DJI Force Pro

DJI Force Pro е усъвършенствана система за контрол в сферата на комуникациите, която използва сложни алгоритми при работа. Системата се грижи за движението на камерите и позволява на операторите да контролират стабилизиращите стойки Ronin отдалечено и с невероятна точност.

В кутията:

  • DJI Force Pro - 1бр;
  • Антена - 2бр;
  • Адаптер - 1бр;
  • USB кабел тип C - 1бр;
  • Винт - 2бр;
  • Упътване - 1бр;
  • Безжичен DJI приемник - 1бр;
  • Антена за безжичен DJI приемник - 1бр;
  • D-Bus кабел за безжичен DJI приемник - 1бр.

Съвместимост:

Повече детайли

Доставка по заявка

2,349.00 лв. с ДДС

Бърза поръчка
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с общите условия.
Отмени  
.
Бърза поръчка

0700 45 011

Попитайте за наличност

Изчисли доставка

За България: безплатна доставка за всички поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за всички поръчки над 1500 лв.За България: безплатна доставка за поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за поръчки над 1500 лв.

Повече информация

Система DJI Force Pro

Невероятен интуитивен контрол

Включвайки в себе си иновативно-водещи комуникативни технологии и алгоритми за контролиране, DJI Force Pro е система за контролиране движенията на камерата. Това позволява на операторите да контролират стабилизиращата стойка от дистанция с невероятна точност. Force Pro дава уникалната възможност на операторите да уловят смайващи кадри.

Прецизен контрол с DJI Force Pro

Прецизен контрол

Комуникативната латентност е едва 10 милисекунди, което означава че камерата се движи в синхрон с DJI Force Pro в реално време. Вградения компас и прецизните инерционно-измервателни единици (IMU) работят в екип, с цел осигуряване на безпроблемен и сигурен контрол, и защита на стабилизиращата стойка от занасяне.

Работа до 3 км с DJI Force Pro

Стабилизираща предавка

Безжичните устройства често са засегнати от проблеми с интерференцията. Именно затова DJI Force Pro притежава двуканална честотна ( 2.4 и 5.8 GHz ) безжична система за предаване на сигнали, която предоставя контрол на дистанцията до 3км. Също така DJI Force Pro поддържа окабелена връзка, която много спомага за интерференцията с други части от комплекта.

Улеснена употреба на DJI Force Pro

Улеснена употреба

Също като Ronin 2, потребителите могат да регулират настройките на стабилизиращата стойка и камерата чрез вградените в DJI Force Pro, екран и бутони.

Съвместимост на DJI Force Pro с Ronin_S и Ronin_2

Широка съвместимост

С приемника, включен в комплекта, DJI Force Pro е съвместим с Ronin 2 и Ronin-S или сходни стабилизиращи стойки чрез S-BUS връзка

5 часа живот на батерията с DJI Force Pro

Дълъг живот на батерията

Характеризирайки се с 4750 mAh батерията на DJI Force Pro предлага до 5 часа време за снимане. Батерията на DJI Force Pro акумулира достатъчно енергия, за да остане в готовност за целия снимачен ден. Също така тази батерия се зарежда с USB-C порт или CAN BUS порт.

DJI Force Pro е лесен за монтаж

Гъвкъв монтаж

За максимална адаптивност DJI Force Pro идва в комплект с олекотена ръкохватка, която може да се свързва едновременно към различни аксесоари, а в това число се включват монитори, системи за видео предаватели, контролери и много други. DJI Force Pro може да бъде монтиран и на статив чрез помощта на адаптер.

Техническа характеристика за DJI Force Pro
DJI Force Pro
Консумация3 W
Захранване3.85 V
Батерия4750 mAh/18.21Wh
Работна температура-20℃ до 40℃ (-4° до 104℉)
Температура при зареждане0℃ до 35℃(32° до 95℉)
Живот на батерията5 часа
Захранващ ток2A
Време за зареждане2.5 часа
Входящ ток9 V - 26 V
Изходящ ток5V / 1A

30 други продукти в същата категория: