Дрон DJI Mavic 2 Pro + DJI Smart Controller Виж по-голямо

Дрон DJI Mavic 2 Pro + DJI Smart Controller

В наличност

 • Mavic 2 Pro е снабден с камера Hasselblad с 20MP 1" CMOS сензор, променлива бленда (f2.8 - f11)
 • Новата камера от Hasselblad осигурява професионално 4K видео с 10bit D-Log и 10bit HDR.
 • Mavic 2 Pro постига 31 минути полетно време и максимална скорост от 72км/ч.
 • На лице са нови интелигентни режими за снимане като Hyperlapse и Dolly Zoom
 • Функция Hyperlight за заснемане на удивителни кадри при ниска осветеност.
 • Нова OcuSync 2.0 технология с обхват до 8 километра и предаване на видео със свръх ниска латентност.
 • Подобреният FlightAutonomy вече засича препятствия във всички посоки.
 • Подобрена ActiveTrack 2.0 технология за по прецизно следене на обекти.

В кутията на DJI Mavic 2 Pro ще откриете:

 • Дрон DJI Mavic 2 Pro;
 • DJI Smart Controller;
 • Интелигентна батерия;
 • Зарядно устройство;
 • Захранващ кабел;
 • 3 чифта сгъваеми пропелери;
 • RC кабел с Lightening конектор;
 • RC кабел с Micro USB конектор;
 • RC кабел с USB тип C конектор;
 • Протектор за камерата;
 • Кабел за данни (USB 3.0 тип C);
 • USB адаптер;
 • Слайдер за RC кабел (голям);
 • 2 броя слайдер за RC кабел (малък);
 • Комплект резервни джойстици;

Повече детайли

3,918.00 лв. с ДДС

 • Без DJI Care
 • Едногодишен DJI Care Refresh

Бърза поръчка
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с общите условия.
Отмени    
.
Бърза поръчка
Кредитен модул UNI Credit
Кредитен модул TBI Bank 19.68
Кредитен модул Париба лични финанси
3918.00 лв.
Кредитен модул Париба лични финанси

Първоначална вноска
Предпочитана вноска

 
Мес. вноска
ГПР
ГЛП
Обща стойност

За България: безплатна доставка за всички поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за всички поръчки над 1500 лв.За България: безплатна доставка за поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за поръчки над 1500 лв.

Повече информация

"Нашата мечта винаги е била да създадем дрон, който да се намира там, където инженерството и технологията се срещат с нуждите на въздушната фотография. Дронът олицетворява всички усъвършенствани технологии на DJI и поставя нови правила за възможностите в света на въздушната фотография. С Mavic 2 тази мечта се превърна в реалност."

Mavic 2 Pro с Hasselblad камера

Дрон DJI Mavic 2 Pro с Hasselblad камера

Създадени в Швеция, камерите Hasselblad са известни със своя емблематичен ергономичен дизайн, безкомпромисно качество на изображението и шведско майсторство. От 1941 г. насам, камерите на Hasselblad са заснели някои от най-емблематичните кадри в света - включително първото кацане на Луната.

След две години неуморно изследване съвместно с Hasselblad, Mavic 2 Pro е оборудван с новата камера Hasselblad L1D-20c. L1D-20c поддържа уникалната Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS) технология, която помага на потребителите да заснемат 20 мегапикселови снимки със зашеметяващи цветове и детайли.

1" CMOS сензор

1 инчов CMOS сензор на дрон Mavic 2 Pro

Новият 1" CMOS сензор е четири пъти по-голям от този на Mavic Pro. По-големият сензор означава по-добро качество на изображението при слаба осветеност, по-малко шум при висока светлочувствителност (ISO до 12800), по-широк динамичен обхват и по-добра острота на изображенията.

10-bit Dlog-M цветен профил

10-bit Dlog-M цветен профил на дрон Mavic 2 Pro

Mavic 2 Pro поддържа 10-bit Dlog-M цветен профил, който осигурява по-широк динамичен обхват за повече гъвкавост в обработката. Системата записва над 1 милиард цветове (в сравнение с 16 милиона цвята при традиционните 8-битови технологии за цветно кодиране) и запазва повече цветова информация както в светлите участъци, така и в сенките. Сега можете да заснемете най-фините градинации при залез или изгрев, оставяйки по-голяма гъвкавост в обработката след това.

HDR видео

HDR видео на дрон Mavic 2 Pro

С своята 4K 10-bit HDR поддръжка, Mavic 2 Pro може да бъде включен в телевизор поддържащ 4K с HLG и веднага ще предаде кадрите в правилните цветови тонове. По-ярките акценти и засиленият контраст са това, което прави HDR видеото толкова привлекателно.

Регулируема бленда

Регулируема бленда на дрон Mavic 2 Pro

Регулируемата бленда f/2.8-f/11 осигурява изключително качество на изображението в условия както с ниска, така и с висока осветеност. Когато снимате при слаба светлина, задайте бленда f/2.8, за да позволите повече светлина да попадне върху сензора за ясни и ярки изображения. Когато снимате в по-добре осветена среда, настройте блендата на f/11, за да намалите скоростта на затвора и да направите вашите видеоклипове плавни, с фокус в дълбочина.

Hyperlapse

Hyperlapse на дрон Mavic 2 Pro

Кажете сбогом на сложната пост обработка. С Hyperlapse дронът заснема стабилизирани кадри от въздуха и ги обработва автоматично, което Ви дава възможност да създадете професионално изглеждащ Тimelapse с просто натискане на един бутон, и да го споделите незабавно в социалните мрежи. Запазете пътя на полета в Task Library, за да летите с Mavic 2 по същата треактория, когато пожелаете. Снимките могат да бъдат записвани едновременно в JPEG и RAW формат върху microSD картата, като при всяка професионална камера.

Подобрени HDR снимки

Подобрени HDR снимки на дрон Mavic 2 Pro

Mavic 2 се възползва от нова подобрена HDR технология, която съчетава последователност от снимки с различна експозиция, за да създаде кадър с по-широк динамичен обхват, предлагащ по-добра яснота на изображението, като същевременно се избягват нежелани изкуствени ефекти.

HyperLight

HyperLight на дрон Mavic 2 Pro

Осветете света си с помощта на HyperLight. Новата функция ще ви помогне при ниска осветеност, като намали шума във вашите изображения, за да осигури страхотна острота дори в тези тежки за заснемане условия.

H.265 Codec за по-високо качество на видеото

H.265 Codec за по-високо качество на видеото с дрон Mavic 2 Pro

Дроновете Mavic 2 записват 4K видео с висок битрейт и интелигентна H.265 компресия. Видеата с H.265/HEVC компресия съдържат до 50% повече информация от видеата с H.264/AVC компресия. Създавайте висококачествени видеоклипове с по-добра детайлност и качество на изображението.

OcuSync 2.0 технология за видеопредаване

OcuSync 2.0 технология за видео предаване с дрон Mavic 2 Pro

Новата OcuSync 2.0 технология за видеопредаване получава значителни подобрения в обхвата на връзката си, качеството на предаваното видео и защитата от интерференции. Това Ви осигурява перфектно FPV с до 8000 метра обхват!

2.4GHz до 5.8GHz с автоматично превключване

Mavic Pro разчита на 2.4GHz предаване, но тази честотата на сигнала често бива прекъсва от множеството безжични устройства, които се намират навсякъде. За щастие, Mavic 2 може автоматичното да превключва между двете честотни ленти 2.4GHz и 5.8GHz, за да предава най-силния сигнал, който е необходим за средите с високо смущение.

Видео в реално време с ниска латентност

OcuSync 2.0 осигурява скорост на данните 40Mbps и латентност до 120ms, осигуряващи по-плавно видеопредаване и по-добро усещане за контрол над дрона.

Летете по-високо и гледайте по-ясно

Новият OcuSync 2.0 предоставя 1080p видео сигнал до 8000 метра, което Ви позволява да летите по-далеч без притеснения. Редактирайте и качвайте FullHD кадри директно в социалните мрежи на момента. Оригинални снимки, заснети по време на полет могат да бъдат автоматични запазвани на мобилното Ви устройство, без да бъде необходимо да ги сваляте ръчно от дрона.

Мощен, но безопасен

Мощен, но безопасен дрон Mavic 2 Pro

След безброй часове изследвания и тестове, Mavic 2 е оптимално преработен, за да увеличи тягата, да намали консумацията на енергия и да сведе шума до минимум. Тези подобрения, заедно с усъвършенстваната система FlightAutonomy, предлагат по-плавен и тих полет и същевременно по-безопасно летене.

Максимална скорост 72км/ч

Подобреният корпус на дрона предоставя по-добро аеродинамично съпротивление. Съпротивлението на Mavic 2 е с 19% по-ниско от това на Mavic Pro, когато се лети с максимална скорост.

31 минути максимално полетно време

По-дългото полетно време означава повече време за заснемане на вашите невероятни кадри.

По-тих дизайн

ESC контролерите с FOC синусоида и пропелерите с намален шум правят дрона изключително тих, елиминирайки всички притеснения за смущаване на обкръжаващата ви среда.

Откриване на препятствия във всички посоки

Откриване на препятствия във всички посоки с дрон Mavic 2 Pro

FlightAutonomy е обновен, за да засича препятствия във всички посоки. Mavic 2 първият дрон на DJI, който разполага със сензори от всички страни, за по-голяма безопасност по време на полет.

Напред

Двойните сензори позволяват измерване с точност до 20 метра. Обхватът на сканиране е 20-40 метра (33% по-широк от този на Mavic Pro). Двойните сензори са способни да откриват препятствия и своевременно да спрат дрона при скорост на летене до 50,4км/ч (40% по-ефективни от Mavic Pro).

Надолу

Системата двойни сензори позволява точност на измерване до 11 метра. Обхватът на сканиране е 11-22 метра. Инфрачервената сензорна система позволява измерване с точност до 8 метра. Дронът лети прецизно на 50 метра височина и се приземява безопасно, като открие земя. Долната спомагателна светлина помага на сензорите при слабо осветление.

Наляво и надясно

Системата е способна да открива препятствия при движение на дрона със скорост до 28,8км/ч., подобрявайки безопасността на полетите както в режими ActiveTrack, така и в режим Tripod.

Назад

Системата с двойни сензори има диапазон на измерване с точност до 16 метра и е в състояние да открива препятствия и да спира дрона своевременно при полет със скорост до 43,2км/ч. Обхватът на сканиране е 16-32 метра.

Нагоре

Инфрачервена система за сканиране. Обхват на измерване с точност до 8 метра.

APAS

Пилотите могат да летят напред и назад, като лесно избягват препятствията пред и зад следения обект. APAS ще планира подходящ маршрут, за да избегне автоматично тези препятствия по време на полета.

Лесен за употреба

Лесен за употреба дрон Mavic 2 Pro

С мощните камери и лесни за използване интелигентни режими на снимане, Mavic 2 прави творческата въздушна фотография по-достъпна за потребителите на всички нива.

ActiveTrack 2.0

ActiveTrack 2.0 с дрон Mavic 2 Pro

С подобрения в хардуера и софтуера, ActiveTrack 2.0 превръща проследяването на обекти да изглежда като детска игра.

Въздушната фотография вече е лесна за всички

Въздушната фотография вече е лесна за всички с дрон Mavic 2 Pro

Различни интуитивни режими на снимане, Ви позволяват да заснемате изключително професионални кадри. Вашите приятели няма да повярват, че видеото което им показвате е заснето от вас, а не в Холивуд!

Технически характеристики на дрон Mavic 2 Pro
Дрон Mavic 2 Pro
МоделMavic 2 Pro
Размери (сгънат)/(разгънат) (ВxШxД)84mm x 91mm x 214mm / 84mm x 242mm x 322mm
Диагонал354 mm
Тегло (с батерия и пропелери)907 g
Максимална скорост при издигане5 m/s в спортен режим, без вятър
Максимална скорост при спускане3 m/s
Максимална скорост72 km/h в спортен режим, без вятър
Максимална височина на излитане (над морското равнище)6000 m
Максимално полетно време31 мин.
Максимално време за кръжене29 мин.
Максимална устойчивост на вятър със скорост до:29–38 km/h
Макссимален ъглов наклон:35° (в спортен режим )
Макссимален ъглова скорост200°/s
Работна температураот -10°C до 40°C
GPSGPS/GLONASS
Вградена памет8GB
Обхват на точността на кръженеВертикално: ± 0.1 m (когато позиционирането на визията е активно); ± 0.5 m (с GPS позициониране);
Хоризонтално: ± 0.3 m (когато позиционирането на визията е активно) ± 1.5 m (с GPS позициониране)
Мощност на излъчване2.400 - 2.483 GHz
FCC:≤26 dBm
CE:≤20 dBm
SRRC:≤20 dBm
MIC:≤20 dBm
5.725-5.850 GHz
FCC:≤26 dBm
CE:≤14 dBm
SRRC:≤26 dBm
Зарядно устройство
Мощност60 W
Захранване100-240 V, 50/60 Hz, 1.8A
Изходно напрежение17.6V ⎓ 3.41A
или 17.0V ⎓ 3.53A; USB: 5V ⎓ 2A
Интелигентна батерия
Капацитет3850 mAh
Напрежение15.4 V
Макс. напрежение на зареждане17.6 V
ТипLiPo 4S
Мощност59.29 Wh
Тегло297 гр
Работна температураот 5° до 40° C
Макс. мощност за зареждане.80 W
Сензорна система
Сензорна системаЗасичане на препятствия във всички посоки
НапредДиапазон на точност на измерване: 0.5 - 20 m;
Откриваем диапазон: 20 - 40 m;
Ефективна скорост на разчитане: ≤ 14m/s;
FOV: Хоризонтално: 40°, Вертикално: 70°
НазадДиапазон на точност на измерване: 0.5 - 16 m;
Откриваем диапазон: 16 - 32 m;
Ефективна скорост на разчитане: ≤ 12m/s;
FOV: Хоризонтално: 60°, Вертикално: 77°
НагореДиапазон на точност на измерване: 0.1 - 8 m;
НадолуДиапазон на точност на измерване: 0.5 - 11 m;
Откриваем диапазон: 11 - 22 m;
СтраничноДиапазон на точност на измерване: 0.5 - 10 m;
Ефективна скорост на разчитане: ≤ 8m/s;
FOV: Хоризонтално: 80°, Вертикално: 65°
Работна средаНапред, назад, ляво и дясно: Повърхност с ясна текстура и подходящо осветление (lux > 15);
Нагоре: Открива дифузни отразяващи повърхности (>20%);
Надолу: Повърхност с ясена текстура и подходящо осветление (lux> 15),
Открива дифузни отразяващи повърхности (> 20%) (стени, дървета, хора и т.н.);
Камера
Резолюция20MP, 1" CMOS сензор
ОбективFOV 77°, 28 mm (35 mm еквивалент); Бленда: f/2.8-f/11; Фокус от 1 m до ∞
ISO100-6400 (видео); авто:100-3200 / ръчно: 100-12800 (снимки)
Скорост на затвора8–1/8000 s
Максимален размер на изображенията5472×3648
Режими на снимане
 • Единична снимка
 • Burst (3/5 кадъра)
 • AEB (3 или 5 кадъра с различна експозиция с интервал 0,7EV)
 • Интервал (JPEG: 2/3/5/7/10/15/20/30/60s RAW:5/7/10/15/20/30/60s)
Режими на видеозапис
 • 4K: 3840×2160@24/25/30p
 • 2.7K: 2688x1512@24/25/30/48/50/60p
 • FHD: 1920×1080@24/25/30/48/50/60/120p
Формат за снимкиJPEG, DNG
Видео форматMP4/MOV (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265)
Поддържани SD картиMicro SD с капацитет до 128 GB клас UHS-I Speed Grade 3
Максимален Bitrate100Mbps
Цветен режим:Dlog-M (10bit), поддържа HDR видео (HLG 10bit)
Поддържана файлова системаFAT32 (≤ 32 GB), exFAT (> 32 GB)
Работна температура0°C ~ 40°C
Стабилизираща стойка
Механичен обхватНаклон: от -135° до +45°; Завъртане: от -100° до 100° (по хоризонтала и вертикала)
Обхват на управлениеНаклон: от -90° до +30°; Завъртане: от -75° до +75° (по хоризонтала и вертикала)
СтабилизацияТриосна стабилизация
DJI GO 4 APP
Система за FPVOcuSync 2.0
FPV видео в реално времеДистанционно управление: 720p @30fps/1080p @30fps;
DJI Goggles: 720p @30fps / 1080p @30fps;
DJI Goggles RE: 720p @30fps / 1080p @30fps
Забавяне (в зависимост от условията на околната среда и мобилното устройство)120 - 130 ms
Bitrate40Mbps
Изисквания към операционната системаiOS 9.0 или по-нова; Android 4.4 или по-нова

Технически характеристики за DJI Smart Controller
OcuSync 2.0
Работна честота2.400-2.4835 GHz, 5.725-5.850 GHz [1]
Обхват на сигнала
(без прегради и смущения)
2.400-2.4835 GHz:
8 km (FCC), 4 km (CE), 4 km (SRRC), 4 km (MIC)
5.725-5.850 GHz:
8 km (FCC), 2 km (CE), 5 km (SRRC)
Мощност на излъчване (EIRP)2.400-2.4835 GHz
25.5 dBm (FCC), 18.5 dBm (CE), 19 dBm (SRRC), 18.5 dBm (MIC)
5.725-5.850 GHz:
25.5 dBm (FCC), 12.5 dBm (CE), 18.5 dBm (SRRC)
Wi-Fi
ПротоколWi-Fi Direct, безичен дисплей, 802.11a/g/n/ac, Wi-Fi с 2×2 MIMO (поддържа се)
Обхват на сигнала2.400-2.4835 GHz, 5.150-5.250 GHz, 5.725-5.850 GHz
Мощност на излъчване (EIRP)2.400-2.4835 GHz:
21.5 dBm (FCC), 18.5 dBm (CE)
18.5 dBm (SRRC), 20.5 dBm (MIC)
5.150-5.250 GHz:
19 dBm (FCC), 19 dBm (CE)
19 dBm (SRRC), 19 dBm (MIC)
5.725-5.850 GHz:
21 dBm (FCC), 13 dBm (CE), 21 dBm (SRRC)
Bluetooth
ПротоколBluetooth 4.2
Работна честота2.400-2.4835 GHz
Мощност на излъчване (EIRP)4 dBm (FCC), 4 dBm (CE), 4 dBm (SRRC), 4 dBm (MIC)
General
Батерия18650 Li-ion (5000 mAh @ 7.2 V)
Тип на зарежданеПоддържа USB захранващи адаптери с номинален ток 12 V/2 A
Номинална мощност15 W
Вградена паметROM 16 GB + тип вместимост (microSD)
Време на зареждане2 часа
(При използване на USB захранващ адаптер12 V/2 A)
Време на работа2.5 часа
Изходящ видео портHDMI Port
Захранване - Работно напрежение/ ток
(с USB-A port)
5 V/ 900 mA
Температурен обхват при работа-20° до 40° C
Температурен диапазон при съхранение<1 месец: -30° до 60° C
1-3 месеца: -30° до 45° C
3-6 месеца: -30° до 35° C
>6 месеца: -30° до 25° C
Температурен обхват при зареждане5° до 40° C
Съвместими дронове [2]Mavic 2 Pro, Mavic 2 Zoom
GNSSGPS+GLONASS
ТеглоПрибл. 630 g
МоделRM500
Съвместими SD Cards
Съвместими SD CardsMicro SD™
Поддържа Micro SD карти с до 128 GB и R/W speed up to UHS-I Клас на бързина 3

30 други продукти в същата категория: