Дрон DJI Inspire 2 Виж по-голямо

DJI Inspire 2 Licensed

Очаква се

Новият квадрокоптер DJI Inspire 2 е създаден, за да посрещне нуждите на професионалните фотографи в областта на киното. Ето някои от основните му параметри:

 • Полетно време 25-27 мин. в зависимост от използваната камера.
 • Обхват на дистанционното управление 3,5 км при честота 2,4 GHz и 2 км при 5,8 GHz.
 • Максималната скорост, която може да развие дронът DJI Inspire 2 е 94 км/ч.
 • Обхватът на сензора, служещ за избягване на претятствия (Obstacle Sensing) е 0,7÷30м.

Комплектът включва:

 • Квадрокоптер DJI Inspire 2;
 • Лизензен ключ CinemaDNG и Apple ProRes;
 • Дистанционно управление;
 • Четири чифта пропелери;
 • Две интелигентни батерии;
 • Зарядно за интелигентни батерии;
 • Хъб за зареждане на батерии;
 • Захранващ кабел;
 • USB кабел мъжко – мъжко;
 • 16GB microSD карта памет;
 • Планка за калибриране на Vision системата;
 • 3 броя антивибрационни уплътнения;
 • Скоби за монтаж на пропелерите;
 • Кутия за пренасяне;
 • 4 броя изолиращи лепенки за интелигентна батерия;
 • Ръководство за употреба.

Повече детайли

9,580.00 лв. с ДДС

Бърза поръчка
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с общите условия.
Отмени    
.
Бърза поръчка
Кредитен модул UNI Credit
Кредитен модул TBI Bank 19.68
Кредитен модул Париба лични финанси
9580.00 лв.
Кредитен модул Париба лични финанси

Първоначална вноска
Предпочитана вноска

 
Мес. вноска
ГПР
ГЛП
Обща стойност

За България: безплатна доставка за всички поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за всички поръчки над 1500 лв.За България: безплатна доставка за поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за поръчки над 1500 лв.

Повече информация

Голяма производителност - COPTER.BG

Голяма производителност

Лицензният ключ за DJI Inspire 2 позволява заснемане на 5.2K видео във формат CinemaDNG или Apple ProRes, което означава, че ще получите изключително прецизни кадри.

Сравнение на битрейта - COPTER.BG

Сравнение на битрейта

Изключително детайлни кадри - COPTER.BG

Изключително детайлни кадри

Технологията за преработване на кадрите се използва за създаване на изображения с по-висока резолюция в сравнение с оригинала, записан чрез сензора. По този начин ще можете да създавате изключително детайлни кадри.

Бърза и ефективна работа - COPTER.BG

Бърза и ефективна работа

DJI CineSSD поддържа PCIe3.0 NVMe SSD стандарта и оптимизираната файлова система FAT32/ exFAT, позволяващи на камерата DJI Zenmuse X5S да прехвърля заснетите изображения и видеа директно чрез DJI CINESSD STATION към компютър с висока скорост без да Ви е необходим допълнителен софтуер. Кадрите поддържат и така нареченият DIT стандарт, а форматите CinemaDNG и Apple ProRes могат да бъдат използвани при последващата обработка на кадрите.

Лицензен ключ за дрона DJI Inspire 2

Лицензният ключ дава възможност на потребителите да заснемат своите видео клипове във формат CinemaDNG и Apple ProRes. Можете да избирате между няколко варианта лицензни ключове. Закупувайки ключ ще получите постоянен достъп до изброените допълнителни функционалности, като не се препоръчват абонамент или повторна поръчка. При използване на ключа в комбинация с DJI CINESSD и подобрената FAT32/ exFAT файлова система ще можете да заснемате видео с невероятно качество, достойно за Холивуд.

Отвъд границите на въображението - COPTER.BG

Отвъд границите на въображението

Най-новият представител от семейството на Inspire е вече тук! Квадрокоптерът DJI Inspire 2 значително надминава предшественика си Inspire 1. Втората версия на Inspire дава възможност за заснемане на 5,2K видео клипове във формати Cinema DNG RAW, Apple ProRes и други. Дронът ускорява от 0 до 80 км/ч за 4 секунди, а максималната скорост, която може да достигне е 94 км/ч. Спускането му е с 9 м/сек., което е невероятно постижение за дрон с подобни размери. Системата от две батерии позволява на дрона да остане във въздуха цели 27 мин. (с камерата X4S), а подгряващата система за батерии му позволява да лети при много ниски температури. Системата FlightAutonomy е разработена специално за DJI Inspire 2, като осигурява две направления за избягване на препятствия.

Устройство на квадрокоптера - COPTER.BG

Устройство на квадрокоптера

Елегантната и олекотена конструкция на дрона DJI Inspire 2 е постигната чрез сплав от магнезий с алуминий. Квадрокоптерът разполага с Vision Sensing система, двуосна FPV камера, а върху него могат да бъдат монтирани различни модели триосни жироскопни стойки с вградена камера. За по-голяма сигурност по време на полет разработчиците на Inspire 2 са предвидили втора батерия, която ще се задейства в случай, че нивото на първата достигне критично ниски нива или се повреди, за да може дронът да се приземи безопасно. Подгряващата система, вградена в батерията, позволява на квадрокоптера DJI Inspire 2 да лети при много ниски температури, което до момента беше невъзможно.

Дистанционно управление - COPTER.BG

Дистанционно управление

Дистанционното управление разполага с вградена Lightbridge 2 технология и може да работи на честоти 2.4 GHz или 5.8 GHz. Системата работи на принципа Master-Slave, което означава, че може да има едно главно дистанционно управление, с което да управлявате дрона и няколко второстепенни за управление на камерата. Дистанционното разполага с HDMI и USB порт, а обхватът му достига 3,5 км.

Система за засичане и избягване на препятствия - COPTER.BG

Система за засичане и избягване на препятствия

Дронът DJI Inspire 2 разполага със сензори, засичащи препятствия на 30 м пред него, които му позволяват да лети безопасно със скорост 54 км/ч. Инфрачервените сензори, разположени в горната част на дрона, сканират за препятствия 5 м над него, за да лети безопасно на закрито. Системата е активна при нормален полет, RTH и всички интелигентни полетни режими. Сензорите са в основата на системата FlightAutonomy, която се грижи за безопасността на квадрокоптера по време на полет.

Spotlight Pro - COPTER.BG

Spotlight Pro

Този режим позволява на пилота да заснема сложни, уникални по рода си кадри. При него се използват редица алгоритми, благодарение на които дронът започва да следи зададения обект, независимо в коя посока лети. В Quick Mode избирате обекта, който да бъде проследяван, а в Composition Mode освен субекта ще можете да изберете и позицията му. Когато субектът се позиционира на зададеното място трябва просто да докоснете бутона на екрана и проследяването ще започне. Камерата може да се завърта в желаната посока, за да създадете невероятни кадри. Spotlight Pro е активен във всички полетни режими, в това число ActiveTrack, TapFly, Waypoint и Point of Interest.

TapFly

Двуосната бордова FPV камера е предвидена за следене на полета и се използва при стартиране на режима TapFly. Само с едно докосване върху екрана на мобилното устройство ще зададете посоката за летене на дрона, за да можете да съсредоточите вниманието си върху управлението на камерата.

ActiveTrack

Режимът ActiveTrack позволява на квадрокоптера DJI Inspire 2 да разпознае и проследи редица обекти, в това число хора, велосипеди, автомобили или лодки. Профилите могат да се настройват в зависимост от избрания за проследяване обект, което означава, че ще получите по-голяма прецизност при употребата на този режим.

Smart Return to Home режим - COPTER.BG

Smart Return to Home

Предната и долна системи за визуално позициониране позволяват на дрона DJI Inspire 2 да създаде карта на маршрута по време на полет. Ако сигналът се изгуби, а режимът Smart Return to Home е активиран, дронът ще се върне в точката на излитане по същия маршрут, по който е излетял. При повторното прихващане на сигнала, дронът ще продължи да се връща в права линия към точката на излитане. При завръщането си той използва основната си камера, за да засече потенциални препятствия на 200 м пред себе си, което му позволява да планира безопасен маршрут при завръщане. Свързването след загуба на връзка се осъществява по-бързо.

Master-slave - COPTER.BG

Master-Slave йерархия

Новата безжична технология за предаване на HD изображения изпраща видео сигнал от главното дистанционно управление към подчиненото, като те могат да се намират на разстояние 100 м едно от друго без загуба на качестото на сигнала.

Подобрена производителност по време на полет - COPTER.BG

Подобрена производителност по време на полет

Новата задвижваща система позволява на дрона DJI Inspire 2 да лети с максимална скорост от 94 км/ч, да се спуска с 9м/сек и да се издига с 6м/сек. Ускорява от 0 до 80 км/ч само за 4 секунди, а максималният ъгъл на летене е 40˚.

Двете дистанционни управления са грижливо настроени, за да бъде управлението на дрона по-прецизно и лесно. Благодарение на новата си задвижваща система, дронът може да лети на 2500-5000 м над морското равнище (с помощта на допълнителните подобрени пропелери).

Интелигентните батерии с вградена подгряваща система позволяват на квадрокоптера да лети при екстремно ниски температури (-20˚C), което до момента беше невъзможно.

По-голяма надеждност по време на полет - COPTER.BG

По-голяма надеждност по време на полет

Надеждността на квадрокоптера DJI Inspire 2 е подобрена два пъти благодарение на вградените IMU модул и барометър. Интелигентната система за управление на полета следи системата за сигурност, предоставяйки достоверна информация за полета.

Новата система за засичане на препятствия намалява риска от сблъсък на квадрокоптера DJI Inspire 2. Благодарение на нея дронът ще може да заобиколи изпречилите се на пътя му прегради.

Системата от две батерии позволява на DJI Inspire 2 да се приземи безопасно, дори в случай, че възникне проблем с една от батериите. В тази ситуация втората батерия ще се задейства и ще осигури достатъчно заряд за безопасното приземяване на дрона.

ЛицензКакво получаватеСпецификации
CinemaDNG Лицензен ключ
 • CinemaDNG поддръжка
 • Точен запис на всички детайли от сцената
 • Овърсемплинг
 • Поддръжка на популярни работни процеси
 • CinemaDNG:
 • 3840x2160 12bit 23.976*/24*/25*/29.97*/47.952◇ fps
 • 3840x2160 10bit 50/59.94 fps ◇
 • 4096x2160 12bit 23.976*/24*/25*/29.97*/47.952◇ fps
 • 4096x2160 10bit 50/59.94 fps ◇
 • 5280x2972 12bit 23.976/24/25/29.97 fps ◇
Apple ProRes Лицензен ключ
 • Apple ProRes 422 HQ и Apple ProRes 4444 XQ (без алфа канал) поддръжка
 • Овърсемплинг
 • Поддръжка на популярни работни процеси
 • Apple ProRes 422 HQ :
 • 3840x2160 23.976*/24*/25*/29.97* fps
 • 5280x2160 23.976/24/25/29.97 fps
 • Apple ProRes 4444 XQ(no alpha):
 • 3840x2160 23.976*/24*/25*/29.97* fps
CinemaDNG & Apple ProRes Лицензен ключ
 • CinemaDNG and Apple ProRes поддръжка
 • Овърсемплинг
 • Поддръжка на популярни работни процеси
 • CinemaDNG:
 • 3840x2160 12bit 23.976*/24*/25*/29.97*/47.952◇ fps
 • 3840x2160 10bit 50/59.94 fps ◇
 • 4096x2160 12bit 23.976*/24*/25*/29.97*/47.952◇ fps
 • 4096x2160 10bit 50/59.94 fps ◇
 • 5280x2972 12bit 23.976/24/25/29.97 fps ◇
 • Apple ProRes 422 HQ :
 • 3840x2160 23.976*/24*/25*/29.97* fps
 • 5280x2160 23.976/24/25/29.97 fps
 • Apple ProRes 4444 XQ(no alpha):
 • 3840x2160 23.976*/24*/25*/29.97* fps

(*) С овърсемплинг; (◇) Само с употреба на 480GB CINESSD

Технически характеристики на дрон DJI Inspire 2
Дрон (Модел: T650)
Тегло3290 g, с две батерии, без камера и стойка
Диагонал, без пропелери605 mm, в режим за кацане)
Макс. тегло при излитане4000 g
Макс. надморска височина при излитане2500 m; 5000 m със специални пропелери
Макс. полетно времеПриблизително 27 min (със Zenmuse X4S)
Макс. ъгъл на летенеP-mode: 35° (с активирана преднаVision система: 25°); A-mode: 35°; S-mode: 40°
Макс. скорост на издиганеP-mode / A-mode: 5 m/s; S-mode: 6 m/s
Макс. скорост на снишаванеВертикална: 4 m/s;
Макс. скорост94 kph
GPS точност при кръженеВертикална: ±0.5 m или ±0.1 m с активирана Vision система, Хоризонтална: ±1.5 m или ±0.3 m с активирана Vision система
Работна температура-10° до 40° C
Долна Vision система
Скорост<10 m/s at height of 2 m
Максимална височина<10 m
Работен обхват<10 m
Работна средаПовърхности с отчетлива шарка и добра осветеност (> 15 lux)
Обхват на ултразвуковия сензор10-500 cm
Работна среда на ултразвуковия сензорНеабсорбиращ материал, твърда повърхност (килими и мокети понижават ефективността на системата)
Горен инфрачервен сензор
Обхват0-5 m
FOV±5°
Работна средаГолеми, неотразяващи обекти
Зарядно (Модел: IN2C180)
Изходно напрежение26.1 V
Мощност180 W
Хъб за зареждане (Модел: IN2CH)
Захранващо напрежение26.1 V
Ток6.9 A
Стабилизираща стойка
Обхват на вибрациите±0.01°
Обхват на управлениеPitch: -130° to +40°; Roll: ±20°; Pan: ±320°
Макс. скорост на управлениеPitch: 90°/s; Roll: 90°/s; Pan: 90°/s
Предна Vision система
Обхват0.7-30 m
FOVХоризонтала: 60°; Вертикала: 54°
Работна средаПовърхности с отчетлива шарка и добра осветеност (> 15 lux)
Дистанционно управление
Работна честота2.400-2.483 GHz; 5.725-5.850 GHz
Максимален обхват 2.4 GHz:7 km (FCC); 3.5 km (CE); 4 km (SRRC)
Максимален обхват 5.8 GHz:7 km (FCC); 2 km (CE); 5 km (SRRC)
EIRP2.4 GHz: 26 dBm (FCC); 17 dBm (CE); 20 dBm (SRRC) 5.8 GHz: 28 dBm (FCC); 14 dBm (CE); 20 dBm (SRRC)
Батерия6000mAh 2S LiPo
Мощност9 W (Не е зарядно за телефон)
USB захранванеiOS: 1 A @ 5.2 V (Max); Android: 1.5 A @ 5.2 V (Max)
Работна температура-10° to 40° C
Интелигентна батерия (Модел: TB50)
Капацитет4280 mAh
Напрежение22.8 V
ВидLiPo 6S
Мощност97.58 Wh
Тегло515 g
Температура на зареждане5° to 40° C
Работна температура-10° to 40° C
Максимална можност на зареждане180 W

30 други продукти в същата категория: