Дрон DJI Mavic 3 Multispectral

Дрон DJI Mavic 3M Worry-Free Basic (за 1 година)

Очаква се

Спецификации:

 • Компактен и преносим;
 • Multispectral камера;
 • RGB камера;
 • Безопасен и стабилен;
 • Прецизно позициониране;
 • Ефективно въздушно изследване;

С всяка покупка на DJI Mavic 3 Multispectral получавате тези два подаръка:

 • DJI Terra пълен достъп за 1 устройство (3-месеца достъп)
 • DJI SmartFarm Platform (1-годишен достъп)

Повече детайли

8,799.00 лв. с ДДС

Кредитен модул УниКредит
Кредитен модул Париба лични финанси
0% на 6 вноски по 1466.50 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи
Доставка

За България: безплатна доставка над 500 лв.

DJI Mavic 3M

See More, Work Smarter

Ефективното въздушно проучване позволява да видите невидимото. Ето защо Mavic 3 Multispectral има две форми на зрение. Той съчетава RGB камера с мултиспектрална камера за сканиране и анализиране на растежа на културите с пълна яснота. Управлението на селскостопанското производство изисква прецизност и данни, а Mavic 3M доставя и двете.

DJI Mavic 3M

Компактен и портативен

Сгъваем за лесно съхранение

Мултиспектрална камера

4 × 5MP
G/R/RE/NIR

RGB камера

20 MP
4/3 CMOS, механичен затвор

Безопасен и стабилен

Всепосочно избягване на препятствия[1]
15km разстояние на предаване[2]

Прецизно позициониране

RTK позициониране на ниво сантиметър
Синхронизация на времето на ниво микросекунда

Ефективно въздушно заснемане

До 200 хектара на полет[3]

Силно интегрирана система за изображения

DJI Mavic 3M

Нова обновена система за изображения с една 20MP RGB камера и четири 5MP мултиспектрални камери (green, red, red edge и near-infrared). Позволява приложения като високо прецизно въздушно проучване, наблюдение на растежа на културите и проучвания на природните ресурси.

5 MP мултиспектрална камера

DJI Mavic 3M

Характеристики на RGB камера

4/3 CMOS

20MP сензор за изображения

1/2000s

Най-бързата механична скорост на затвора

0.7s

Високоскоростна серия, когато се използва RGB камера

Сензор за слънчева светлина

DJI Mavic 3M

Вграденият сензор за слънчева светлина улавя слънчевата радиация и я записва във файл с изображение, което позволява светлинна компенсация на данните за изображение по време на 2D реконструкция. Това води до по-точни резултати от NDVI, както и до подобрена точност и последователност на данните, получени във времето.

Прецизни изображения, които улавят всеки пиксел

Дрон Mavic 3M с RTK модул за позициониране на ниво сантиметър. Управлението на полета, камерата и RTK модулът се синхронизират за микросекунди, за да уловят точно местоположението на центъра за изображения на всяка камера. Това позволява на Mavic 3M да извършва високопрецизни въздушни проучвания без използване на наземни контролни точки.

Ефективен и надежден живот на батерията

Изключително дълъг живот на батерията

43 минути[4]

Време за круиз

200 хектара[3]

Един полет може да завърши картографиране на площ от 200 хектара.

DJI Mavic 3M

Бързо зареждане

100W хъб за зареждане на батерии

Високоефективно бързо зареждане

88W бързо зареждане

Дрон

Стабилен сигнал, гладко предаване на изображението

Предаването O3 интегрира два предавателни сигнала и четири приемащи сигнала, за да поддържа 15 км ултра дълги разстояния на предаване.

Всепосочно разпознаване на препятствия[1], проследяване на терена от въздуха

Дронът разполага с множество сензори за широк диапазон на виждане, които точно откриват препятствията във всички посоки за избягване на препятствия. Въздушното заснемане на терена може лесно да се извърши в пейзажи със стръмни склонове.

Приложения

Картографиране на овощни градини

Mavic 3M позволява проследяване на терена от въздуха на овощни градини, дори под наклон. Заедно с DJI Terra или DJI SmartFarm Platform[6] за реконструиране на карти на овощни градини с висока разделителна способност, автоматично идентифициране на броя на дърветата, разграничаване на дървета от други препятствия или обекти и генериране на триизмерни работни маршрути за селскостопански дронове, което прави операциите по-безопасни и по-ефективни.

Mavic 3M въздушно заснемане

DJI Terra / DJI SmartFarm Platform[6] Картографиране

Генериране на 3D маршрути

Операция на селскостопански дрон

Ръководство за приложения с променлива скорост

За торене на ориз, регулиране на растежа на памук и пръскане на листни торове за картофи, дрон Mavic 3M се използва за получаване на многоспектрални изображения на култури. DJI Terra или платформата DJI SmartFarm[6] след това могат да генерират NDVI и други карти с индекси на растителността, улавяйки разликите в потенциала на културите и генерирайки предписани карти, които позволяват на селскостопанските дронове да изпълняват приложение с променлива норма. Това в крайна сметка позволява на потребителите да намалят разходите, да увеличат добива и да защитят околната среда.

Mavic 3M aerial surveying

DJI SmartFarm Platform

Генерира предписни карти за обработваема земя

Селскостопански дрон

Интелигентно полево разузнаване

Mavic 3M може да извършва автоматично разузнаване на полето. Изображенията на полеви скаут могат да бъдат качени в платформата DJI SmartFarm[6] в реално време чрез 4G мрежа. Той може своевременно да открие аномалии, като недостатъци при поникване, натиск от плевели и полягане на културите. Той може също така да извършва интелигентни анализи, като идентификация на разсад памук и тестване на производството на ориз, като използва AI идентификация за споделяне в реално време на информация за растежа на културите, насоки за агрономически дейности и лесно управление на 70 хектара земеделска земя от един човек.

Мониторинг на околната среда и проучване на природните ресурси

Дрон Mavic 3M може да се използва и при проучвания на околната среда и природните ресурси, като мониторинг на обогатяването на водата, проучвания на разпределението на горите, проучвания на градските зелени площи и др.

Мониторинг на обогатяване на водата

DJI Mavic 3M

Проучвания на разпространението на горите

DJI Mavic 3M

Проучвания на градските зелени площи

DJI Mavic 3M

Отворена екосистема

Cloud API

Mavic 3M може да бъде директно свързан към облачна платформа на трета страна чрез вградения DJI Cloud API на Pilot 2, базиран на протокола MQTT. Няма нужда да се разработва отделно приложение, за да се даде възможност за предаване на информация за оборудването на UAV, стрийминг на живо, данни за снимки и друга информация.

MSDK

Mavic 3M поддържа Mobile SDK 5 (MSDK5) с извадка от производствен код с напълно отворен код. MSDK5 дава възможност да се разработи собствено приложение за управление за полеви патрул на UAV, интелигентно проучване и други сценарии, което го прави по-удобно за потребителя.

  Бележки:
 1. НЕ летете при тежки метеорологични условия, като например при силен вятър (скорост на вятъра от 12 m/s или повече), сняг, дъжд или мълния. НЕ летете в райони, които са на 6000 метра или по-висока над морското равнище. НЕ летете със дрона в среда, където температурата е под -10° C (14°F) или над 40°F C (104°F). НЕ излитайте от движещи се обекти, като автомобили и кораби. НЕ летете близо до отразяващи повърхности, като вода или сняг. В противен случай системата за визуално позициониране може да не работи правилно. Когато GNSS сигналът е слаб, летете с дрона в среда с добро осветление и видимост. Визуалната система може да не работи правилно при условия на слаба светлина. Бъдете наясно с безопасността на полетите, когато летите близо до източници на електромагнитни смущения. Често срещаните източници на електромагнитни смущения включват високоволтови електропроводи, високоволтови предавателни станции, радарни станции, базови станции за клетъчни телефони, излъчващи кули, Wi-Fi горещи точки, рутери и Bluetooth устройства.
 2. Разстоянието на предаване от 15 км може да бъде постигнато само съгласно стандарта FCC, когато се измерва на открито без смущения. Стандартът SRRC е приет в континентален Китай, а най-далечното разстояние за предаване е 8 км. Горните данни са най-отдалечените комуникационни разстояния за еднопосочни полети без връщане по всеки стандарт. Моля, обърнете внимание на подканите за връщане в приложението DJI Pilot 2 по време на полета.
 3. Специфични условия на изпитване: В слънчева среда без вятър, ортографската полетна въздушна фотография се получава със скорост на полета 15 m/s, височина на полета 217 m, разстояние за вземане на проби от земята (GSD) 5,73 cm за видими и 10 cm за мултиспектрал, процент на припокриване напред и назад от 70% и процент на странично припокриване от 60%.
 4. Данните бяха измерени с помощта на DJI Mavic 3M, летящ с постоянна скорост от 36 км/ч на морското равнище в безветрена среда, докато остане 0% мощност. Това е само за справка. Моля, обърнете внимание на подканите за връщане към дома в приложението DJI Pilot 2 по време на полет.
 5. Аксесоари по избор. Тази услуга не се предлага в някои страни. Моля, консултирайте се с вашия местен дистрибутор за подробности. Не инсталирайте модула DJI Cellular, когато използвате мултиспектрална камера за заснемане на данни, за да избегнете блокиране на сензора за интензитет.
 6. DJI Smart Agricultural Platform ще бъде подкрепена през второто тримесечие на 2023 г. Тази услуга не се предлага в някои държави. Моля, консултирайте се с вашия местен дистрибутор за подробности.
1.DJI Mavic 3 Multispectral (с интелигентна батерия, инсталиран RTK модул и microSD карта) x1
2.DJI RC Pro Enterprise Edition x1
3.Захранващ кабел x1
4.USB-C кабел x1
5.Пропелери (чифт) x3
6.Зарядно x1
7.USB-C към USB-C кабел x1
8.Куфар за транспортиране x1
9.Отвертка x1

Дрон
Тегло (с пропелери и RTK модул) [1]951 g
Тегло при излитане1,050 g
Размери (сгънат/разгънат)Сгънат (без пропелери): 223×96.3×122.2 mm (Дължина × Ширина × Височина)
Разгънат (без пропелери): 347.5×283×139.6 mm (Дължина × Ширина × Височина)
Дължина на диагоналаДиагонал: 380.1 mm
Максимална скорост при издигане6 m/s (Normal режим)
8 m/s (Sport режим)
Максимална скорост при спускане6 m/s (Normal режим)
6 m/s (Sport режим)
Максимална скорост (над морското равнище, без вятър)15 m/s (Normal режим)
Летене напред: 21 m/s, летене настрани: 20 m/s, летене назад: 19 m/s (Sport режим) [2]
Максимална устойчивост на скорост на вятъра12 m/s [3]
Максимална височина на излитане над морското равнище6000 m (без полезен товар)
Максимално време на полет (без вятър)43 минути [4]
Максимално време за кръжене (без вятър)37 минути [4]
Максимално разстояние на полета32 km [6]
Максимален ъглов наклон30° (Normal режим)
35° (Sport режим)
Максимална ъглова скорост200°/s
GNSSGPS + Galileo + BeiDou + GLONASS (GLONASS се поддържа само когато RTK модулът е активиран)
Обхват на точността на кръженеВертикално: ±0.1 m (с активиран Vision Positioning); ±0.5 m (с активиран GNSS Positioning); ±0.1 m (с активиран D-RTK)
Хоризонтално: ±0.3 m (с активиран Vision Positioning); ±0.5 m (с активиран HD Positioning); ±0.1 m (с активиран RTK)
Работна температура-10° до 40° C (14° до 104° F)
Вътрешна паметN/A
Номер на модела на мотора2008
Номер на модела на пропелери9453F Enterprise Edition
Light сензорВграден модул
RGB камера
Сензор за изображение4/3 CMOS
Ефективни пиксели: 20 MP
ОбективFOV: 84°
Еквивалентно фокусно разстояние: 24 mm
Апертура: f/2.8 до f/11
Фокус: 1 m до ∞
ISO обхват100-6400
Скорост на затвораЕлектронен затвор: 8-1/8000 s
Механичен затвор: 8-1/2000 s
Макс. размер на изображението5280×3956
Режим на снимане на снимкиЕдиничен кадър: 20 MP
Timelapse: 20 MP
JPEG: 0.7/1/2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
JPEG + RAW: 3/5/7/10/15/20/30/60 s
Panorama: 20 MP (оригинален материал)
Видео резолюцияH.264:
4K: 3840×2160@30fps
FHD: 1920×1080@30fps
Максимален видео Bitrate4K: 130Mbps
FHD: 70Mbps
Поддържани файлови форматиexFAT
Формат снимкиJPEG/DNG (RAW)
Формат видеоMP4 (MPEG-4 AVC/H.264)
Multispectral камера
Сензор1/2.8-inch CMOS, Ефективни пиксели: 5 MP
ОбективFOV: 73.91° (61.2° x 48.10°)
Еквивалентно фокусно разстояние: 25 mm
Апертура: f/2.0
Фокус: Фиксиран фокус
Мултиспектърен обхват на камеритеGreen (G): 550 ± 16 nm;
Red (R): 650 ± 16 nm;
Red Edge (RE): 730 ± 16 nm;
Near infrared (NIR): 860 ± 26 nm;
Gain обхват1x-32x
Скорост на затвораЕлектронен затвор: 1/30~1/12800 s
Макс. размер на изображението2592×1944
Формат снимкиTIFF
Формат видеоMP4 (MPEG-4 AVC/H.264)
Режими на сниманеЕдиничен кадър: 5 MP
Timelapse: 5 MP
TIFF: 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
Видео резолюция/td>H.264
FHD: 1920 x 1080@30fps
Видео съдържание: NDVI/GNDVI/NDRE
Максимален видео BitrateStream: 60 Mbps
Стабилизираща стойка
Стабилизация3-осна механична стабилизация (tilt, roll, pan)
Механичен обхватTilt: -135° до 45°
Roll: -45° до 45°
Pan: -27° до 27°
Обхват на контролиранеTilt: -90° до 35°
Pan: Неконтролируем
Максимална скорост на управление (tilt)100°/s
Ъглова зона на вибриране±0.007°
Сензорна система
ВидВсепосочна система за бинокулярно виждане, допълнена с инфрачервен сензор в долната част на дрона.
НапредДиапазон на точност на измерване: 0.5 m до 20 m
Откриваем диапазон: 0.5 m to 200 m
Ефективна скорост на разчитане: Скорост на полета ≤15 m/s
FOV: Хоризонтално 90°, Вертикално 103°
НазадДиапазон на точност на измерване: 0.5 m to 16 m
Ефективна скорост на разчитане: Скорост на полета ≤12 m/s
FOV: Хоризонтално 90°, Вертикално 103°
СтраничноДиапазон на точност на измерване: 0.5 m to 25 m
Ефективна скорост на разчитане: Скорост на полета ≤15 m/s
FOV: Хоризонтално 90°, Вертикално 85°
НагореДиапазон на точност на измерване: 0.2 m to 10 m
Ефективна скорост на разчитане: Скорост на полета ≤6 m/s
FOV: напред и назад 100°, наляво и надясно 90°
НадолуДиапазон на точност на измерване: 0.3 m to 18 m
Ефективна скорост на разчитане: Скорост на полета ≤6 m/s
FOV: напред и назад 130°, наляво и надясно 160°
Работна средаНапред, назад, странично и нагоре: Повърхности с ясни шарки и подходящо осветление (> 15 лукса, среди с нормално излагане на вътрешна флуоресцентна светлина)
Надолу: Дифузно отразяваща повърхност с дифузна отразяваща способност>20% (напр. стени, дървета, хора) и подходящо осветление (lux >15)
Видео предаване
Система за видео предаванеDJI O3 Image Transmission Industry Edition
Качество на преглед на живоДистанционно управление: 1080p/30fps
Работна честота [7]2.400-2.4835 GHz
5.725-5.850 GHz
Максимално разстояние на предаване (без препятствия, без смущения) [8]FCC: 15 km
CE: 8 km
SRRC: 8 km
MIC: 8 km
Максимално разстояние на предаване (с препятствия) [9]Силни смущения (гъсти сгради, жилищни райони и др.): 1.5-3 km (FCC/CE/SRRC/MIC)
Средни смущения (крайградски зони, градски паркове и др.): 3-9 km (FCC), 3-6 km (CE/SRRC/MIC)
Ниска интерференция (открити пространства, отдалечени райони и др.): 9-15 km (FCC), 6-8 km (CE/SRRC/MIC)
Максимална скорост на изтегляне15 MB/s (с DJI RC Pro Industry Edition)
Латентност (в зависимост от условията на околната среда и мобилното устройство)Приблизително 200 ms
Антена4 антени, 2 предавателни и 4 приемащи
Transmitter Power (EIRP)2.4 GHz: <33 dBm (FCC), <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5.8 GHz: <33 dBm (FCC), <30 dBm (SRRC), <14 dBm (CE)
ДругоПоддържа модула DJI Cellular
DJI RC Pro Enterprise Edition
Система за видео предаванеDJI O3 Image Transmission Industry Edition
Максимално разстояние на предаване (без препятствия, без смущения) [8]FCC: 15 km
CE: 8 km
SRRC: 8 km
MIC: 8 km
Работна честота на видео предаване [7]2.400-2.4835 GHz
5.725-5.850 GHz
Антени4 антени, 2 предавателни и 4 приемащи
Работна лента за предаване на изображение и мощност на предавателя(EIRP)2.4 GHz: <33 dBm (FCC); <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5.8 GHz: <33 dBm (FCC); <14 dBm (CE); <23 dBm (SRRC)
Wi-Fi протокол802.11 a/b/g/n/ac/ax
Поддържа 2×2 MIMO Wi-Fi
Wi-Fi работна честота [7]2.400-2.4835 GHz
5.150-5.250 GHz
5.725-5.850 GHz
Wi-Fi работен обхват и мощност на предавателя (EIRP)2.4 GHz: <26 dBm (FCC); <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5.1 GHz: <26 dBm (FCC); <23 dBm (CE/SRRC/MIC)
5.8 GHz: <26 dBm (FCC/SRRC); <14 dBm (CE)
Bluetooth протоколBluetooth 5.1
Bluetooth работна честота2.400-2.4835 GHz
Bluetooth Transmitter Power (EIRP)<10 dBm
Резолюция на екрана1920×1080
Размер на екрана5.5 inches
Честота на кадрите на екрана60 fps
Яркост1,000 nits
Управление със сензорен екран10-точков мултитъч
БатерияLithium-ion батерия (5000 mAh, 7.2 V)
Тип зарежданеПрепоръчва се 100W хъб за зареждане на батерии или USB зарядно устройство със спецификации 12V или 15V
Оценена сила12 Watts
Капацитет за съхранениеВътрешна памет (ROM): 64 GB
Поддържа използването на microSD карта за увеличаване на капацитета за съхранение
Време за зарежданеПрибл. 1 час и половина (измерено при използване само на 100W хъб за зареждане на батерията, за да заредите дистанционното управление или при използване на 15V USB зарядно устройство)
Приблизително 2 часа (измерено с помощта на 12V USB зарядно устройство)
Приблизително 2 часа и 50 минути (измерено с помощта на 100W хъб за зареждане на батерията, за да заредите дрона и дистанционното управление едновременно)
Работно времеПриблизително 3 часа
Видео изходен портMini-HDMI порт
Диапазон на работната температура-10° до 40° C (14° до 104°F)
Температура на съхранение<1 месец: -30° до 60° C (-22° до 140° F)
Един до три месеца: -30° до 45° C (-22° до 113° F)
Три до шест: -30° до 35° C (-22° до 95° F)
Повече от шест месеца: -30° до 25° C (-22° до 77° F)
Температура на зареждане5° до 40° C (41° до 104° F)
Поддържан DJI дрон[ [10]DJI Mavic 3E
DJI Mavic 3T
DJI Mavic 3M
GNSSGPS + Galileo + GLONASS
РазмериСгънати антени и свалени джойстици:
183.27×137.41×47.6 mm (Д×Ш×В)
Разгънати антени и поставени джойстици:
183.27×203.35×59.84 mm (Д×Ш×В)
ТеглоПриблизително 680 g
МоделRM510B
Съхранение
Поддържани карти с паметДрон:
Моля, използвайте карта с памет със скорост V30 или по-висока или използвайте карта с памет от препоръчания списък.
Препоръчителни microSD картиДистанционно управление:
SanDisk Extreme PRO 64GB V30 A2 microSDXC
SanDisk High Endurance 64GB V30 microSDXC
SanDisk Extreme 128GB V30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme 256GB V30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme 512GB V30 A2 microSDXC
Lexar 667x 64GB V30 A2 microSDXC
Lexar High-Endurance 64GB V30 microSDXC
Lexar High-Endurance 128GB V30 microSDXC
Lexar 667x 256GB V30 A2 microSDXC
Lexar 512GB V30 A2 microSDXC
Samsung EVO Plus 64GB V30 microSDXC
Samsung EVO Plus 128GB V30 microSDXC
Samsung EVO Plus 256GB V30 microSDXC
Samsung EVO Plus 512GB V30 microSDXC
Kingston Canvas Go! Plus 128GB V30 A2 microSDXC
Kingston Canvas React Plus 128GB V90 A1 microSDXC

Дрон:
SanDisk Extreme 32GB V30 A1 microSDHC
SanDisk Extreme PRO 32GB V30 A1 microSDHC
SanDisk Extreme 512GB V30 A2 microSDXC
Lexar 1066x 64GB V30 A2 microSDXC
Kingston Canvas Go! Plus 64GB V30 A2 microSDXC
Kingston Canvas React Plus 64GB V90 A1 microSDXC
Kingston Canvas Go! Plus 128GB V30 A2 microSDXC
Kingston Canvas React Plus 128GB V90 A1 microSDXC
Kingston Canvas React Plus 256GB V90 A2 microSDXC
Samsung PRO Plus 256GB V30 A2 microSDXC
Батерия
Капацитет5000 mAh
Стандартно напрежение15.4 V
Максимално напрежение на зареждане17.6 V
ТипLiPo 4S
Химичен съставLithium Cobalt
Мощност77 watt-hours
Тегло335.5 g
Температура за зареждане5° до 40° C (41° до 104° F)
Зарядно устройство
Вход100V до 240V (AC), 50Hz до 60Hz, 2.5A
Изход100 Watts
ИзходМаксимална мощност 100 Watts (общо)
Koгaтo ce изпoлзвaт и двaтa пopтa, мaĸcимaлнaтa изxoднa мoщнocт нa вceĸи интepфeйc e 82 W и зapяднoтo ycтpoйcтвo динaмичнo щe paзпpeдeли изxoднaтa мoщнocт нa двaтa пopтa cпopeд мoщнocттa нa нaтoвapвaнe.
Хъб за зареждане
ВходUSB-C: 5V to 20V, 5.0A
ИзходПорт за батерия: 12V до 17.6V, 8.0A
Номинална мощност100 Watts
Тип зарежданеПоследователно зареждане на 3 батерии
Температура на зареждане5° до 40° C (41° до 104° F)
RTK модул
Размери50.2×40.2×66.2 mm (Д×Ш×В)
Тегло24±2 g
ИнтерфейсUSB-C
МощностПриблизително 1.2 W
RTK позициониранеFixed RTK:
Хоризонтално: 1 cm + 1 ppm; Вертикално: 1.5 cm + 1 ppm
Други
Бележки1. Cтaндapтнoтo тeглo нa дpoнa (вĸлючитeлнo бaтepиятa, пpoпeлepитe и mісrоЅD ĸapтa). Дeйcтвитeлнoтo тeглo нa пpoдyĸтa мoжe дa вapиpa пopaди paзлиĸи в пapтиднитe мaтepиaли и външни фaĸтopи.
2. Максималната скорост в ЕС не може да надвишава 19 m/s.
3. Максимална устойчивост на вятър по време на излитане и кацане.
4. Данните са измерени с помощта на DJI Mavic 3M в среда без вятър, докато летят на ниво на морското равнище при постоянна скорост от 36 км/ч, докато остане 0% мощност. Само за справка. Моля, обърнете внимание на подканите за връщане към дома в приложението DJI Pilot 2, когато летите.
5. Данните са измерени с помощта на DJI Mavic 3M в среда без вятър, при кръжене на ниво над морското равнище, докато остане 0% мощност. Данните са само за справка. Моля, обърнете внимание на подканите за връщане към дома в приложението DJI Pilot 2, когато летите.
6. Данните са измерени с помощта на DJI Mavic 3M в среда без вятър, докато лети на морското равнище при 57,6 км/ч, докато остане 0% мощност. Данните са само за справка. Моля, обърнете внимание на подканите за връщане към дома в приложението DJI Pilot 2, когато летите.
7. В някои страни честотите 5,1/5,8 GHz са забранени или честотата 5,1 GHz е разрешена само за употреба на закрито. Моля, обърнете се към местните закони и разпоредби преди употреба.
8. Данните са измерени при полет в безпрепятствена външна среда без смущения. Той показва най-далечния комуникационен обхват за еднопосочни полети без връщане у дома при всеки стандарт. Моля, обърнете внимание на подканите за връщане към дома в приложението DJI Pilot 2, когато летите.
9. Данни, измерени в безпрепятствена среда с типични смущения при различни стандарти. Действителното разстояние на полета може да варира и е само за справка.
10. DJI RC Plus ще поддържа повече DJI дронове в бъдеще.