DJI Phantom 4 Advanced+

Нов

Дронът DJI Phantom 4 Advanced+ Ви предлага:

 • 4K/20MP камера с регулируема f/2.8 - f/11 бленда, механичен затвор и 1-инчова 20-мегапикселова матрица със Sony Exmor R CMOS сензор.
 • Подобрена Lightbridge технология, поддържаща честота 2.4GHz.
 • Множество интелигентни летателни режими: режим Draw, режим ActiveTrack, режим TapFly, режим Return to Home, режим Gesture, режим Sport и режим Tripod.
 • Максимален обхват на дистанционното: 3,5км (за Европа).
 • Максимална скорост: 72км/ч (20м/с).
 • Максимално време за полет: 30 минути.
 • Комплект с висококачествен дисплей с множество функции.

Комплектът включва:

 • Дрон DJI Phantom 4 Advanced+ с 4К камера;
 • Дистанционно управление с дисплей;
 • 4 чифта пропелери;
 • Интелигентна батерия;
 • Зарядно за интелигентна батерия;
 • Захранващ кабел;
 • Скоба за стойката;
 • USB OTG кабел;
 • Micro USB кабел;
 • 16 GB microSD карта памет;
 • Кутия за транспортиране;
 • Ръководство за употреба.

При покупка на дрон получавате рекламен подарък от COPTER.BG

Повече детайли

Доставка до 15 дни след поръчка

3,329.00 лв. с ДДС

3,617.00 лв. с ДДС

-288.00 лв.

За България: безплатна доставка за всички поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за всички поръчки над 1500 лв.За България: безплатна доставка за поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за поръчки над 1500 лв.

Shipping Rates

Попитайте за наличност
0700 45 011

Повече информация

Камера с 1-инчова 20-мегапикселова матрица със Sony Exmor R CMOS сензор.

Камера с 1-инчова 20-мегапикселова матрица със Sony Exmor R CMOS сензор

Дронът DJI Phantom 4 Advanced+ е снабден с 1-инчова 20-мегапикселова матрица със Sony Exmor R CMOS сензор, регулируема f/2.8 - f/11 бленда и механичен затвор, благодарение на който се елиминира изкривяването на образите при снимане на бързодвижещи се обекти, както и при снимане, когато летите с висока скорост. С квадрокоптера DJI Phantom 4 Advanced+ можете да снимате 4K видео с 60 кадъра в секунда с H.264 компресия, 4K видео с 30 кадъра в секунда с H.265 компресия, както и да правите зашеметяващи 20MP снимки.

5 сензора за позициониране

5 сензора за позициониране

Дронът DJI Phantom 4 Advanced+ разполага със системата FlightAutonomy, която е изградена от 5 сензора за позициониране, системи за сателитно позициониране (GPS/ GLONASS), ултразвукови далекомери и два IMU сензора. Благодарение на системата FlightAutonomy дронът DJI Phantom 4 Advanced+ може да кръжи прецизно на място, когато не е наличен GPS сигнал или условията не са подходящи. Двата предни сензора за позициониране засичат препятствието на разстояние 30 m пред дрона и изпращат сигнал към него за автоматично спиране, кръжене или заобикаляне на препятствието на разстояние 15 m от него.

Дистанционно управление

Дистанционно управление

В дистанционното управление на дрона DJI Phantom 4 Advanced+ е интегрирана подобрената Lightbridge технология за предаване на HD видео, която е с максимален обхват от 3.5км (за Европа) и поддържа 2.4GHz честота за предаване на сигнала.

Дистанционното управление на квадрокоптера DJI Phantom 4 Advanced+ разполага с 5,5“ 1080p дисплей, два пъти по-ярък от обикновено смарт устройство, благодарение на който дневната светлина вече няма да бъде проблем при проследяването на полета на дрона. Приложението DJI GO 4 е вградено в екрана, за да можете удобно и лесно да управлявате своя квадрокоптер. Посредством него ще имате възможността светкавично да редактирате и споделяте заснетите кадри в социалните мрежи. Освен Lightbridge технологията за предаване на HD видео в реално време, в дистанционното управление са вградени HDMI порт, слот за microSD карта памет, микрофон, говорители и Wi-fi модул, а батерията му издържа невероятните 5 часа. Съвкупността от всички допълнения във функционалността на дрона го превръща в най-добрият избор за заснемане на кадри от въздуха.

Режим Draw

Режим Draw

Съвършено новият режим Draw ще позволи на пилота да начертае с пръст върху екрана желания маршрут за летене и дронът ще започне да го следва без да променя височината си. По този начин пилотът ще може да се съсредоточи върху управлението на камерата.

Интелигентен полетен режим ActiveTrack

Режим ActiveTrack

Квадрокоптерът DJIPhantom 4 Advanced+ разполага с функцията ActiveTrack, чрез която дронът може автоматично да проследява движещи се обекти. Това може да се окаже голямо предизвикателство за всеки пилот. Подобреният алгоритъм за следене позволява на дрона да „разпознае“ обекта и да го проследи, като го маркира. Благодарение на това DJI Phantom 4 Advanced+ ще може да проследява хора, превозни средства или животни.

Пилотите могат да избират измежду:

Trace – проследява обекта отпред или отзад, като автоматично избягва препятствия;

Profile – лети успоредно с обекта на различни ъгли, за да направи снимки в профил;

Spotlight – камерата е насочена към обекта, а дронът лети в избраната от оператора посока;

Интелигентен полетен режим TapFly

Режим TapFly

Режимът TapFly също е подобрен, като вече можете да избирате между:

Tapfly Forward – докоснете с пръст екрана на мобилното устройство и дронът ще полети в зададената посока;

TapFly Free – запазва посоката (напред) на дрона при полет, но позволява завъртане на камерата в желана посока. В този режим опцията за заобикаляне на препятствия не е активна.

Интелигентен полетен режим Return to Home

Режим Return to Home

Обновената функция Return to Home позволява на дрона DJI Phantom 4 Advanced+ да се върне в точката на излитане автоматично, избягвайки препятствията по пътя си, дори в случай, че лети в обратна посока на оригиналния маршрут. Освен това Phantom 4 Advanced+ може сам да избира маршрута си, така че да избягва препятствията по пътя. За по-голяма прецизност при приземяване квадрокоптерът прави снимка на терена под себе си, когато излети и я сравнява със снимката, направена при връщането му в същата точка. Дронът сканира земната повърхност, за да избере най-подходящото място за кацане. Ако при сканирането засече някакво препятствие (например вода), Phantom 4 Advanced+ ще уведоми пилота и ще зависне на подходяща височина с цел по-голяма безопасност при приземяване.

Интелигентен полетен режим Gesture

Режим Gesture

Само с няколко жеста към DJI Phantom 4 Advanced+ ще можете да направите селфи по-лесно от всякога без да се наложи да използвате дистанционното управление.

Интелигентни полетни режими Sport и Tripod

Режими Sport и Tripod

В режим „Sport” дронът развива скорост от 72 км/ ч, а режимът „Tripod” не му позволява да вдигне по-висока скорост от 7 км/ ч, което е полезно при летене на закрито.

Два IMU модула и два компаса осигуряват на DJI Phantom 4 Advanced+ безопасност по време на полет

Сензори за по-голяма стабилност на полета

Квадрокоптерът DJI Phantom 4 Advanced+ разполага с 2 IMU сензора и с 2 компаса. Дронът непрекъснато сравнява данните, които получава от сензорите и компасите. Тази информация се управлява от усъвършенствани алгоритми, които проверяват достоверността й. Ако бъдат открити недостоверни данни, то те се премахват от системата, като това няма да повлияе върху надеждността и стабилността на полета.

Интелигентна батерия с голям капацитет

Интелигентни батерии

Всяка интелигентна батерия предоставя 30 мин. полетно време на квадрокоптера DJI Phantom 4 Advanced+. В приложението DJI GO 4 ще можете да проверите живота на батерията, оставащото полетно време, както и други показатели на полета. То ще Ви предупреди, в случай че нивото на батерията достигне критично ниски стойности, за да можете веднага да върнете дрона в точката на излитане и да го приземите безопасно.

DJI GO 4

DJI GO 4

Благодарение на приложението DJI GO 4 ще имате достъп до различни полетни режими; ще можете да управлявате камерата ръчно, в това число ISO, блендата, скоростта на затвора; да избирате формата, в който да се записват изображенията и видео клиповете, както и много други. В DJI GO 4 лесно можете да проверите данните на полета, както и състоянието на видеопредаването, което ще направи управлението по-лесно и удобно.

DJI GO 4 предоставя възможност за бърза редакция и споделяне на заснетите кадри в социалните мрежи, а освен това ще можете да предавате видео в реално време. След всеки полет се записват маршрутът и полетните данни, които се синхронизират с профила Ви в DJI GO 4, за да имате достъп до тях по всяко време.

Технически спецификации на дрон DJI Phantom 4 Pro
Дрон Phantom 4 Advanced+
Тегло (с батерия и пропелери) 1368 g
Диагонал (без пропелери) 350 mm
Макс. скорост на издигане S-mode: 6 m/s; P-mode: 5 m/s
Макс. скорост на снишаване S-mode: 4 m/s; P-mode: 3 m/s
Максимална скорост 72 kph (S-mode); 58 kph (A-mode); 50 kph (P-mode)
Макс. ъгъл при летене 42° (S-mode); 35° (A-mode); 25° (P-mode)
Макс. височина на излитане над морското равнище 6000 m
Макс. летателно време Приблизително 30 минути
Работна температура 0° to 40° C
Сателитно позициониране GPS/GLONASS
GPS точност при кръжене Вертикално: ±0.1 m (с Vision Positioning); ±0.5 m (с GPS)
Хоризонтално: ±0.3 m (с Vision Positioning); ±1.5 m (с GPS)
Vision Positioning система
Обхват на скоростта ≤50 kph при 2 m над земята
Обхват на височината 0 – 10 m
Работен обхват 0 – 10 m
Обхват на засичане на препетствия 0.7 – 30 m
FOV 60°(Horizontal), ±54°(Vertical)
Detection Frequency

Отпред: 10Hz

Отдолу: 20Hz

Работна среда Повърхности с ясна текстура и добро осветление (> 15 lux)
Камера
Матрица 1" CMOS; Ефективни пиксели: 20M
Обектив FOV (Field of View) 84°, 8.8 mm / 24 mm (35 mm еквивалент), f/2.8 - f/11.
Автоматичен фокус от 1 m до ∞
ISO обхват Видео: 100 - 3200 (Авто); 100 - 6400 (Ръчно)
Снимки: 100 - 3200 (Авто); 100- 12800 (Ръчно)
Механичен затвор 8 - 1/2000 s
Електронен затвор 1/2000 - 1/8000 s
Резолюция на изображенията 3:2: 5472 × 3648
4:3: 4864 × 3648
16:9: 5472 × 3078
PIV резолюция ・4096 × 2160 (4096 × 2160 24/25/30/48/50p)
・3840 × 2160 (3840 × 2160 24/25/30/48/50/60p)
・2720 × 1530 (2720 × 1530 24/25/30/48/50/60p)
・1920 × 1080 (1920 × 1080 24/25/30/48/50/60/120p)
・1280 × 720 (1280 × 720 24/25/30/48/50/60/120p)
Режими на снимане Единичен кадър
Множество кадри: 3/5/7/10/14 кадъра
Автоматична експозиция в клин (AEB): 3/5 кадъра с 0.7EV стъпка
Интервал: 2/3/5/7/10/15/30/60 s
Резолюция на видеозаснемане H.265
・C4K:4096×2160 24/25/30p @100Mbps
・4K:3840×2160 24/25/30p @100Mbps
・2.7K:2720×1530 24/25/30p @65Mbps

2720×1530 48/50/60p @80Mbps
・FHD:1920×1080 24/25/30p @50Mbps

1920×1080 48/50/60p @65Mbps

1920×1080 120p @100Mbps

・HD: 1280×720 24/25/30p @25Mbps

1280×720 48/50/60p @35Mbps

1280×720 120p @60Mbps

H.264
・C4K:4096×2160 24/25/30/48/50/60p @100Mbps
・4K:3840×2160 24/25/30/48/50/60p @100Mbps
・2.7K:2720×1530 24/25/30p @80Mbps

2720×1530 48/50/60p @100Mbps
・FHD:1920×1080 24/25/30p @60Mbps

1920×1080 48/50/60 @80Mbps

1920×1080 120p @100Mbps
・HD: 1280×720 24/25/30p @30Mbps

1280×720 48/50/60p @45Mbps

1280×720 120p @80Mbps
Видео битрейт 100 Mbps
Поддържана файлова система FAT32 (≤ 32 GB); exFAT (> 32 GB)
Снимки JPEG, DNG (RAW), JPEG + DNG
Видео MP4/MOV (AVC / H.264;HEVC / H.265)
поддържание SD карти Micro SD, макс. капацитет: 128GB.
скорост на запис ≥15MB/s, клас 10 или UHS-1
Работна температура от 0° до 40° C
Зарядно
Напрежение 17.4 V
Мощност 100 W
Стабилизираща стойка
Стабилизация 3-axis (pitch, roll, yaw)
Обхват на управление Pitch: -90° to +30°
Макс. скорост на въртене Pitch: 90°/s
Инфрачервена система
Обхват на сензорите 0.2 – 7 m
FOV 70° (Horizontal), ±10° (Vertical)
Честота 10 Hz
Работна среда Повърхност с дифузно отражение,
над 8% (като стени, дървета, хора и др.)
Дистанционно управление
Работна честота 2.400 - 2.483 GHz
Обхват 2.400 GHz - 2.483 GHz
FCC: 7km;
CE: 3.5km;
SRRC: 4 km;
Работна температура от 0° до 40° C
Батерия 6000mAh LiPo 2S

Мощност на предавателя (EIRP)

2.400 GHz - 2.483 GHz
FCC: 26 dBm; CE: 17 dBm; SRRC: 20 dBm
Работно напрежение 1.2 A @7.4 V
Видео изходи GL300E: HDMI,USB
GL300F: USB
Държач за мобилно устройство GL300E: Вградено устройство (5.5" екран, 1920×1080,
1000 cd/m2, Android, 4G RAM+16G ROM)
GL300C: Таблети и смартфони
Интелигентна батерия
Капацитет 5870 mAh
Напрежение 15.2 V
Тип LiPo 4S
Мощност 89.2 Wh
Тегло 468 g
Температура на зареждане от 5° до 40° C
Максимална мощност при зареждане 100 W

Мнения

Напишете Вашето мнение

DJI Phantom 4 Advanced+

DJI Phantom 4 Advanced+

Дронът DJI Phantom 4 Advanced+ Ви предлага:

 • 4K/20MP камера с регулируема f/2.8 - f/11 бленда, механичен затвор и 1-инчова 20-мегапикселова матрица със Sony Exmor R CMOS сензор.
 • Подобрена Lightbridge технология, поддържаща честота 2.4GHz.
 • Множество интелигентни летателни режими: режим Draw, режим ActiveTrack, режим TapFly, режим Return to Home, режим Gesture, режим Sport и режим Tripod.
 • Максимален обхват на дистанционното: 3,5км (за Европа).
 • Максимална скорост: 72км/ч (20м/с).
 • Максимално време за полет: 30 минути.
 • Комплект с висококачествен дисплей с множество функции.

Комплектът включва:

 • Дрон DJI Phantom 4 Advanced+ с 4К камера;
 • Дистанционно управление с дисплей;
 • 4 чифта пропелери;
 • Интелигентна батерия;
 • Зарядно за интелигентна батерия;
 • Захранващ кабел;
 • Скоба за стойката;
 • USB OTG кабел;
 • Micro USB кабел;
 • 16 GB microSD карта памет;
 • Кутия за транспортиране;
 • Ръководство за употреба.

При покупка на дрон получавате рекламен подарък от COPTER.BG

Напишете Вашето мнение

30 други продукти в същата категория: