Дрон DJI Inspire 1 Pro Black Edition

 • Дрон с 4K камера за професионално аерозаснемане;
 • Прецизна жироскопно стабилизирана стойка;
 • Въртене на камерата на 360°;
 • 2000 метра обхват на дистанционното;
 • Вградена Lightbridge технология;
 • Трансформиращ се дизайн;
 • Видео - UHD 4K 4096x2160p резолюция;
 • HD видео връзка в реално време;
 • Възможност за управление на камерата от второ дистанционно;

Комплектът съдържа:

 • Квадрокоптер DJI Inspire 1 Pro - 1бр.
 • Камера и стойка Zenmuse X5 - 1бр.
 • Обектив DJI - 1бр.
 • Дистанционно управление C1 - 1бр.
 • Пропелери - 8бр.
 • DJI интелигентна батерия TB47 - 1бр.
 • DJI Зарядно за TB47 - 1бр.
 • Куфар за пренасяне - 1бр.

Покупката на разсрочено плащане с 0% лихва важи за периоди от 4 или 6 месеца и само за TBI Credit!

Повече детайли

В наличност

6,500.00 лв. с ДДС

Бърза поръчка
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с общите условия.
Отмени  
.
Бърза поръчка
Кредитен модул UNI Credit
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Изчисли доставка

За България: безплатна доставка за всички поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за всички поръчки над 1500 лв.За България: безплатна доставка за поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за поръчки над 1500 лв.

Повече информация

DJI Inspire 1 Pro е нова и подобрена версия на DJI Inspire 1. Новият модел включва подобрена жироскопно стабилизирана стойка за камера и 4К камера със сменяеми обективи от серията X5. Камерерата е специално разработена за професионалната кинематография, съвместим е със обективи Four Thirds system и разполага с характерния за този стандарт висококачествен CMOS Micro 4/3 сензор (като на DSLR камера) с висока светлочувствителност, широк динамичен обхват и ниски нива на шума, дори при снимане на затъмнени сцени и в лоши светлинни условия.

Вградена FPV система - Както и в останалите модели от серията Inspire на DJI, тук също присъства Lightbridge FPV системата. Тази система дава възможност за предаване на HD картина на живо до вашия смартфон, таблет или видеокепчеринг оборудване с HDMI вход.

Мощен безжичният контролер с обхват до 2 километра, като модела Inspire 1 Pro позволява работа с две дистанционни - едно за целите на управлението и едно за видеооператора.

Полет и снимки в затворени помещения с Optical Flow Разработена и внедрена специална система за летене, която се нарича Optical Flow. Тя позволява полет в закрити пространства, където GPS сигналът е много слаб или въобще не е наличен.

Аpp за DJI Inspire 1 Pro - разработена е изцяло нова и комплексна апликация за таблети и смартфони, която ви дава пълна свобода над траекторията и маршрута на полета, позволява различни настройки на камерата и FPV видеото. Апликацията разполага с множество функционалности като пълна телеметрия, автоматично излитане и кацане, карта на живо, в реално време и радар, настройка на дистанционното управление, динамична Home Point точка. От DJI са помислили за всичко, на вас остава само да се забавлявате и да творите!

Unboxing на DJI Inspire 1 Pro

Как да монтираме Zenmuse X5

Първи полет с DJI Isnpire 1 Pro

Новият Inspire 1 Pro

Zenmuse корекция на цветовете

Zenmuse X5 Демонстрация

DJI Zenmuse X5 в действие

Zenmuse X5 Стабилизация

Готов за полет дрон
Готов за полет дрон
DJI Inspire 1 Pro е готов за полет професионален дрон с висококачествена 4K камера, разполагащ с всичко необходимо за целите на професионалната фотография и кинематография.

Професионален дрон
Професионален дрон
Дроновете от серията Inspire 1 са създадени изцяло с професионална насоченост, но работата с тях е изключително лесна и интуитивна, правейки заснемането на перфектното видео лесно като игра.

DJI Zenmuse X5
Zenmuse X5
Zenmuse X5 е професионална цифрова камера със сменяеми обективи, която е създадена изцяло с идеята за заснемане на висококачествено видео и снимки от въздуха.

Професионална апликация
Професионална апликация
Всяка професионална система се нуждае от лесно управление. DJI GO App предоставя изключително богата функционалност и реалновременен контрол над Inspire 1 и Zenmuse X5.

Леки и устойчиви материали
Леки и устойчиви материали
Камерата и стойката са изработени от висококачествени материали (магнезиеви сплави), които да издържат на постоянната употреба и са устойчиви на износване, като същевременно са леки, за по-дълги полети!

Динамичен обхват
Динамичен обхват
С 12,8 f-stop динамичен обхват ще можете да виждате повече! Кажете сбогом на изсветленото небе и тъмните поляни. Сега ще можете да снимате точно така, както очите Ви виждат!

Сменяеми обективи
Сменяеми обективи
С новата камера за Inspire 1 ще можете сами да избирате своя обектив. Освен това, ще можете да контролирате фокуса ръчно по всяко време. Zenmuse X5 Ви позволява голяма гъвкавост във всяко отношение.

Голяма острота на изображението
Голяма острота на изображението
Новият по-голям сензор, висококачествените обективи и мощният процесор постигат изключително качество на засненето видео. Вижте света с кристална ясното от въздуха и запазете момента.

3-осна стабилизация
3-осна стабилизация
DJI винаги са се славили с отлична стабилизация, но този път надминават себе си! Стойката Zenmuse X5 е проектирана така, че да осигурява перфектна стабилизация за всички обективи, независимо от различните им размери и тегло.

Micro 4/3 сензор
Micro 4/3 сензор
Сензорът е с размери Micro 4/3 и предлага изключителен динамичен обхват, висока чувствителност, ниски нива на шума и кристална яснота на изображението, независимо от условията на снимачната среда.

Интелигентна DJI апликация
Интелигентна DJI апликация
Всичко може да се управлява чрез интелигентната апликация на DJI. Никога не е било по-лесно да настроите вашата камера като използвате смартфона или таблета си, а резултатите се показват мигновено на екрана.

DJI фокусираща система
DJI фокусираща система
Специализираната Follow Focus система, разработена от DJI, Ви дава възможност ръчно да фокусирате Вашите кадри, докато летите, като използвате специален безжичен контролер за фокуса, който е оптимизиран за съвместимите обективи.

HD поточно видео с Lightbridge
DJI Inspire1 Lightbridge
Вградената Lightbridge технология на DJI Isnpire 1 Pro позволява 720p FPV видео да се предава в реално време да се предава към мобилното Ви устройство, като обхватът е над 2000 метра.

Специализиран софтуер
DJI Inspire 1 софтуер
Чрез апликацията можете да настройвате камерата, квадрокоптера и дистанционното по време на полет, да виждате местоположението на дрона върху картата в реално време, пълна телеметрия и още много функции като автоматично излитане и приземяване, динамичен Home Point и т.н.

Полет в затворени помещения
Inspire 1 Летене в помещения
Снимките в закрити помещения са истинско изпитание за всеки дрон (особено, когато няма възможност за употреба на GPS), но с DJI Inspire 1 Pro това не е проблем, тъй като моделът е снабден с визуална позиционираща система, която използва допълнителна камера и ехолокация.

Управление на батерията
Inspire 1 управление на батерията
В дрона е интегрирана интелигентна система за управление на заряда в батериите. По време на полет системата известява за остатъчното време на полет, а специален алгоритъм изчислява през цялото време на полета разстоянието до HOME позицията.

Специализирано дистанционно управление
Inspire 1 Дистанционно управление
Пълен контрол над полета на дрона и видео записа благодарение на специализираното дистанционното управление. Дистанционното е с ергономичен дизайн и здрава изработка от алуминий, пластмаса и гумирани подложки.

Здрав и лек куфар за транспортиране
Inspire 1 Куфар
Лесно и безопасно транспортиране на квадрокоптера с куфар. Куфарът е изграден от здрави и свръхлеки материали и може да побере цялата стандартна окомплектовка на Inspire 1 Pro, както и допълнително дистанционно и батерии.

DJI интелигентни полети
DJI Phantom 3 интелиген полет
Интелигентните режими на летене Ви позволяват да автоматизирате полета на вашия DJI Inspire 1 Pro дрон, който да лети автономно, докато Вие управлявате камерата и записвате видео с висока резолюция. Follow Me, Waypoints, Point of Interest, Course Lock и Home Lock са новите летателни режими, които ще можете да използвате.

DJI Waypoints режим 
DJI Phantom 3 Waypoints
С Waypoints режима, Вашият дрон може да се движи по предварително зададени на картата точки, като за всяка една от тях можете да зададете височина и скорост, с която да се придвижва към следващата. В този режим дронът се управлява автоматично благодарение на GPS, а Вие управлявате само камерата.

DJI Point of Interest режим
DJI Phantom 3 Point of Interest
Този режим е незаменим при заснемане на високи сгради, паметници на културата, монументи, неподвижни обекти и други. Задайте точка на картата, височина и диаметър и дронът ще започне на описва избрания от Вас диаметър около избраната точка на избраната от Вас височина.

Дистанционното управление DJI C1 има обхват до 2000м при пряка видимост. Това разстояние варира в зависимост от околните обекти (сгради, дървета, кабели с високо напрежение и други).

DJI Inspire 1 Pro
Модел T600
Тегло (с батерията) / с камера X5 Pro 2870 грама   / 3400грама
Точност на кръжене

Вертикална : 0.5 м / Хоризонтална : 2.5 м

Максимално отклонение 200° / сек
Максимален наклон 35°
Максимална скорост на издигане 5 м/сек
Максимална скорост на полета 22 м/сек
Максимална летателна височина 4500 метра
Диагонал 559 до 581 мм
Размери 438x451x301
Време на полет 18 мин
Модел на моторите DJI 3510
Модел на пропелерите DJI 1345
Поддържана батерия DJI Intelligent Flight Battery
Intelligent Flight Battery (Стандартна)
Модел TB47
Капацитет 4500mAh
Вид LiPo 6S, 22.2V, 99.9 Wh
Тегло 570 гр
Температура на зареждане 0-40°C
Работна температура

-20°C to 40°C

Intelligent Flight Battery (Опционална)
Модел TB48
Капацитет 5700mAh
Вид LiPo 6S, 22.2V, 129.96 Wh
Тегло 670 гр
Температура на зареждане 0-40°C
Работна температура

-20°C to 40°C

Дистанционно управление DJI C1
Модел C1
Работна честота 5.728GHz~5.850 GHz, 2.400GHz~2.483GHz
Обхват 2000 метра
EIRP 13dBm@5.8G,20dBm@2.4G
Изход за видео USB, HDMI
Батерия

Вградена 2S Lipo 6000mAh

Работна температура 0°C ~ 40°C
Zenmuse X5 Камера и Стойка
Размери 120mm (W) x 135mm (H) x 140mm (D)
Тегло (със стандартен обектив, балансиращ пръстен, сенник и Micro SD карта) 526 g
Мощност 8 W
Пикова мощност 13W
Работни температури
(0° до 40° C)
Камера
Обектив Сменяеми обективи
M43 байонет с автофокус
Поддържани обективи
DJI MFT 15mm f/1.7 ASPH
Panasonic Lumix 15mm f/1.7
Olympus M. ED 12mm f/2.0
Сензор 4/3-inch CMOS сензор
Ефективни пиксели
16M
Максимална резолюция
4608x3456
ISO обхват 100~25600
Скорост на затвора
8 до 1/8000 s
Field of View (FOV) 15mm/ f1.7:72°
12mm/ f2.0:84°
Режими на снимане
Единична снимка
Burst режим: 3/5/7 frames
Auto Exposure Bracketing: 3/5 кадъра през 0.7EV интервал
Time-lapse (3/5/7/10/20/30/60 sec)
Видео резолюция
UHD: 4096×2160 (24/25p); 3840×2160 (25/30p); 2704x1520 (25/30p)
Максимален видео Bitrate
60 Mbps
Поддържани формати
FAT32 / exFAT
Снимки: JPEG, DNG
Видео: MP4, MOV (MPEG-4/AVC/H.264F)
Поддържани памети
Клас 10, UHS-1 или по-бърза Micro SD карта
Максимален капацитет 64 GB
Стандартен обектив
Име DJI MFT 15mm f/1.7 ASPH
Фокусно разстояние f=15 mm (35 mm филм еквивалент: 30 mm)
Тип на диафрагмата 7 ламела
Максимална бленда
F1.7
Минимална бленда
F16
Елементи 9 елементи в 7 групи (3 асферични елемента)
In focus distance 0.2 m до ∞
Байонет Micro 4/3
Field of View (FOV) 72°
Максимален диаметър
Приблизително 57.5 mm
Дължина Приблизително 36 mm
Тегло Приблизително 115 g
Стойка Zenmuse X5
Модел Zenmuse X5
Управление
Pitch: -90° to +30°
Pan: ±320°
Максимална скорост на управление
Pitch: 120°/s
Pan: 180°/s

30 други продукти в същата категория: