 GHz: ≤ 26 dBm (NCC/FCC); ≤ 14 dBm (CE); ≤ 26 dBm (SRRC)
ЗахранванеИнтелигентна батерия (Модел: WB37-4920 mAh -7.6 V)
Изходяща мощност (макс.)13 W (без захранване за наблюдение)
USB захранване1 A⎓ 5.2 V (макс.)
Работна температураот -20° до 50°C

17 други продукти в същата категория: