DJI Goggles Виж по-голямо

DJI Goggles

6958265142635

DJI Goggles са FPV очила с резолюция 3840x1080, благодарение на които ще можете да наблюдавате света от птичи поглед. Ето и някои от особеностите на DJI Goggle:

 • Два екрана, предоставящи висока разделителна способност за всяко око (1920x1080);
 • DJI Goggles поддържат интелигентните полетни режими на дроновете от серията DJI Phantom 4, Inspire и Mavic Pro;
 • Очилата ще Ви потопят изцяло в света на виртуалната реалност;
 • Ергономичен дизайн;
 • Работа до 6 часа.

В кутията ще намерите:

 • DJI Goggles (тяло) – 1 брой;
 • Лента за глава – 1 брой;
 • Micro USB кабел – 1 брой;
 • HDMI кабел – 1 брой;
 • Кърпичка за почистване – 1 брой;
 • Зарядно устройство – 1 брой.

Повече детайли

990.00 лв. с ДДС

Бърза поръчка
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с общите условия.
Отмени    
.
Бърза поръчка
Кредитен модул UNI Credit
Кредитен модул TBI Bank 19.68
Кредитен модул Париба лични финанси
990.00 лв.
Кредитен модул Париба лични финанси

Първоначална вноска
Предпочитана вноска

 
Мес. вноска
ГПР
ГЛП
Обща стойност

За България: безплатна доставка за всички поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за всички поръчки над 1500 лв.За България: безплатна доставка за поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за поръчки над 1500 лв.

Повече информация

DJI Goggles

DJI Goggles

DJI Goggles са FPV очила, предназначени за употреба с продуктите на DJI. Те представляват чифт големи ултра високoпроизводителни екрани с голям обхват и бърза безжична връзка. Всичко това позволява директен контрол върху заснетите снимки и видео клипове. Системата поддържа интелигентните полетни режими ActiveTrack, TapFly, TerrainFollow, Cinematic и Tripod, благодарение на които ще можете да се насладите на напълно нов аспект от летенето.

Малко забавяне при предаване на сигнала

Малко забавяне при предаване на сигнала

DJI Goggles могат да предават видео сигнал със 720p/60fps и 1080p/30fps, като забавянето е незначително (едва 110ms). Благодарение на безжичната система за предаване на сигнала OcuSync към Mavic Pro могат да се свържат до 4 устройства едновременно. Антените, вградени в лентата за главата, осигуряват 360° покритие, предлагайки надеждна връзка, дори ако дронът лети зад Вас.

Висока разделителна способност

Висока разделителна способност

Oбикновените 2К очила разполагат с два екрана, които предоставят разделителна спсобност от 1280х1440 за всяко око. Когато наблюдавате изображения с размер 16:9, някои участъци са изрязани, а Вие виждате само ¼ от пикселите. DJI Goggles предоставя 1920х1080 резолюция за всеки екран, което ще Ви позволи да се насладите и на най-дребните детайли от изображението.

Оптика

Оптика

В очилата за виртуална реалност DJI Goggles е заложена призма, която разделя изображението и го прожектира пред всяко око, след което го поляризира, за да се избегне припокриване. Тази техника позволява предаване на изображението с резолюция 1920х1080 към всяко око. Когато използвате широки асферични лещи се създава 85° зрително поле за всяко око.

Режим Head Tracking

Режим "Head Tracking"

Когато превключите към режим "Head Tracking Flight" ще можете да управлявате движението на дрона и завъртането на камерата само като движите главата си. Всичко, което трябва да направите, ако искате дрона да се премести наляво или надясно, е да завъртите главата си в съответната посока или да я държите изправена, ако искате дрона да спре да се върти. В режим "Head Tracking Gimbal" ще можете да управлявате само завъртането на камерата.

Тъчпад и дистанционно управление

Тъчпад и дистанционно управление

Ще имате достъп до интелигентните функции благодарение на тъчпада, вграден в DJI Goggles или чрез 5D бутона, намиращ се върху дистанционното управление на DJI Mavic Pro. По този начин ще можете да навигирате лесно и интуитивно в менюто.

Нови интелигентни полетни режими

Нови интелигентни полетни режими

Новият интелигентен полетен режим "Fixed-Wing" не позволява на дрона да се завърта наляво или надясно по време на полет. При него Вашият Mavic ще лети напред с въртеливо движение, което допринася за по-реалистична симулация на полета. В комбинация с режима "Head Tracking" можете да управлявате DJI Mavic Pro само със завъртането на главата си - това ще Ви донесе усещане, че летите. AR функцията, предвиждаща траекторията, когато е активиран режим "Fixed-Wing", предоставя по-голяма сигурност на дрона по време на полет при неподходящи условия. "Terrain Follow", "ActiveTrack", "TapFly", "Cinematic" и "Tripod" са режимите, които вече познавате и са съвместими с очилата за виртуална реалност DJI Goggles.

Комфорт и гъвкав дизайн

Комфорт и гъвкав дизайн

Уникалният дизайн на лентата за глава балансира и разпределя равномерно теглото на DJI Goggles около главата, като намалява натиска върху лицето и прави очилата леки и удобни за носене часове наред. DJI Goggles могат да се използват без проблем и от хората, носещи диоптрични очила. Екранната част на очилата може да се обърне нагоре, за да виждате реалния свят, както и да се разкачи напълно, което ще направи очилата компакти за транспортиране.

Свържете своите устройства към DJI Goggles

Свържете своите устройства към DJI Goggles

Голямото разнообразие от вградени интерфейси позволява на очилата за виртуална реалност DJI Goggles да работят с различни устройства.

Micro USB вход

Служи за свързване на дроновете от серията Phantom 4 и Inspire 2 посредством USB порта, което ще осигури достъп на потребителите до Head Tracking функциите. Портът служи още и за обновяване на фърмуера.

HDMI вход

Гледайте в реално време това, което заснема камерата на дроновете от серията DJI Phantom 4 или Inspire. Можете да включите също и видео устройство, от което да гледате филми или да играете видео игри.

Micro SD карта

Изтеглете файловете от дрона и ги качете на SD картата на очилата, за да направите резервно копие. Можете също да гледате клиповете, които вече сте създали.

Аудио

Свържете слушалките към жака или използвайте вградените говорители, за да чуете звука на видео клиповете, който се предава чрез HDMI кабела.

Технически спецификации на FPV очила DJI Goggles
DJI Goggles
ТеглоОчила: 495 г
Лента за глава: 500 г
РазмериОчила: 195×155×110 mm
Лента за глава (сгъната): 255×205×92 mm
FOV85° (за единия екран)
ТипLiPo
Размер на екрана5" x2
Скорост на опресняване60 Hz
Резолюция на екрана3840×1080 (по 1920×1080 за всеки екран)
Работна честота2,4 GHz
Макс. разтояние за предаванеСъщото като на дрона, когато е свързан с очилата
Видео резолюция1080p 30, 720p 60, 720p 30
Забавяне на сигнала (нa къси разстояния и без смущения)110 ms (Mavic Pro, 720p60, видео формат: 720p120)
150 ms (серията Phantom 4, 720p60, видео формат: 720p60/720p120)
140 ms (Inspire 2+X5S, 720p60, видео формат: 1080p120)
190 ms (Inspire 2+X4S, 720p60, видео формат: 1080p60)
Капацитет на батерията9440 mAh
Мощност на батерията35,44 Wh
Макс. време за работа6 часа
Работна температура0°C - 40°C
Входно-изходен интерфейсMicro USB, 3.5 mm аудио жак, HDMI тип D, слот за Micro SD карта
HDMIHDMI 1.4b, HDCP 1.4
СензориЖироскоп, акселерометър, сензор за близост
ЗарядноВход: 100-240VAC, 50/60 Hz. 0.5A
Изход: 5V,3A ; 9V,2A;12V,1.5A

За сваляне

19 други продукти в същата категория: