Намалена цена! Стойка за камера DJI Ronin М Виж по-голямо

Стойка за камера DJI Ronin M

 • Стойка за камера от най-висок клас за професионална употреба;
 • Нов олекотен и минимизиран дизайн;
 • Три начина на сглобяване на стойката за удобство при заснемане;
 • Вграден IMU процесор;
 • Управление чрез дистанционно или смартфон;
 • Изградена от свръх леки материали;
 • Специализирани DJI мотори;
 • Bluetooth и USB връзка;

Повече детайли

Доставка до 7-10 дни след поръчка

2,099.00 лв. с ДДС

2,296.00 лв. с ДДС

-197.00 лв.

Бърза поръчка
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с общите условия.
Отмени  
.
Бърза поръчка

Попитайте за наличност

0700 45 011

Изчисли доставка

За България: безплатна доставка за всички поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за всички поръчки над 1500 лв.За България: безплатна доставка за поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за поръчки над 1500 лв.

Повече информация

Новият DJI Ronin M представлява олекотена жироскопична стойка за камери, с намалени размери за по-голяма компактност и променен дизайн за още по-лесно използване. Ronin M е два пъти по-лек, което го прави изключително мобилен, лесен за работа и транспортиране, като запазва пълната функционалност на по-големия си събрат, без компромиси. Ronin M предоставя възможност за монтиране на камера до 3.6 килограма, което е достатъчно да се постави всеки професионален огледално рефлексен фотоапарат. Батерията на DJI Ronin M издържа удивителните 6 часа, което Ви позволява да уловите всеки желан кадър, без да се притеснявате, че ще останете без захранване. Ronin M се възползва от най-новите технологии на DJI, към които се включват новото дистанционно с вградена батерия и приемник за специализирания DJI Ronin Thumb Controller, за още по-лесно управление на системата и нейните настройки.

3-осова жироскопно стабилизирана стойка
Dji Ronin M Gimbal
DJI Ronin M е олекотена версия на оригиналната триосна стабилизираща стойка на DJI. Високото качество на изработка, намаленото тегло и размери позволяват лесна и продължителна работа, като заснетите сцени са стабилизирани през цялото време.

Прецизен контрол с бърз IMU
Dji Ronin imu
DJI Ronin M наследява мощният IMU процесор, който осигурява ненадмината прецизност при реалновременната стабилизация на монтираната камера и плавни движения по всички оси.

Контрол чрез дистанционни управления
Dji Ronin M двойно управление
Ronin M разполага с вграден приемник за дистанционно управление за втори оператор. Използвайте дистанционно, за да създадете изключително професионални кадри с лекота.

Плавно движение с безчеткови мотори
Dji Ronin M безчеткови мотори
Плавен контрол - движещите части извършват много плавни движения като стабилизират камерата за части от секундата при промяна на ъгъла. Движението и стабилизацията на камерата в различните оси е абсолютно неусетна благодарение на новоразработените от DJI безчеткови мотори.

Захранващ модул за камери и аксесоари
Dji Ronin M захранващ модул
Захранващият модул осигурява удобно и лесно захранване за камери, монитори, управление на обективи и други аксесоари, както и USB захранване.

Високоефективен DSP процесор
Dji Ronin бърз DSP
Плавeн и незабележим контрол чрез високоефективен DSP процесор използващ 32-битови с плаваща запетая калкулации. Данните от IMU модула се обработват светкавично от мощния DPS процесор, за плавна работа на стойката.

Интелигентни батерии
Dji Ronin смяна на батерии
Употребата на интелигентни батерии позволява продължителна работа със стойката (около 6 часа). Степента на зареденост и остатъчния заряд може да се провери директно върху батерията.

Безшумен режим на работа
Dji Ronin M Silent Mode
Новият безшумен режим намаля звука на всички мотори до много ниско ниво, за да не бъдат записани по време на снимките. По този начин шумът не се записва от чувствителните микрофони на монтираната камера.

Софтуер за мобилни устройства
DJI Ronin M Мобилен софтуер
iOS DJI Assistant или PC Assistant позволява настройка и конфигуриране на DJI Ronin през мобилно устройство или компютър дори и по време на снимки, като използва протокола Bluetooth за свързване.

Upright работен режим
Dji Ronin M upright mode
Камерата се държи на нивото на очите за перспектива от високо. Това е удачно за употреба при външни снимки например на таван/шибидах на кола, сцени с групи от хора и т.н.

Underslung работен режим
Dji Ronin M underslung mode
Най-универсалният режим на снимане. Стойката е на нивото на гърдите на оператора и позволява лесно маневриране и контрол.

Briefcase работен режим
Dji Ronin M briefcase mode
Като куфар - когато е необходим тънък профил, например при преминаване през врати, тесни пътеки и т.н., е подходящ този режим

Комплектът включва :

 • Стабилизираща стойка DJI Ronin M
 • Дистанционно управление Ronin M
 • Статив за стойката
 • Батерия и зарядно Ronin M
DJI Ronin М
Тегло 2.3 кг
Размери (ШxДxВ) 500мм x 210мм x 420мм
Работна температура -15°C ~ 50°C
Поддържана батерия DJI Ronin M LiPo 4S
Размери на поддържаните камери
Максимална ширина 160мм
Максимална височина 195мм
Максимална дълбочина (измервана от центъра на тежестта до задната част на камерата) 120мм
Работни характеристики
Теглоносимост 3.6 кг
Точност на движението 0.02°
Максимална скорост на въртене

Pan ос : 90°/сек

Tilt ос : 100°/сек

Roll ос : 30° /сек

Диапазон на въртене

Pan ос : 360°

Tilt ос : + 105° ; - 190°

Roll ос : ± 25°

За сваляне

26 други продукти в същата категория: