Намалена цена! Видео адаптор за DJI Osmo PRO/RAW Виж по-голямо

Видео адаптор за DJI Osmo PRO/RAW

Видео адапторът за DJI Osmo Pro/ RAW Ви позволява да свържете своето Osmo, Android устройство или монитор CrystalSky чрез USB, като по този начин ще получите стабилно и надеждно предаване на видео в реално време. За разлика от Wi-Fi връзката, кабелната връзка намалява смущенията и забавянето на сигнала, като помага на операторите да фокусират по-прецизно ръчно. Освен това адапторът позволява функцията Peak Focus*. Видео адапторът може да се използва с X5 адаптора за Osmo и Z-Axis за DJI OSMO Pro и DJI OSMO RAW. Той разполага и с комуникационен порт за DJI Focus, позволяващ едновременно да се свързват мобилно устройство и DJI Focus Handwheel.

За да използвате адаптора е необходимо да разполагате с DJI GO версия 3.1.5 за Android, операционна система Android версия 4.4.0 или по-висока и версия на фърмуера 1.4.0.70. Адапторът не може да се използва с устройства, работещи под iOS, поради системни ограничения.

В наличност

30.00 лв. с ДДС

38.00 лв. с ДДС

-8.00 лв.

Бърза поръчка
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с общите условия.
Отмени  
.
Бърза поръчка

За България: безплатна доставка за всички поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за всички поръчки над 1500 лв.За България: безплатна доставка за поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за поръчки над 1500 лв.

30 други продукти в същата категория: