Интелигентно зарядно устройство за дрон DJI Agras T16 Виж по-голямо

Интелигентно зарядно устройство за дрон DJI Agras T16

В наличност

  • Зареждане на една батерия за 20 минути;
  • Зареждане до 4 батерии едновременно;
  • Вход: 110/220V;
  • Тегло: 12.7 кг;
  • Размери: 50.8 x 38 x 38 см.

Повече детайли

2,850.00 лв. с ДДС

Бърза поръчка
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с общите условия.
Отмени    
.
Бърза поръчка
Кредитен модул UNI Credit
Кредитен модул TBI Bank 19.68
Кредитен модул Париба лични финанси
2850.00 лв.
Кредитен модул Париба лични финанси

Първоначална вноска
Предпочитана вноска

 
Мес. вноска
ГПР
ГЛП
Обща стойност

За България: безплатна доставка за всички поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за всички поръчки над 1500 лв.За България: безплатна доставка за поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за поръчки над 1500 лв.

Повече информация

Имате възможността да свържете до 4 батерии към зарядното на DJI Agras T16. Просто свържете кабела на батерията с жълтия край към кабела на зарядното устройство и го включете. Това е най-удобното зарядно устройство, което се предлага на пазара. Не е необходимо да свързвате отделен балансов кабел към него. Необходимо е свързването на един кабел със зарядното.

Зарядното устройство се нарича интелигентно, тъй като потребителят може да свърже до четири батерии към него и въз основа на тяхното ниво на заряд, то автоматично решава кои батерии да бъдат заредени по-бързо от други, за да предостави пълен капацитет възможно най-бързо. Тази функция дава възможност да разполагате с батерия, готова за полет възможно най-бързо.

Уверете се, че сте свързали заземяващия кабел към земята.

DJI съветва потребителите да използват 5000W генератор за най-добри резултати. Може да заредите 4 батерии едновременно и с 3000W, но е препоръчително да използвате генератор между 3000W до 5000W, като винаги бъдете сигурни, че изходът му е поне 30A.

2600W, 4-канално интелигентно дистанционно управление

Зареждане до 4 батерии едновременно. Когато използвате 1-канал за бързо зареждане, ще получите пълно зареждане за 20 минути. Зарядното устройство разполага със система за управление на здравето на батерията, която следи за критични данни в реално време като напрежение и температура. Това гарантира безопаност по време на зареждане.

7 други продукти в същата категория: