Дрон DJI Mavic 2 Zoom + Goggles RE

Характеристики на дрон DJI Mavic 2 Zoom:

 • Mavic 2 Zoom е снабден с 12MP камера с 1/2.3" CMOS сензори обектив с променливо фокусно разстояние (24-48мм).
 • Mavic 2 Zoom постига 31 минути полетно време и максимална скорост от 72км/ч.
 • На лице са нови интелигентни режими за снимане като Hyperlapse и Dolly Zoom
 • Функция Hyperlight за заснемане на удивителни кадри при ниска осветеност.
 • Нова OcuSync 2.0 технология с обхват до 8 километра и предаване на видео със свръх ниска латентност.
 • Подобреният FlightAutonomy вече засича препятствия във всички посоки.
 • Подобрена ActiveTrack 2.0 технология за по прецизно следене на обекти.

Характеристики на Goggles Racing Edition:

 • Два екрана, предоставящи висока разделителна способност за всяко око (1920x1080);
 • Goggles RE поддържат интелигентен полетен режим на Mavic 2 Zoom;
 • Oчилата са снабдени с дивърсити приемник на 5.8GHz за връзка с рейсинг дронове
 • Очилата ще Ви потопят изцяло в света на виртуалната реалност;
 • Ергономичен дизайн;
 • Ocusing модула не е включен в този комплект.

В кутията на DJI Mavic 2 Zoom ще откриете:

 • Goggles Racing Edition;
 • Дрон DJI Mavic 2 Zoom;
 • Дистанционно управление;
 • Интелигентна батерия;
 • Зарядно устройство;
 • Захранващ кабел;
 • 3 чифта сгъваеми пропелери;
 • RC кабел с Lightening конектор;
 • RC кабел с Micro USB конектор;
 • RC кабел с USB тип C конектор;
 • Протектор за камерата;
 • Кабел за данни (USB 3.0 тип C);
 • USB адаптер;
 • Слайдер за RC кабел (голям);
 • Слайдер за RC кабел (малък);
 • Комплект резервни джойстици;

Повече детайли

В наличност

3,420.00 лв. с ДДС

 • Без DJI Care
 • Едногодишен DJI Care Refresh

Бърза поръчка
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с общите условия.
Отмени  
.
Бърза поръчка
Кредитен модул UNI Credit
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Изчисли доставка

За България: безплатна доставка за всички поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за всички поръчки над 1500 лв.За България: безплатна доставка за поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за поръчки над 1500 лв.

Повече информация

"Нашата мечта винаги е била да създадем дрон, който да се намира там, където инженерството и технологията се срещат с нуждите на въздушната фотография. Дронът олицетворява всички усъвършенствани технологии на DJI и поставя нови правила за възможностите в света на въздушната фотография. С Mavic 2 тази мечта се превърна в реалност."

Mavic 2 Zoom камера

Дрон Mavic 2 Zoom камера

Mavic 2 Zoom е оборудван с 12-мегапикселов, 1/2,3" сензор и 24-48мм обектив с до 4x приближение, включително 2x оптичен зуум. Mavic 2 Zoom може да представи изключителни динамични и драматични перспективи, независимо дали снимате видео или статични изображения. Комбинирано с новите интелигенти функции и режими, приближението играе съществена роля в създаването на качествено съдържание.

По-експресивни и драматични кадри

По-експресивни и драматични кадри с дрон Mavic 2 Zoom

В сравнение с 24 мм фокусно разстояние, 48 мм фокусното разстояние компресира вашата гледна точка, подобрявайки ефекта на паралакс за класическо кинематографично излъчване. Mavic 2 Zoom създава нова ниша във въздушната фотография с по-динамични и драматични кадри, както никога до сега.

Намерете перфектната гледна точка безпроблемно

Намерете перфектната гледна точка безпроблемно с дрон Mavic 2 Zoom

Когато снимате Full HD видео, 4x увеличението (включително 2x оптично увеличение) Ви дава по-близък изглед върху отдалечените предмети, правейки сцената по-достъпна за заснемане от разстояние. Тази опция ви помага да летите по-безопасно между сгради, коли, животните и хората, без да ги притеснявате или плашите.

Бързо и точно фокусиране

Бързо и точно фокусиране с дрон Mavic 2 Zoom

Хибридната система на Mavic 2 Zoom съчетава Phanse Detection и Contrast Detection, за да осигури изключителна точност и скорост на фокусиране, с до 40% повече от преди. Системата фокусира автоматично докато приближавате или отдалечавате, за да получите винаги чисти и ясни кадри с перфектна острота.

Приближаване по време на полет

Приближаване по време на полет с дрон Mavic 2 Zoom

Dolly Zoom е нов QuickShot режим за Mavic 2 Zoom, предлагащ създаване на перфектна перспектива с напълно автоматизирано изпълнение. Dolly Zoom автоматично настройва фокуса при летене, създавайки интензивни и драматични кадри във вашето видео. Когато летите в напълно ръчен режим, можете да зададете правилни стойности за скоростта на фокусиране за още по-зашеметяващи кадри.

Снимки със супер резолюция

Снимки със супер резолюция с дрон Mavic 2 Zoom

The Mavic 2 Zoom разполага със страхотна нова функция - Super Resolution. При 24-мм еквивалентно фокусно разстояние дронът ще заснеме девет снимки с 48мм приближение, което ще доведе до кадър с 48-мегапиксела супер резолюция. В сравнение с обикновените панорами, снимките с висока разделителна способност осигуряват по-добра детайлност и несравнима острота.

Hyperlapse

Hyperlapse на дрон Mavic 2 Zoom

Кажете сбогом на сложната пост обработка. С Hyperlapse дронът заснема стабилизирани кадри от въздуха и ги обработва автоматично, което Ви дава възможност да създадете професионално изглеждащ Тimelapse с просто натискане на един бутон, и да го споделите незабавно в социалните мрежи. Запазете пътя на полета в Task Library, за да летите с Mavic 2 по същата треактория, когато пожелаете. Снимките могат да бъдат записвани едновременно в JPEG и RAW формат върху microSD картата, като при всяка професионална камера.

Подобрени HDR снимки

Подобрени HDR снимки на дрон Mavic 2 Zoom

Mavic 2 се възползва от нова подобрена HDR технология, която съчетава последователност от снимки с различна експозиция, за да създаде кадър с по-широк динамичен обхват, предлагащ по-добра яснота на изображението, като същевременно се избягват нежелани изкуствени ефекти.

HyperLight

HyperLight на дрон Mavic 2 Zoom

Осветете света си с помощта на HyperLight. Новата функция ще ви помогне при ниска осветеност, като намали шума във вашите изображения, за да осигури страхотна острота дори в тези тежки за заснемане условия.

H.265 Codec за по-високо качество на видеото

H.265 Codec за по-високо качество на видеото с дрон Mavic 2 Zoom

Дроновете Mavic 2 записват 4K видео с висок битрейт и интелигентна H.265 компресия. Видеата с H.265/HEVC компресия съдържат до 50% повече информация от видеата с H.264/AVC компресия. Създавайте висококачествени видеоклипове с по-добра детайлност и качество на изображението.

OcuSync 2.0 технология за видеопредаване

OcuSync 2.0 технология за видео предаване с дрон Mavic 2 Zoom

Новата OcuSync 2.0 технология за видеопредаване получава значителни подобрения в обхвата на връзката си, качеството на предаваното видео и защитата от интерференции. Това Ви осигурява перфектно FPV с до 8000 метра обхват!

2.4GHz до 5.8GHz с автоматично превключване

Mavic Pro разчита на 2.4GHz предаване, но тази честотата на сигнала често бива прекъсва от множеството безжични устройства, които се намират навсякъде. За щастие, Mavic 2 може автоматичното да превключва между двете честотни ленти 2.4GHz и 5.8GHz, за да предава най-силния сигнал, който е необходим за средите с високо смущение.

Видео в реално време с ниска латентност

OcuSync 2.0 осигурява скорост на данните 40Mbps и латентност до 120ms, осигуряващи по-плавно видеопредаване и по-добро усещане за контрол над дрона.

Летете по-високо и гледайте по-ясно

Новият OcuSync 2.0 предоставя 1080p видео сигнал до 8000 метра, което Ви позволява да летите по-далеч без притеснения. Редактирайте и качвайте FullHD кадри директно в социалните мрежи на момента. Оригинални снимки, заснети по време на полет могат да бъдат автоматични запазвани на мобилното Ви устройство, без да бъде необходимо да ги сваляте ръчно от дрона.

Мощен, но безопасен

Мощен, но безопасен дрон Mavic 2 Zoom

След безброй часове изследвания и тестове, Mavic 2 е оптимално преработен, за да увеличи тягата, да намали консумацията на енергия и да сведе шума до минимум. Тези подобрения, заедно с усъвършенстваната система FlightAutonomy, предлагат по-плавен и тих полет и същевременно по-безопасно летене.

Максимална скорост 72км/ч

Подобреният корпус на дрона предоставя по-добро аеродинамично съпротивление. Съпротивлението на Mavic 2 е с 19% по-ниско от това на Mavic Pro, когато се лети с максимална скорост.

31 минути максимално полетно време

По-дългото полетно време означава повече време за заснемане на вашите невероятни кадри.

По-тих дизайн

ESC контролерите с FOC синусоида и пропелерите с намален шум правят дрона изключително тих, елиминирайки всички притеснения за смущаване на обкръжаващата ви среда.

Откриване на препятствия във всички посоки

Откриване на препятствия във всички посоки с дрон Mavic 2 Zoom

FlightAutonomy е обновен, за да засича препятствия във всички посоки. Mavic 2 първият дрон на DJI, който разполага със сензори от всички страни, за по-голяма безопасност по време на полет.

Напред

Двойните сензори позволяват измерване с точност до 20 метра. Обхватът на сканиране е 20-40 метра (33% по-широк от този на Mavic Pro). Двойните сензори са способни да откриват препятствия и своевременно да спрат дрона при скорост на летене до 50,4км/ч (40% по-ефективни от Mavic Pro).

Надолу

Системата двойни сензори позволява точност на измерване до 11 метра. Обхватът на сканиране е 11-22 метра. Инфрачервената сензорна система позволява измерване с точност до 8 метра. Дронът лети прецизно на 50 метра височина и се приземява безопасно, като открие земя. Долната спомагателна светлина помага на сензорите при слабо осветление.

Наляво и надясно

Системата е способна да открива препятствия при движение на дрона със скорост до 28,8км/ч., подобрявайки безопасността на полетите както в режими ActiveTrack, така и в режим Tripod.

Назад

Системата с двойни сензори има диапазон на измерване с точност до 16 метра и е в състояние да открива препятствия и да спира дрона своевременно при полет със скорост до 43,2км/ч. Обхватът на сканиране е 16-32 метра.

Нагоре

Инфрачервена система за сканиране. Обхват на измерване с точност до 8 метра.

APAS

Пилотите могат да летят напред и назад, като лесно избягват препятствията пред и зад следения обект. APAS ще планира подходящ маршрут, за да избегне автоматично тези препятствия по време на полета.

Лесен за употреба

Лесен за употреба дрон Mavic 2 Zoom

С мощните камери и лесни за използване интелигентни режими на снимане, Mavic 2 прави творческата въздушна фотография по-достъпна за потребителите на всички нива.

ActiveTrack 2.0

ActiveTrack 2.0 с дрон Mavic 2 Zoom

С подобрения в хардуера и софтуера, ActiveTrack 2.0 превръща проследяването на обекти да изглежда като детска игра.

Въздушната фотография вече е лесна за всички

Въздушната фотография вече е лесна за всички с дрон Mavic 2 Zoom

Различни интуитивни режими на снимане, Ви позволяват да заснемате изключително професионални кадри. Вашите приятели няма да повярват, че видеото което им показвате е заснето от вас, а не в Холивуд!

Технически характеристики на дрон Mavic 2 Zoom
Дрон Mavic 2 Zoom
Модел Mavic 2 Zoom
Размери (сгънат)/(разгънат) (ВxШxД) 84mm x 91mm x 214mm / 84mm x 242mm x 322mm
Диагонал 354 mm
Тегло (с батерия и пропелери) 905 g
Максимална скорост при издигане 5 m/s в спортен режим, без вятър
Максимална скорост при спускане 3 m/s
Максимална скорост 72 km/h в спортен режим, без вятър
Максимална височина на излитане (над морското равнище) 6000 m
Максимално полетно време 31 мин.
Максимално време за кръжене 29 мин.
Максимална полетна дистанция 18 km (без вятър и интерференции)
Максимална устойчивост на вятър със скорост до: 29–38 km/h
Макссимален ъглов наклон: 35° (в спортен режим )
Макссимален ъглова скорост 200°/s
Работна температура от -10°C до 40°C
GPS GPS/GLONASS
Вградена памет 8GB
Обхват на точността на кръжене Вертикално: ± 0.1 m (когато позиционирането на визията е активно); ± 0.5 m (с GPS позициониране);
Хоризонтално: ± 0.3 m (когато позиционирането на визията е активно) ± 1.5 m (с GPS позициониране)
Мощност на излъчване 2.400 - 2.483 GHz
FCC:≤26 dBm
CE:≤20 dBm
SRRC:≤20 dBm
MIC:≤20 dBm
5.725-5.850 GHz
FCC:≤26 dBm
CE:≤14 dBm
SRRC:≤26 dBm
Дистанционно управление
Работна честота 2.400 - 2.483 GHz / 5.725 - 5.850 GHz
Обхват на сигнала FCC: 8000 m
CE: 5000 m
SRRC: 5000 m
MIC: 5000 m
Обхват FCC-8000 m / CE-5000 m (без прегради и смущения)
Работна температура от 0° до 40° C
Батерия 3950 mAh
EIRP CE : ≤20 dBm,FCC : ≤26 dBm
Работно напрежение 1800 mA на 3.83 V
Поддържани размери мобилни устройство
 • Дебелина: 6.5–8.5мм
 • Максимална дължина: 160 мм
 • Поддържани USB портове: Lightning, Lightning, Micro USB (Type-B), USB-C™
Мощност на излъчване 2.400 - 2.483 GHz
FCC:≤26 dBm
CE:≤20 dBm
SRRC:≤20 dBm
MIC:≤20 dBm
5.725-5.850 GHz
FCC:≤26 dBm
CE:≤14 dBm
SRRC:≤26 dBm
Зарядно устройство
Мощност 60 W
Захранване 100-240 V, 50/60 Hz, 1.8A
Изходно напрежение 17.6V ⎓ 3.41A
или 17.0V ⎓ 3.53A; USB: 5V ⎓ 2A
Интелигентна батерия
Капацитет 3850 mAh
Напрежение 15.4 V
Макс. напрежение на зареждане 17.6 V
Тип LiPo 4S
Мощност 59.29 Wh
Тегло 297 гр
Работна температура от 5° до 40° C
Макс. мощност за зареждане. 80 W
Сензорна система
Сензорна система Засичане на препятствия във всички посоки
Напред Диапазон на точност на измерване: 0.5 - 20 m;
Откриваем диапазон: 20 - 40 m;
Ефективна скорост на разчитане: ≤ 14m/s;
FOV: Хоризонтално: 40°, Вертикално: 70°
Назад Диапазон на точност на измерване: 0.5 - 16 m;
Откриваем диапазон: 16 - 32 m;
Ефективна скорост на разчитане: ≤ 12m/s;
FOV: Хоризонтално: 60°, Вертикално: 77°
Нагоре Диапазон на точност на измерване: 0.1 - 8 m;
Надолу Диапазон на точност на измерване: 0.5 - 11 m;
Откриваем диапазон: 11 - 22 m;
Странично Диапазон на точност на измерване: 0.5 - 10 m;
Ефективна скорост на разчитане: ≤ 8m/s;
FOV: Хоризонтално: 80°, Вертикално: 65°
Работна среда Напред, назад, ляво и дясно: Повърхност с ясна текстура и подходящо осветление (lux > 15);
Нагоре: Открива дифузни отразяващи повърхности (>20%);
Надолу: Повърхност с ясена текстура и подходящо осветление (lux> 15),
Открива дифузни отразяващи повърхности (> 20%) (стени, дървета, хора и т.н.);
Камера
Резолюция 12MP
Обектив FOV 83° 24 mm / 48° 48 mm (24-48 mm еквивалент) f/2.8 (24 mm)–f/3.8 (48 mm); изкривяване на образа < 1.5% фокус от 0,5 m до ∞
ISO 100-3200 (видео); авто:100-1600 / ръчно:100-3200 (снимки)
Скорост на затвора 8–1/8000 s
Максимален размер на изображенията 4000×3000
Режими на снимане
 • Единична снимка
 • Burst (3/5/7 кадъра)
 • AEB (3 или 5 кадъра с различна експозиция и интервал 0,7EV)
 • Интервал:(JPEG: 2/3/5/7/10/15/20/30/60s RAW:5/7/10/15/20/30/60s)
Режими на видеозапис
 • 4K: 3840×2160 24/25/30p
 • 2.7K: 2688×1512 24/25/30/48/50/60p
 • FHD: 1920×1080 24/25/30/48/50/60/120p
Цветен режим: D-Clinelike
Стабилизираща стойка
Механичен обхват Наклон: от -135° до +45°; Завъртане: от -100° до 100° (по хоризонтала и вертикала)
Обхват на управление Наклон: от -90° до +30°; Завъртане: от -75° до +75° (по хоризонтала и вертикала)
Стабилизация Триосна стабилизация
DJI GO 4 APP
Система за FPV OcuSync 2.0
FPV видео в реално време Дистанционно управление: 720p @30fps/1080p @30fps;
DJI Goggles: 720p @30fps / 1080p @30fps;
DJI Goggles RE: 720p @30fps / 1080p @30fps
Забавяне (в зависимост от условията на околната среда и мобилното устройство) 120 - 130 ms
Bitrate 40Mbps
Изисквания към операционната система iOS 9.0 или по-нова; Android 4.4 или по-нова
Технически спецификации на очила DJI Goggles RE
DJI Goggles RE
Тегло Очила: 502 г
Лента за глава: 500 г
Размери Очила: 195×155×110 мм
Лента за глава (сгъната): 255×205×92 мм
Размери на екрана 5" × 2
Резолюция на екрана 3840 × 1080 (единичен екран: 1920 × 1080)
Мощност на предавателя (EIRP) 2,4 GHz:
25,5 dBm (FCC); 18,5 dBm (CE); 19 dBm (SRRC)
5,8 GHz:
25,5 dBm (FCC); 12,5 dBm (CE); 18,5 dBm (SRRC)
Видео резолюция 1080p30, 720p60, 720p30
Видео формат MP4 (H.264)
Поддържани видео формати MP4, MOV, MKV
(видео формат: H264; аудио формат: AAC-LC, AAC-HE, AC-3, DTS, MP3)
Капацитет на батерията 9440 mAh
Работна температура от 0° до 40°C
Зарядно - вход 100-240 VAC, 50 / 60 Hz, 0.5 A
Зарядно - изход 5 V 3 A / 9V 2A / 12 V 1,5 A
DJI Ocusync камера
Сензор 1/3'' CMOS; Ефективни пиксели: 1,2M
Обектив 2.65 mm, f/2.0
Група 6G + IR
Затвор Global shutter
ISO 100 - 3200
FOV 148° (D); 111° (H); 79.5° (V)
Система DJI Ocusync Air
Тегло Въздушно тяло: 43,7 г;
Камера (с включен кабел): 18,2 г;
Пагода антена: 9,4 г;
Цилиндрична антена: 9,4 г;
Диполна антена: 4,2 г.
Размери Въздушно тяло: 72 × 33 × 14 мм;
Камера: 29,4 × 28,2 × 22,6 мм
Комуникационна честота 2,4 GHz / 5,8 GHz
Мощност на предавателя (EIRP) 2,4 GHz:
22,5 dBm (FCC); 18,5 dBm (CE); 19 dBm (SRRC)
5,8 GHz:
25,5 dBm (FCC); 12,5 dBm (CE); 25,5 dBm (SRRC)
Видео резолюция и мин. забавяне 960p50: 70 ms; 720p60: 60 ms; 480p50: 50 ms
Макс. разстояние за предаване 2,4 GHz:7 км (FCC); 4 км (CE); 4 км (SRRC)
5,8 GHz:4 км (FCC); 0,7 км (CE); 4 км (SRRC)
Препоръчителна честотна лента 5,8 GHz; CE: 2,4 GHz; SRRC: 5,8 GHz
Видео формат MP4 (MPEG4)
I/O интерфейс S.Bus, Micro USB, PPM, UART, MMCX, слот за Micro SD карти
Поддържани системи за управление на полета F3, F4, KISS, NAZE
Поддържани дистанционни управления X9D (Frsky), DEVO 10 (Walkera), T8FG (Futaba),T14SG (Futaba), WTF09sll (WFLY), AT9S (RadioLink)
Работна температура от 0° до 40° C
Мощност 9-16,8 V (3S-4S)
Технически спецификации на очила DJI Goggles RE
DJI Goggles RE
Тегло Очила: 502 г
Лента за глава: 500 г
Размери Очила: 195×155×110 мм
Лента за глава (сгъната): 255×205×92 мм
Размери на екрана 5" × 2
Резолюция на екрана 3840 × 1080 (единичен екран: 1920 × 1080)
Мощност на предавателя (EIRP) 2,4 GHz:
25,5 dBm (FCC); 18,5 dBm (CE); 19 dBm (SRRC)
5,8 GHz:
25,5 dBm (FCC); 12,5 dBm (CE); 18,5 dBm (SRRC)
Видео резолюция 1080p30, 720p60, 720p30
Видео формат MP4 (H.264)
Поддържани видео формати MP4, MOV, MKV
(видео формат: H264; аудио формат: AAC-LC, AAC-HE, AC-3, DTS, MP3)
Капацитет на батерията 9440 mAh
Работна температура от 0° до 40°C
Зарядно - вход 100-240 VAC, 50 / 60 Hz, 0.5 A
Зарядно - изход 5 V 3 A / 9V 2A / 12 V 1,5 A
DJI Ocusync камера
Сензор 1/3'' CMOS; Ефективни пиксели: 1,2M
Обектив 2.65 mm, f/2.0
Група 6G + IR
Затвор Global shutter
ISO 100 - 3200
FOV 148° (D); 111° (H); 79.5° (V)
Система DJI Ocusync Air
Тегло Въздушно тяло: 43,7 г;
Камера (с включен кабел): 18,2 г;
Пагода антена: 9,4 г;
Цилиндрична антена: 9,4 г;
Диполна антена: 4,2 г.
Размери Въздушно тяло: 72 × 33 × 14 мм;
Камера: 29,4 × 28,2 × 22,6 мм
Комуникационна честота 2,4 GHz / 5,8 GHz
Мощност на предавателя (EIRP) 2,4 GHz:
22,5 dBm (FCC); 18,5 dBm (CE); 19 dBm (SRRC)
5,8 GHz:
25,5 dBm (FCC); 12,5 dBm (CE); 25,5 dBm (SRRC)
Видео резолюция и мин. забавяне 960p50: 70 ms; 720p60: 60 ms; 480p50: 50 ms
Макс. разстояние за предаване 2,4 GHz:7 км (FCC); 4 км (CE); 4 км (SRRC)
5,8 GHz:4 км (FCC); 0,7 км (CE); 4 км (SRRC)
Препоръчителна честотна лента 5,8 GHz; CE: 2,4 GHz; SRRC: 5,8 GHz
Видео формат MP4 (MPEG4)
I/O интерфейс S.Bus, Micro USB, PPM, UART, MMCX, слот за Micro SD карти
Поддържани системи за управление на полета F3, F4, KISS, NAZE
Поддържани дистанционни управления X9D (Frsky), DEVO 10 (Walkera), T8FG (Futaba),T14SG (Futaba), WTF09sll (WFLY), AT9S (RadioLink)
Работна температура от 0° до 40° C
Мощност 9-16,8 V (3S-4S)

21 други продукти в същата категория: