Нов Комплект DJI Mavic 3 Fly More Combo

Комплект DJI Mavic 3 Fly More Combo (Мостра)

В наличност

Спецификации:

 • 4/3 CMOS Hasselblad камера
 • 5.1K видео
 • 46 минути полетно време
 • Всепосочно засичане на препятствия
 • 8km видео предаване
 • Усъвършенстван RTH

Повече детайли

5,059.00 лв. с ДДС

Кредитен модул Париба лични финанси
5059.00 лв.
Кредитен модул Париба лични финанси

Първоначална вноска
Предпочитана вноска

 
Мес. вноска
ГПР
ГЛП
Обща стойност

Кредитен модул TBI Bank 19.68
Кредитен модул УниКредит
Доставка

За България: безплатна доставка над 500 лв.

DJI Mavic 3

Imaging Above Everything

DJI Mavic 3

Заснемайте легендарно съдържание с 4/3 CMOS Hasselblad камера и се насладете на плавен полет с всепосочно засичане на препятствия. Всяко надграждане на дрон DJI Mavic 3 поставя нов еталон за това каква може да бъде въздушната фотография. Летете с дрон Mavic 3 и изследвайте света около Вас.

Две камери - Hasselblad & Tele

Hasselblad L2D-20c камера

Наследството продължава

DJI Mavic 3

Емблематичната шведска марка камери Hasselblad персонализира въздушната камера L2D-20c за дрон DJI Mavic 3, вграждайки 4/3 CMOS сензор от професионален клас в елегантна и компактна форма. Строгите стандарти на Hasselblad се прилагат за хардуерните и софтуерните алгоритми, извеждайки качеството на изображенията на изцяло ново ниво.

4/3 CMOS Hasselblad камера

 • 20MP снимки
 • 12.8 стопа на динамичен обхват
 • f/2.8-f/11 регулируема апертура
 • 24mm еквивалентно фокусно разстояние
 • Vision Detection Auto Focus (VDAF)

4/3 CMOS сензор

По-големият сензор не само дава на дрон Mavic 3 по-висока разделителна способност и динамичен обхват, но и по-ефективно потиска шума в среда с ниска осветеност.

12.8 стопа на динамичен обхват

4/3 CMOS сензорът се предлага с 12.8 стопа на динамичен обхват, за да запази повече детайли в светли и сенки, издигайки изображенията до професионално ниво.

Регулируема апертура

Регулируемата бленда се предлага, за да отговори на нуждите на въздушните фотографи за широко разнообразие от сценарии на осветление.

Wide 84° FOV

С тегло едва 12.5 грама, 24mm обектив с еквивалентен автофокус има 84° FOV за улавяне на повече детайли с по-голяма яснота.

Vision Detection Auto Focus (VDAF)

Камерата Hasselblad на дрон DJI Mavic 3 разполага с VDAF технология, която работи с множество сензори за зрение.

Hasselblad Natural Colour Solution

DJI Mavic 3

Mavic 3 разполага с Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS), което е резултат от десетилетия фотографски опит. Това гарантира ярко точни естествени цветове, които изглеждат ефектно дори без предварително зададени настройки или редактиране в публикацията.

Няма нужда от постобработка

Разчитането на сложна постобработка никога не е било част от философията на Hasselblad. Започвайки от нивото на пикселите на сензорите, Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) гарантира улавяне на естествени и високоточни цветове, независимо къде снимате.

Калибриране на Pixel-Level

За да гарантира, че дрон Mavic 3 улавя цветове със същото емблематично качество като другите камери на Hasselblad, обективът L2D-20c приема същите строги стандарти, като всеки пиксел на сензора е калибриран с вградена HNCS.

Точни цветове

По време на снимане RGB цветните данни, получени от сензора, ще бъдат преобразувани чрез уникалната обработка на изображенията на Hasselblad алгоритъм и режим на обработка на цветовете, осигуряващи възможно най-добрите естествени цветове във всяка сцена.

Резултатите говорят сами за себе си

DJI Mavic 3

Създавайте професионални изображения със системата за камери Hasselblad L2D-20c.

DJI Mavic 3

По-високият динамичен обхват позволява по-естествени преходи между светлини и сенки, запазвайки богата визуална информация с по-голямо усещане за дълбочина.

DJI Mavic 3

По-големият размер на сензора поддържа изображенията чисти при слаба светлина.

Професионални видео спецификации

 • 5.1K видео запис
 • DCI 4K/120fps
 • Apple ProRes 422 HQ[1]
 • 10-битов цветен профил на D-Log

DJI Mavic 3

Дрон Mavic 3 използва своята професионална производителност, за да записва въздушни кадри с висока разделителна способност и честота на кадрите. Неговата камерата също така улавя до един милиард цвята благодарение на 10-битов цветен профил D-Log, предлагащ естествени цветни градации и разширена гъвкавост при постпродукция.

Mavic 3 Cine поддържа Apple ProRes 422 HQ кодиране с максимална скорост на данни от 3772 Mbps.[1] Той също така поддържа вграден 1TB SSD и 10Gbps кабел за данни със скорост на светлината, за да улесни допълнително професионалното заснемане, редактиране и създаване.

Tele камера

DJI Mavic 3

Уникалната телекамера прави режима Explore перфектният начин за разузнаване и планиране на Вашите снимки.

 • 28x Hybrid Zoom
 • 162mm, f/4.4

Когато определени сцени или обекти са далеч използвайте телекамерата, за да увеличите мащаба и да спестите време. Можете дори да го използвате за запис обекти от разстояние, без да нарушават сцената.

Летете напред

Летете безопасно

Всепосочено засичане на препятствия

DJI Mavic 3

DJI Mavic 3

Усъвършенстваните функции за безопасност на Mavic 3 ви позволяват да прекарвате повече от времето си, фокусирано върху перфектния кадър. Множество широкоъгълни vision сензори работят безпроблемно, благодарение на високопроизводителен изчислителен vision двигател, за да улавят препятствията във всички посоки и да планират безопасни маршрути на полет.

Advanced RTH

Приключете всеки полет с усъвършенстваната функция Advanced RTH, която позволява на дрон Mavic 3 автоматично да определи оптималния маршрут на връщане към началната точка на излитане и да извърши безопасен полет.

Без значение дали е активиран от потребителя или задействан от загуба на сигнал, Mavic 3 може лесно да се върне в началната точка.

Насладете се на полета

APAS 5.0

DJI Mavic 3

Дрон Mavic 3 също така прави полета по-забавен със запис, който не се прекъсва от препятствията по пътя. Дрон Mavic 3 непрекъснато засича обектите във всички посоки и ги заобикаля плавно и бързо.

Насладете се на полета си, без да се притеснявате от сблъсък, дори когато летите в усложнена среда.

DJI Mavic 3

Записвайте плавни кадри дори когато срещнете препятствия.

Подобрена производителност

46 минути

Удължено време за полет

8 km

Обхват на видео предаване[2]

1080p/60fps

FHD High-Frame-Rate Live Feed

Прецизно позициониране

Високопрецизна точност на позициониране

Удължено време за полет

Изпълнете всяка стъпка от планирането на маршрута до композицията и дори запишете hyperlapse видео, всичко това само с един полет. Устойчивостта на вятъра на дрон Mavic 3 е 50% по-силна от своя предшественик, използвайки по-ефективна задвижваща система и батерия с голям капацитет за удължаване на времето за полет до невероятните 46 минути.

Летете по-далеч, вижте повече

С обхват на предаване от 15km, дрон Mavic 3 не само лети по-далеч, но също така подава сигнали с по-висока стабилност и по-малко забавяне на видеото, като Ви предлага по-голямо спокойствие по време на полет.

FHD предаване с висока честота на кадрите с плавно предаване на живо

Mavic 3 е първият дрон на DJI, който може да предава на живо 1080p/60fps. Това означава, че изгледът на камерата се показва с резолюция, близка до това, което камерата действително записва. Освен това прави дрон Mavic 3 по-отзивчив към Вашия контрол.

Нов слой за безопасност на полета: DJI Cellular Transmission Dongle

С прикрепения the Cellular Transmission Dongle attached, Mavic 3 може да превключи към 4G мрежи за гладка, стабилна връзка, когато сигналите O3+ са блокирани от сгради, дървета или други структури. По време на полет трансмисионната система O3+ координира с 4G предаването, превключвайки безпроблемно, за да осигури непрекъснато изживяване при снимане.

Високопрецизно позициониране

Високоточното позициониране прави дрон Mavic 3 невероятно стабилен по време на кръжене. Това гарантира, че снимките са кристално ясни, подобрява снимките с дълга експозиция и Ви помага да заснемате по-плавни видеоклипове с timelapse и hyperlapse.

Още повече функции

 • Waypoints 3.0
 • ActiveTrack 5.0
 • MasterShots
 • Wi-Fi 6 QuickTransfer
 • 100MP Pano
 • Trimmed Download
Бележки:
*Тестван с производствен модел DJI Mavic 3 в затворена среда при благоприятни условия и безпрепятствен безжичен сигнал. Действителните резултати може да варират в зависимост от средата, употребата и версията на фърмуера.
** Всички видеоклипове и снимки на тази страница са направени при стриктно спазване на местните закони и разпоредби.
 1. DJI Mavic 3 Cine поддържа Apple ProRes 422 HQ и H.264/H.265 кодиране, докато DJI Mavic 3 поддържа H.264/H.265 кодиране.
 2. Без препятствия, без смущения и когато е съвместим с FCC. Спецификацията за максимален обхват на полета е прокси за силата и устойчивостта на радиовръзката. Винаги спазвайте местните правила и разпоредби и управлявайте дрона си в рамките на Вашата зрителна линия, освен ако не е разрешено друго.
1.DJI Mavic 3 x1
2.DJI RC-N1 дистанционно управление x1
3.DJI RC-N1 джойстици за дистанционно управление x1
4.DJI RC-N1 кабел за дистанционно управление (USB Type-C) x1
5.DJI RC-N1 кабел за дистанционно управление (Стандартен Micro-USB) x1
6.DJI RC-N1 кабел за дистанционно управление (Lightning) x1
7.Интелигентна батерия за DJI Mavic 3 x3
8.Low-Noise пропелери DJI Mavic 3 (чифт) x6
9.Хъб за зареждане на батерии за DJI Mavic 3 x1
10.DJI 65W портативно зарядно устройство x1
11.Протектор за съхранение на DJI Mavic 3 x1
12.Комплект от ND филтри (ND481632) за DJI Mavic 3 x1
13.DJI Конвертируема чанта за носене x1
14.Type-C кабел x1

4 други продукти в същата категория: