Нов Дрон DJI Mavic Air 2 + допълнителна батерия Виж по-голямо

Дрон DJI Mavic Air 2 + допълнителна батерия

В наличност

Спецификации:

 • 48MP снимки;
 • 4K/60fps видео;
 • 34 мин. полетно време;
 • OcuSync 2.0 технология;
 • 1/2" сензор Sony IMX586;
 • APAS 3.0 избягване на препятствия.

В кутията:

 • Дрон DJI Mavic Air 2 - 1 брой;
 • Дистанционно управление - 1 брой;
 • Интелигентна батерия - 1 брой;
 • Low-Noise пропелери (чифт) - 3 броя;
 • RC кабел (USB Type-C) - 1 брой;
 • RC кабел (Lightning конектор) - 1 брой;
 • RC кабел (стандартен USB конектор) - 1 брой;
 • Джойстици - 1 брой;
 • Предпазител за стойката - 1 брой;
 • Зарядно устройство - 1 брой;
 • Захранващ кабел - 1 брой;
 • Type-C кабел - 1 брой.

В комплекта се съдържа допълнителна батерия

Повече детайли

1,879.00 лв. с ДДС

 • Без DJI Care
 • Едногодишен DJI Care

Бърза поръчка
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с общите условия.
Отмени    
.
Бърза поръчка
Кредитен модул UNI Credit
Кредитен модул TBI Bank 19.68
Кредитен модул Париба лични финанси
1879.00 лв.
Кредитен модул Париба лични финанси

Първоначална вноска
Предпочитана вноска

 
Мес. вноска
ГПР
ГЛП
Обща стойност

За България: безплатна доставка за всички поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за всички поръчки над 1500 лв.За България: безплатна доставка за поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за поръчки над 1500 лв.

Повече информация

Промени играта

Промени играта

4K/60fps видео. Епичното е лесно

4K/60fps видео

Покорете въздушната видеография с плавно 4K@60fps видео. Цветният профил D-Cinelike запазва повече информация за изображенията за пост обработка. Видео кодекът HEVC (H.265) записва повече информация в по-малкък обем на файла и съхранява динамичния обхват и детайлността на Вашите кадри, като гарантира, че съдържанието Ви ще е на много по-високо ниво.

HDR видео

HDR видео

Тайната на невероятното HDR видео е във високоефективния Quad Bayer сензор. Един кадър разделя нивата на експозиция в различни области, прецизно улавяйки светлите и тъмните детайли. Изображенията се наслагват, за да се създаде цветна, балансирана и привличаща вниманието картина с по-висок динамичен обхват.

48MP снимки. Всичко е в детайлите

48MP снимки

С 1/2" Sony IMX586 CMOS сензор Mavic Air 2 може да заснема 48MP снимки. Подгответе се да издигнете креативността си на съвсем ново ниво.

SmartPhoto. Оптимизирано заснемане

SmartPhoto

Mavic Air 2 разполага с технология SmartPhoto, която интегрира разпознаването на сцени, HyperLight и HDR в един режим за оптимални резултати. Разпознаването на сцената оптимизира различни параметри на камерата за различните сцени и поддържа интелигентно разпознаване на пет категории: залез, небе, трева, сняг и дървета. HyperLight оптимизира снимките, направени в условия на слаба осветеност, а HDR значително увеличава динамичния обхват и яснотата на Вашето изображение. Интелигентните алгоритми анализират всяка сцена, като коригират параметрите на експозицията и наслагват кадрите, за да генерират висококачествени снимки с перфектни цветове.1

 • HDR On
 • HDR Off
 • SmartPhoto On
 • SmartPhoto Off
 • Strong Lighting Conditions
 • Weak Lighting Conditions

HDR Панорама

HDR Панорама

Mavic Air 2 предлага най-модерния панорамен режим на DJI, с по-висок динамичен обхват и цветове, които са ярки и невероятно точни. Mavic Air 2 разполага със сензор Sony IMX586 и поддържа технологията Quad Bayer, която предоставя по-висок динамичен обхват и чувствителност към цветовете, а усъвършенстваната триосна стойка стабилизира всеки кадър. Това означава, че ще получавате винаги перфектни кадри дори в тежки ветровити условия или непредсказуема среда.

Заснемете кинематографични кадри

FocusTrack

FocusTrack

Кадрите с професионално качество се постигат безпроблемно благодарение на FocusTrack. Този лесен за използване пакет от интелигентни проследяващи режими включва Active Track 3.0, Spotlight и Point of Interest 3.0, което Ви позволява да разгърнете креативността си на съвсем ново ниво.

ActiveTrack 3.0

ActiveTrack 3.0

Следването на обекти с избягване на препятствията е по-плавно от всякога с най-новата версия на технологията ActiveTrack. С подобреното предвиждане на траекторията и по-бързото и по-точно прогнозиране на изгубените обекти тази технология държи обекта Ви в центъра на кадъра дори ако той се движи зад дърво.

Spotlight 2.0

Spotlight 2.0

Летете свободно, докато камерата остава заключена към обекта с този удобен режим. Просто изберете обект за следене и полетете, а Mavic Air 2 ще се погрижи за останалото.

POI 3.0

POI 3.0

POI 3.0 надгражда възможностите на POI 2.0 особено при разпознаването на плоски повърхности. Докато POI 2.0 може да загуби целта при проследяване, то POI 3.0 няма да Ви предаде. POI 3.0 вече може да проследява динамични обекти като хора, коли и лодки.

8K Hyperlapse

8K Hyperlapse

Mavic Air 2 поддържа Hyperlapse в 8K, което Ви позволява да деформирате времето и пространството за особено зашеметяващи кадри. Най-хубавото е, че можете да постигнете тези кадър без сложна обработка. Изберете между режимите Free, Circle, Course Lock и Waypoint, след това мястото на снимане и приложението DJI Fly ще направи останалото.2

QuickShots

QuickShots

Заснемайте кинематографични видеа с QuickShots. Само с няколко докосвания Mavic Air 2 ще изпълни сложни движения, за да заснеме професионално изглеждащи кадри. Добавете музика, ефекти и филтри с интуитивните шаблони Story и споделете творбата си директно в социалните мрежи.

Икони: Dronie, Circle, Helix, Rocket, Boomerang, Asteroid

Безопасен полет за зашеметяващо съдържание

Безопасен полет за зашеметяващо съдържание

OcuSync 2.0

OcuSync 2.0 достига обхват на видео предаване до 10 км и също така може да предостави предаване на живо с резолюция 1080p FHD директно от камерата на дрона. Насладете се на по-добра видимост и яснота, за да заснемете перфектния кадър.3

Надежден сигнал, безпроблемен полет

Надежден сигнал, безпроблемен полет

Mavic Air 2 поддържа 2.4/5.8GHz двучестотна комуникация и автоматично преминава към най-добрия канал с най-ниска интерференция в реално време.4 Това значително намалява смущенията при летене в трудна среда, повишавайки безопасността на полета.

Летете повече с интелигентната батерия

Летете повече с интелигентната батерия

Останете във въздуха достатъчно дълго, за да заснемете перфектните снимки с впечатляващ живот на батерията до 34 минути. Създайте епични, бързи кадри с максимална скорост на полета до 68 км/ч в режим Sport.5

Избягване на препятствия - безопасни полети

Избягване на препятствия

Mavic Air 2 възприема околната средата в три посоки: напред, назад и надолу. Помощната светлина подобрява видимостта и дава допълнителна сигурност, която осигурява избягването на препятствия и Ви позволява да надминете възможностите си.

Forward

Forward

Vision сензор

Точност до 22 метра

Backward

Backward

Vision сензор

Точност до 23.6 метра

Downward

Downward

Vision сензор

Infrared сензор

Помощната светлина подпомага позиционирането, безопасното кацане и видимостта във въздуха. Може да се включва и изключва ръчно.

APAS 3.0

APAS 3.0

Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) 3.06 използва усъвършенствана технология за засичане, следене и надеждно избягване на препятствия в лоши условия. Избягването на препятствия и автоматичното планиране на полета са драстично подобрени в сравнение с предишните поколения, което увеличава безопасността и предоставя повече възможности за пилотите.

DJI Fly App

JI Fly app

Приложението DJI Fly прави създаването на безупречни видеоклипове по-удобно от всякога. Вграденият редактор на приложения DJI Mimo осигурява ръчни настройки, разширени функции и интуитивни шаблони, което Ви позволява да създавате професионални композиции за секунди.

Аксесоари

Аксесоари

Дистанционно управление

Дистанционно управление

Новото дистанционно управление може да се похвали с впечатляващо дълъг живот на батерията от 240 минути7 и разполага с ергономичен дизайн за по-удобно захващане. Новата скоба прави свързването на смартфони по-бързо и лесно, а интегрираните антени значително подобряват потребителското изживяване.

ND филтри

ND филтри

Mavic Air 2 разполага с два комплекта ND филтри, които помагат за контролиране на експозицията и предоставят по-креативни възможности. Комплектът ND 16/64/256 е полезен при регулиране на скоростта на затвора и при екстремни условия на осветление, докато комплектът ND 4/8/32 дава ярки изображения дори при ниски стойности на ISO.8

 1. Снимки, заснети в режим SmartPhoto, имат резолюция 12MP.
 2. За момента Hyperlapse с 8K резолюция е наличен само в режими Free и CourseLock.
 3. Безпрепятствено, без смущения и когато отговаря на FCC. Спецификацията за максимален полетен обхват зависи от мощността и устойчивостта на радиосигналите. Винаги дръжте дрона в полезрението си освен ако не е позволено друго.
 4. Поради местните закони някои страни не поддържат предаване на 5.8 GHz.
 5. Време за полет, измерено при полетен ъгъл 9° и скорост 5.1 m/s, без наличие на вятър.
 6. APAS 3.0 и FocusTrack не са налични при запис на 4K 60,50 и 48fps и 1080p@120 и 240fps.
 7. Животът на батерията е измерен с Android телефон в среда без смущения.
 8. Комлектът филтри ND 16/64/256 е наличен във Fly More Combo, а филтрите ND 4/8/32 могат да бъдат закупени отделно.
Технически характеристики за дрон DJI Mavic Air 2
DJI Mavic Air 2
Тегло570 грама
Размери
 • Сгънат: 180(Д) × 97(Ш) × 84(В) мм
 • Разгънат: 183(Д) × 253(Ш) × 77(В) мм
Диагонал302 мм
Максимална скорост при издигане
 • 4 м/с (S-режим)
 • 4 м/с (N-режим)
Максимална скорост при спускане
 • 3 м/с (S-режим)
 • 3 м/с (N-режим)
 • 5 м/с (S-режим при рязко спускане)
 • 3 м/с (всички режими при височина над 4500 метра)
Максимална полетна височина (над морското равнище)5000 метра
Максимално полетно време (без вятър)34 минути
Максимално време на кръжене (без вятър)33 минути
Максимален обхват на полета18.5 км
Максимална скорост на летене (по хоризонтал)
 • 19 м/с (S-режим)
 • 12 м/с (N-режим)
 • 5 м/с (T-режим)
Максимална устройчивост на вятъра8.5-10.5 м/с (Степен 5)
Максимален ъгъл на завъртане
 • 35° (S-режим)
 • 20° (N-режим)*
*35° при силни ветрове
Максимална ъглова скорост
 • 250°/s (S-режим)
 • 250°/s (N-режим)
Работна температура0° до 40°C (32° до 104°F)
Работна честота
 • 2.400 - 2.4835 GHz
 • 5.725 - 5.850 GHz
EIRP
 • 2.400 - 2.4835 GHz:
  • FCC: ≤26 dBm
  • CE: ≤20 dBm
  • SRRC: ≤20 dBm
  • MIC: ≤20 dBm
 • 5.725 - 5.850 GHz
  • FCC: ≤26 dBm
  • CE: ≤14 dBm
  • SRRC: ≤26 dBm
Обхват на точността за кръжене
 • Вертикална:
  • ±0.1 м (с Vision позициониране)
  • ±0.5 м (с GPS позициониране)
 • Хоризонтална:
  • ±0.1 м (с Vision позициониране)
  • ±1.5 м (с GPS позициониране)
Пропелери
 • Quick release (лесно освобождаващи се)
 • Нисък шум при полет
 • Сгъващи се
РаменеСгъващи се
Сателитна система за позициониранеGPS + GLONASS
КомпасЕдиничен компас
IMUЕдиничен IMU
Вътрешна памет8 GB
Батерия
Капацитет3500 mAh
Напрежение11.55 V
Максимално напрежение при зареждане13.2 V
Тип батерияLiPo 3S
Мощност40.42 Wh
Тегло198 грама
Температура при зареждане5° до 40°C (41° до 104°F)
Максимална мощност при зареждане38 W
Камера
Сензор
 • 1/2" CMOS
 • Ефективни пиксели: 12 MP и 48 MP
Обектив
 • FOV: 84°
 • Еквивалентно фокусно разстояние: 24 мм
 • Апертура: f/2.8
 • Обхват на заснемане: 1 м до ∞
ISO
 • Видео:
  • 100-6400
 • Снимки (12 MP):
  • 100-3200 (автоматично)
  • 100-6400 (ръчно)
 • Снимки (48 MP):
  • 100-1600 (автоматично)
  • 100-3200 (ръчно)
Максимална резолюция на изображенията48MP 8000×6000 пиксела
Режими на снимане
 • Единичен кадър: 12MP и 48MP
 • Burst: 12MP, 3/5/7 кадъра
 • Автоматично задаване на експозицията (AEB): 12MP, 3/5 кадъра в 0.7EV Bias
 • Timed: 12MP 2/3/5/7/10/15/20/30/60 секунди
 • SmartPhoto: Scene Recognition, HyperLight и HDR
 • HDR панорама:
  • Вертикална (3×1): 3328×8000 пиксела (Широчина×Височина)
  • Широкоъгълна (3×3): 8000×6144 pixels (Широчина×Височина)
  • 180° панорама (3×7): 8192×3500 pixels (Широчина×Височина)
  • Сферична (3×8+1): 8192×4096 pixels (Широчина×Височина)
Формат на снимкитеJPEG/DNG (RAW)
Видео резолюция
 • 4K Ultra HD: 3840×2160 24/25/30/48/50/60 fps
 • 2.7K: 2688×1512 24/25/30/48/50/60 fps
 • FHD: 1920×1080 24/25/30/48/50/60/120/240 fps
 • 4K Ultra HD HDR: 3840×2160 24/25/30 fps
 • 2.7K HDR: 2688×1512 24/25/30 fps
 • FHD HDR: 1920×1080 24/25/30 fps
Цветни профилиD-Cinelike, Normal
Формат на видеоMP4/MOV (H.264/MPEG-4 AVC, H.265/HEVC)
Максимален Bitrate120 Mbps
Поддържани SD картиПоддържа microSD карти с капацитет до 256GB
Поддържани файлови системиFAT32 и exFAT
Zoom (Приближение)НЕ е налично
Стойка
Стабилизация3-осна (tilt, roll, pan)
Механичен обхват
 • Tilt: -135° до 45°
 • Roll: -45° до 45°
 • Pan: -100° до 100°
Контролируем обхват
 • Tilt:
  • -90° до 0° (по подразбиране)
  • -90° до 24° (разширен)
Максимална скорост на управление (накланяне)100°/s
Ъглов вибрационен обхват±0.01°
Vision система
Предна
 • Диапазон на точност при измерване: 0.35-22.0 м
 • Обхват на засичане: 0.35 до 44 м
 • Ефективна скорост на засичане: 12 м/с
 • Field of View (FOV):
  • 71° (хоризонално)
  • 56° (вертикално)
Задна
 • Диапазон на точност при измерване: 0.37-23.6 м
 • Обхват на засичане: 0.37-47.2 м
 • Ефективна скорост на засичане: 12 m/s
 • Field of View (FOV):
  • 44° (хоризонално)
  • 57° (вертикално)
Налични долни сензориДвойни Vision сензори + Сензори за полетно време (ToF)
Долна
 • Обхват за измерване на ToF: 0.1-8 м
 • Обхват на кръжене: 0.5-30 м
 • Обхват на Vision сензори за кръжене: 0.5-60 м
Лява/ДяснаНяма
Помощна светлина (отдолу)Единична LED светлина
Безопасност
Система за преодоляване на препятствиятаAdvanced Pilot Assistance Systems (APAS) 3.0
Видео предаване
Видео предаване
 • OcuSync 2.0
  • 2.4 GHz/5.8 GHz (автоматично превключване)
Максимален обхват на предаване
 • 10 км (FCC)
 • 6 км (CE)
 • 6 км (SRRC)
 • 6 км (MIC)
Качество при предаване на живо
 • 720p@30fps
 • 1080p@30fps
Латентност (в зависимост от условията на околната среда и мобилното устройство)120-130 ms
Формат за кодиране на видео предаванетоH.265
Максимален bitrate при предаване на живо12 Mbps
Работна честота
 • 2.400-2.4835 GHz
 • 5.725-5.850 GHz
Дистанционно управление
Система за предаванеOcuSync 2.0
Поддържан тип USB портове
 • Lightning
 • Micro USB (Type-B)
 • USB Type-C
Поддържан размер мобилни устройства180×86×10 мм (височина х ширина х дебелина)
Работна температура0° до 40°C (32° до 104°F)
EIRP
 • 2.400 - 2.4835
  • FCC: ≤26 dBm
  • CE: ≤20 dBm
  • SRRC: ≤20 dBm
  • MIC: ≤20 dBm
 • 5.725 - 5.850 GHz
  • FCC: ≤26 dBm
  • CE: ≤14 dBm
  • SRRC: ≤26 dBm
Вход за зареждане100-240 V, 50/60 Hz, 1.3 A
Изход за зареждане
 • Порт за зареждане: 13.2 V⎓2.82 A
 • USB порт: 5 V⎓2 A
Напрежение13.2 V
Мощност38 W
Работен ток/напрежение
 • 1200 mA@3.7V (Android)
 • 700 mA@ 3.7 V (iOS)

14 други продукти в същата категория: