Mavic 2 Fly More Combo кит Виж по-голямо

Mavic 2 Fly More Combo кит

6958265174605

В наличност

 • Две интелигентни батерии за по-дълъг полет;
 • Зареждайте батериите, докато шофирате;
 • Зареждайте Вашите устройства от батерията на Mavic 2 с помощта на специалния адаптер;
 • Безшумни пропелери за по-тих полет;
 • Удобна чанта за рамо, за да поберете всички аксесоари заедно с дрона.

В кутията:

 • Интелигентни батерии - 2 броя;
 • Зарядно за кола - 1 брой;
 • Хъб за зареждане на батерии - 1 брой;
 • Адаптер за зареждане от батерията на Mavic 2 - 1 брой;
 • Безшумни пропелери - 2 чифта;
 • Чанта за рамо - 1 брой.

Съвместимост:

Повече детайли

742.00 лв. с ДДС

Бърза поръчка
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с общите условия.
Отмени  
.
Бърза поръчка
Кредитен модул UNI Credit
Кредитен модул TBI Bank 19.68
Кредитен модул Париба лични финанси
742.00 лв.
Кредитен модул Париба лични финанси

Първоначална вноска
Предпочитана вноска

 
Мес. вноска
ГПР
ГЛП
Обща стойност

За България: безплатна доставка за всички поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за всички поръчки над 1500 лв.За България: безплатна доставка за поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за поръчки над 1500 лв.

Повече информация

Mavic 2 Fly More Кит се състои от две интелигентни батерии, зарядно за кола, хъб за зареждане на батерии, USB адаптер за зареждане на телефони от батерията на Mavic 2, два чифтa безшумни пропелери за по-тих полет и чанта за рамо в която да носите вашия Mavic 2 и неговите аксесоари

Интелигентните батерии имат капацитет до 59.29Wh и всяка една има максимално полетно време от 31 минути. С вградената система за управление, състоянието на батерията се следи и отчита в реално време, което Ви позволява да се съсредоточите по-малко върху оставащия заряд и повече върху самия полет.

Зарядното за кола на Mavic 2 Ви позволява да зареждате батериите, докато шофирате. То разполага с максимална изходна мощност от 80W и защитна технология за ниско напрежение, която гарантира, че заряда няма да попречи на автомобила да стартира нормално.

Хъбът за зареждане на батерии повишава ефективността, когато батериите се зареждат последователно, в зависимост от това каква е началната мощност в клетките им. Благодарение на сгъваемия си дизайн, хъба за зареждане може да бъде навсякъде с вас. Хъбът разполага с четири порта за зареждане на интелигентни батерии.

USB адаптерът за зареждане от батерията на Mavic 2 превръща вашите интелигентни батерии в енергиен източник за зареждане. Всеки USB адаптор за зареждане от батерията на Mavic 2 разполага с по 2 USB порта, тип-A, даващи по 10W от двата изхода. Това позволява да заредите докрай своя смартфон, използвайки само 20 % от енергията на батерията.

В комплекта са включени и два чифта безшумни пропелери. Това са пропелери от ново поколение, които имат нова аеродинамична форма, която им позволява да осъществяват по-тих полет, по-добра работоспособност и удължава полетното време.

Ергономичната чанта за рамо е специално проектирана за Mavic 2. Чантата има възможността да побере един дрон Mavic 2, едно дистанционно управление, четири интелигентни батерии, един смартфон, допълнителен чифт пропелери, ND филтри, кабели, microSD карти и много други аксесоари.

30 други продукти в същата категория: