Нов Селскостопански дрон DJI Agras T50 Combo с 3 батерии и зарядно устройство C8000

Селскостопански дрон DJI Agras T50 Combo с 3 батерии и зарядно устройство C8000

В наличност

Продуктът се поръчва със заплащане по банков път.

Характеристики:

 • Тежък товар;
 • Мощно пръскане;
 • Стабилност на сигнала;
 • Универсална приспособимост;
 • Всепосочно разпознаване на препятствия;
 • Комплект четири пръскачки (опционално).

Повече детайли

44,657.00 лв. с ДДС

Кредитен модул УниКредит
Кредитен модул Париба лични финанси
Доставка

За България: безплатна доставка над 500 лв.

DJI Agras T50

Ready, Steady, Go

DJI AGRAS T50 издига земеделските операции с дрон до нови висоти. Той наследява мощна коаксиална двуроторна задвижваща система и устойчива на въртящ момент структура от разделен тип за следващо ниво на стабилност при разнос на полезни товари от 40 кг за пръскане[1] или 50 кг разпръскване[1]. DJI AGRAS T50 използва система за двойно пулверизиране, радари с предна и задна фазова решетка и система за бинокулярно виждане. DJI AGRAS T50 превъзхожда в множество сценарии, от проучване[2] до пръскане и разпръскване, гарантирайки стабилни операции и постоянна производителност.

Тежък товар

40 кг пръскане[1]

50 кг разпръскване[1]

Мощно пръскане

Пръскане 16 л/мин[2]

Разпръскване 108 кг/мин[3]

Стабилност на сигнала

Офлайн операции

2 км O3 видео предаване

Опционален DJI Relay

Универсална приспособимост

Автоматичен и ръчен режим за овощна градина

Прецизно разпределение

Многопосочно разпознаване на препятствия[5]

Многопосочно избягване на препятствия

Следене на терена до 50°

Комплект четири пръскачки (по избор)

Пръскане с обратна посока

Пръскане с 4 пръскачки 24 л/мин[2]

DJI Agras T50

Полеви операции

21 хектара на час[8]

DJI Agras T50

Операции в овощните градини

4 хектара на час[9]

DJI Agras T50

Операции по засяване

1500 кг гранули на час[10]

Система за пръскане

Висока скорост, пулверизирано пръскане, без течове

Системата за пръскане с двойна пулверизация осигурява голям дебит от 16 литра/мин (пръскане с 2 дюзи), а капките мъгла са равномерни и фини, без да капят. За операции с овощни дървета, са на разположение 50L резервоар за пръскане и чифт центробежни дюзи. Дебитът може да се увеличи до 24 литра/минута (пръскане с 4 дюзи), увеличавайки площта на покритие на пръскането, ефективно подобрявайки ефективността на работа и степента на адхезия на химическия разтвор върху гърба на листата.

Помпа с магнитно задвижване

Скоростта на потока с двойна помпа достига 24 литра/мин[2], което е 100% повече от предишното поколение, което допълнително решава нуждите от работа с голям обем върху сухи полета , овощни дървета и високотемпературни условия.

Двойни пулверизиращи центробежни пръскачки, регулируем размер на капките

Размерът на капчиците мъгла е регулируем, с диапазон на размера на частиците от 50-500 μm, адаптивен към повече химикали.

Чисто нови електромагнитни вентили, без течове

Прецизно стартиране и спиране за предотвратяване на капене.

Система за разпръскване DJI Agras T50 (50 кг)

1500 кг на час [10]

Новият разпръсквач на DJI AGRAS T50 и въртящият се диск със спирален канал значително подобряват ефективността и гладкостта на разпръскването.

Капацитет 75 литра

Той има товароносимост от 50 кг [1], вместимост до 75 литра и голям пълнещ отвор за бързо зареждане

Плавно разнасяне

Благодарение на удвоен въртящ момент на двигателя за разпръскване, уголемен отвор на резервоара достигащ до 108 кг в минута [3], разпръскването е по-равномерно и безпроблемно

Равномерно разпръскване

Оборудван със спираловидна плоча, разпръскването е по-равномерно.

Разпръскване с нисък поток

Малкият резервоар може да бъде сменен за по-голяма прецизност на дозирането при нискообемно семеобработване като рапицата.

Претегляне в реално време

Оборудван със стандартен сензор за претегляне, оставащото количество материал може да бъде показано в реално време.

Бързо разглобяване и почистване

Разпръсквачът се разглобява и измива бързо, което прави поддръжката лесна.

Бъдете по-спокойни
с бинокулярно виждане и двоен радар

Операциите по пръскане и разпръскване са чести, интензивни и се извършват в сложна среда. DJI Agras T50 е преминал стотици тестове за надеждност и основното му тяло е издръжливо, за да осигури безопасна работа.

Двойно спокойствие с бинокулярно виждане и двоен радар

T50 е оборудван с радарна система с активна фазирана решетка, която удвоява броя на RF приемо-предавателните канали[17] и постига по-висока прецизност на откриване. В комбинация с два комплекта за бинокулярно виждане, той може точно да изобразява детайли на терена и препятствията. За по-нататъшно осигуряване на оперативна безопасност, T50 е оборудван и с радар със задна фазова решетка за постигане на 360-градусово всепосочно наблюдение[5] и интелигентно избягване на препятствия[11]. Изправен пред овощни градини с голям наклон, той може да постигне напълно автоматични операции, имитиращи земята[11].

Откриване на препятствия

Проекция на терена

Заобикаляне на препятствия

Един дрон за геодезия [2],
пръскане и разпръскване

Новият селскостопански дрон T50 интегрира въздушно обследяване и защита при полет. Той е оборудван с FPV гимбал камера с ултрависока разделителна способност с регулируем ъгъл, която може да събира изображения на земеделска земя и овощни градини в реално време. С интелигентно дистанционно управление той може да генерира карти и маршрути с висока разделителна способност и да излита с едно щракване, предоставяйки автоматична работа по всяко време.

Въздушно проучване на овощна градина [2]

DJI AGRAS T50 поддържа заобикаляне на препятствия и следване на терена за проучване [2] на овощни градини на склонове до 20° [5]. С DJI RC Plus и неговите възможности за картографиране в реално време, той може автоматично да идентифицира овощни дървета и препятствия. Въз основа на разпределението на овощните дървета, той може да генерира точни и напълно автоматични 3D маршрути на полета.

Овощна градина от 5 хектара, картографирана за 10 минути[12]

3D карта на овощна градина

Въздушно проучване на терена[2]

Картографирайте 13 хектара за 10 минути[12]

Проучването и картографирането на цялата площ могат автоматично да идентифицират границите на парцелите и препятствията и бързо да планират маршрути.

DJI Agras T50

Кръгов маршрут

3 минути за картографиране на 13 хектара[12]

Подходящо за парцели без препятствия.

DJI Agras T50

DJI RC Plus - дистанционно управление с голям екран

DJI Agras T50

Оборудван с 8-ядрен процесор, той има мощна изчислителна система и по-плавна работа. Интелигентното планиране на маршрута намалява празните полети с пълни товари и значително подобрява оперативната ефективност. 7-инчовият голям екран с висока яркост удвоява зрителното поле и улавя всеки детайл. Ръчният режим може да се превключва за лесно управление.

Операции с множество сценарии

Сегментиране на маршрута на овощната градина

Запазване на задача за AB точка

Разпръскване в режим за овощна градина

Странично пръскане

Стабилност на сигнала

Новата, подобрена система за предаване на изображения O3 с четири антени има обхват на предаване до 2 километра [13]. Това подобрява устойчивостта на смущения на системата за предаване на изображения и значително повишава качеството на сигнала при работа над високи култури.

DJI Relay Module (по избор)

При наличие на сериозни смущения в сигнала за предаване на изображението, може да се конфигурира допълнителен ретранслаторен модул. Така предаването на изображението остава постоянно онлайн, което допринася за по-безопасен полет.

Икономично бързо зареждане

Зарядната станция D12000iE "All in One" с регулируема честота поддържа технологията EFI и ефективно спестява 15% от горивото [15]. Интелигентната полетна батерия DB1560, оборудвана с въздушно охлаждащ радиатор, се зарежда изключително бързо за 9 минути [6]. Модулът за зареждане може да се демонтира отделно, за да се осигури възможност за зареждане както от мрежата, така и с гориво [7].

Интелигентна батерия DB1560

Капацитет до 30 Ah
Гарантиран цикъл 1500 пъти[14]

DJI Agras T50
DJI Agras T50

Станция за зареждане на батерии D12000iE

Всеобхватна икономия на гориво 15%[15]
1500 W AC мощност
9-минутно ултра-бързо зареждане[6]
Вход за мрежово захранване (необходим е допълнителен AC модул)
1,5 м дълъг кабел за зареждане

Интелигентно зарядно устройство C10000

9000 W бързо зареждане[16]
Адаптивна защита на захранването
1,5 м дълъг кабел за зареждане

DJI Agras T50
DJI Agras T50

Интелигентно зарядно устройство C8000

До 7200 W зареждане [16]
Двуканално алтернативно зареждане
Защита с адаптивна мощност

Интелигентна селскостопанска екосистема

Чрез интелигентната платформа за селско стопанство на DJI и новия дрон за аерозондно обследване Mavic 3M, могат да бъдат реализирани интелигентни решения за прецизно земеделие като автоматични патрули на полето, мониторинг на изравняването на земята, идентифициране на разсада, анализ на растежа и операции с карти с предписания за променливо торене. Въз основа на условията на растеж на културите и в комбинация с карти с предписания за земеделските земи, селскостопанските дронове могат да постигнат прецизни операции с променливи норми, като например променливо торене на ориз, променлив контрол на памука, променливи хранителни разтвори за соя и царевица и др.

  Бележки:
 1. Измерено на морското равнище, приложението DJI Agriculture ще препоръча интелигентно товарното тегло въз основа на текущото състояние на дрона и околната среда. Максималното тегло на материалите, заредени от потребителя, не трябва да надвишава препоръчителната стойност, в противен случай това може да повлияе на безопасността на полета.
 2. Максималният дебит на 2 дюзи е 16 литра/мин, а максималният дебит на 4 дюзи е 24 литра/мин.
 3. Измерено с урея с диаметър 4 мм. Ако размерът на частиците, плътността и гладкостта на повърхността на различните торове са различни и максималният дебит ще бъде различен.
 4. За да се гарантира успеваемостта на въздушното обследване и картографиране, T50 автоматично ще коригира скоростта на полета според наклона на хълма. Колкото по-голям е наклонът, толкова по-бавна е скоростта.
 5. Ефективният работен обхват на възможностите за отчитане на разстояние, избягване на препятствия и заобикаляне на препятствия ще варира в зависимост от околната светлина, дъжд и мъгла, както и от материала, местоположението и формата на целевия обект. Сред тях сензорът надолу се използва за подпомагане на полета на фиксирана надморска височина, докато имитира земята, а другият сензор за посока се използва за избягване на препятствия.
 6. Заредете батерията от 30% до 95%. Условия, влияещи върху времето за зареждане: морското равнище на зарядната станция влияе на времето за зареждане; зарядното устройство трябва да използва метод на окабеляване, който отговаря на бързото зареждане; температурата на батерията поддържа бързо зареждане в диапазона от 15 градуса по целзий до 70 градуса по целзий.
 7. Многофункционалната станция за зареждане с променлива честота изисква закупуването на допълнителен модул за променлив ток, за да реализира захранване от електрическата мрежа.
 8. Данните се влияят от работната среда и работните параметри. Параметри на полета T50: дозировка на mu 1 литър/mu, ширина на пръскане 11 метра, скорост на полета 7 метра/сек, височина 3 метра.
 9. Данните се влияят от работната среда и работните параметри. Параметри на полета T50: дозировка на mu 6 литра/mu, ширина на пръскане 4 метра, скорост на полета 4 метра/сек, височина 3 метра.
 10. Измерени с помощта на средно гранулирана урея, данните се влияят от вида на тора, работната среда и работните параметри. Параметри на полета на T50: дозировка на акър: 15 кг/акър, ширина на сеитба 8 метра, скорост на полета 10 метра/сек, височина 4 метра, скорост на разпръскващия диск 1000 об./мин.
 11. Функцията за интелигентно заобикаляне не може да се използва през нощта или в слабо осветени площи. Моля, летете с повишено внимание. Не се препоръчва да заобикаляте проводници и кабелни опори.
 12. Отнася се за времето за картографиране след приключване на въздушното обследване, което се влияе от версията на фърмуера, типа на въздушното изследване и т.н.
 13. Измерено на височина на полета от 2,5 метра без препятствия или електромагнитни смущения от околната среда.
 14. Батерията е гарантирана за 1500 цикъла или 12 месеца, което от двете настъпи първо.
 15. Сравнение с универсален генератор на трета страна, съчетан с интелигентно зарядно устройство.
 16. Зарядното устройство използва трифазно електрическо окабеляване (две линии от 220 V), за да поддържа бързо зареждане.
 17. Сравнение с многопосочен радар с активна фазирана решетка T40.
1.Дрон DJI Agras T50 x1
2.DJI Интелигентно зарядно C8000 x1
3.DJI DB1560 Интелигентна батерия x3
4.Кутия с инструменти x1
5.DJI Cool Battery Box x1
6.DJI RC Plus дистанционно управление x1
7.Регулиращ ремък за дистанционното x1
8.USB-C кабел x1
9.Инструменти (гаечен ключ, шестограм 2,5 mm; шестограм 3,0 mm; шестограм 4,0 mm)
10.Винтове и други аксесоари (уплътнителни пръстени; еднослойни дискове за центрофуга; уплътнения на пропелера; винтове Phillips; винтове M5x10; гайки за закрепване на маркуча)

Технически характеристики за дрон DJI Agras T50
Общо тегло39.9kg (без батерия)
52kg (с батерия)
Максимално тегло на излитане[1]Максимално тегло на излитане при пръскане: 92 kg (стандартна конфигурация: 2 дюзи + 40 L резервоар, близо до морското равнище)
Максимално тегло при излитане при пръскане: 103,5 kg (допълнителен комплект за овощни дървета, допълнителни 2 дюзи + 50 L резервоар, близо до морското равнище)
Максимално излетно тегло на сеитбата: 103 кг (близо до морското равнище)
Максимално диагонално междуосие2200mm
РазмериПръскане:
Разгънати рамена, разгънати пропелери: 2800×3085×820 mm
Разгънати рамена, сгънати пропелери: 1590×1900×820 mm
Сгънати рамена, сгънати пропелери: 1115×750×900mm

Сеитба:
Разгънати рамена, разгънати пропелери: 2800×3085×860 mm
Разгънати рамена, сгънати пропелери: 1590×1900×860 mm
Сгънати рамена, сгънати пропелери: 1115×760×900 mm
Точност при кръжене (със силен GNSS сигнал)RTK позициониране активирано:
±10 cm хоризонтално, ±10 cm вертикално
RTK позициониране деактивирано:
±60 cm хоризонтално и ±30 cm вертикално
RTK/GNSS Работна честотаRTK: GPS L1/L2, GLONASS F1/F2, BeiDou B1/B2/B3I, Galieo E1/E5b, QZSS L1/L2
GNSS: GPS L1, BeiDou B1I, GLONASS F1, Galieo E1, QZSS L1
Максимален радиус на полета, който може да се зададе2000 m
Максимална устойчивост на вятър6 m/s
Захранваща система - мотор
Размер на статора100×33 mm
KV стойност48 rpm/V
Мощност на мотора4000 W/ротор
Захранваща система - пропелери
МатериалНайлонови карбонови влакна
Диаметър54 инча
Диаметър на главния ротор1375mm
Количество ротори8
Двойна пулверизирана система за пръскане - Резервоар
МатериалПластмаса (HDPE)
Капацитет на резервоара40 L
Работен товар40 kg[1]
Брой резервоари за течност1
Двойна пулверизирана система за пръскане - Пръскачка
Модел пръскачкаLX8060SZ
Количество пръскачки2
Разстояние между дюзите1570 mm (задна пръскачка)
Размер на капките50 - 500 μm
Максимална ефективна ширина на пръскане[2]4-11 m (относителна работна височина 3м)
Двойна пулверизирана система за пръскане - Водна помпа
Модел помпаПомпа с магнитно задвижване
Брой2 (отделни)
Обхват на потока0-12 L/min
Максимален поток16 L/min (2 дюзи)
24 L/min (4 дюзи)
T50 Разпръскваща система
Приложими материалиТвърди сухи частици с диаметър от 0,5 до 5 mm
Обем на резервоара75 L
Вътрешно натоварване на резервоара за разпръскване с твърди частици50 kg[1]
Ширина на разпръскване на разпръскващата система[3]8 m
Радар за избягване на препятствията във всички посоки с фазирана решетка
МоделRD241608RF (цифров радар с предна фазирана решетка)
RD241608RB (цифров радар с задна фазирана решетка)
Следване на теренаМаксимален планински наклон: 50°
Диапазон на измерване на височина: 1-50 m
Диапазон на височината: 1.5-30 m
Избягване на препятствия[4]Засичане на препятствия (всепосочно): 1-50 m
Ъгъл на видимост (FOV):
Цифров радар с предна фазирана решетка: хоризонтално 360°, вертикално ±45°, нагоре ±45° (конус)
Цифров радар със задна фазова решетка: вертикален 360°, хоризонтален ±45°
Условия за използване: Относителната височина на дрона е по-висока.
Безопасно разстояние: 2,5 m (разстояние между дрона и препятствието след спиране и стабилно зависване)
Посока на възприемане: Всепосочно разпознаване на препятствие
Бинокулярна Vision система
Измерим диапазон0.5-29 m
Ефективна скорост на засичане≤10 m/s
FOVХоризонтално: 90; Вертикално: 106°
Изисквания за работна средаНормално осветление с ясно текстурирани повърхности
DJI RC Plus дистанционно управление
МоделRM700B

Работна честота на O3 Pro

[5]

2.4000 - 2.4835 GHz
5.725 - 5.850 GHz
Ефективен обхват на предаване на O3 ProSRRC: 5 km
MIC/KCC/CE: 4 km
FCC: 7 km
(височина на дрона на 2,5 m в безпрепятствена среда без смущения)
Wi-Fi протоколWi-Fi 6
Wi-Fi работна честота[6]2.4000 GHz - 2.4835 GHz
5.150 GHz - 5.250 GHz
5.725 GHz - 5.850 GHz
Bluetooth протоколBluetooth 5.1
Bluetooth работна честота2.4000 GHz - 2.4835 GHz
GNSSGPS+Galileo+BeiDou
Дисплей7.02-инчов тъчскртийн LCD с 1920*1200 резолюция и 1200 cd/m яркост
Работна температура-20°C до 50°C
Температура за съхранение-30°C до 45°C (в рамките на 1 месец)
-30°C до 35°C (повече от 1 месец и по-малко от 3 месеца)
-30°C до 30°C (повече от 6 месеца)
Температура за зареждане5° до 40°C
Живот на вътрешната батерия3.3 часа
Живот на външната батерия2.7 часа
Тип зарежданеИзползвайте USB-C зарядно устройство с максимална номинална мощност и напрежение от 65 W и 20 V. Препоръчва се преносимото зарядно устройство DJI.
Време за зарежданеДва часа за вътрешни и вътрешни плюс външни батерии (за използване на официалния метод на зареждане, когато дронът е изключен)
DB1560 Интелигентна батерия
МоделИнтелигентна батерия DB1560 (BAX702 - 30000 mAh - вторичен литиево-йонен батериен пакет 52,22 V)
Метод на инсталиране на батерията: тип щепсел
Теглооколо 12.1 kg
Капацитет30 Ah
Напрежение52.22 V
D12000iE Зарядна станция за батерия
Изходен канал1. DC изход за зареждане 42-59.92V/9000W
2.Захранване за въздушната система за охлаждане 12 V/6 A
3.AC изход 230V/1500W или 120V/750W.
Време за зареждане на батериятаПълното зареждане на една батерия отнема 9-12 минути (DB1560 интелигентна батерия)
Капацитет на резервоара за гориво30 литра
Метод на стартиранеСтартиране на генератора чрез бутон за стартиране
Максимална мощност на двигателя12000 W
Тип горивоБезоловен бензин 92#
Референтен разход на гориво500 ml/kWh
Модел двигателно маслоSJ 10W-40
DJI Relay
МоделRL01-65
Размери120 × 110 × 100mm
Тегло≤575g
Входящо напрежение9 V3 A / 12 V2.5 A / 15 V2 A
Консумация9W (SRRC) 12W (FCC)
Капацитет на батерията6500mAh
Живот на батерията4 часа
Работна честота[5]2.4000 GHz - 2.4835 GHz
5.725 GHz - 5.850 GHz

Ефективно разстояние на сигнала

SRRC: 5 km
MIC/KCC/CE: 4 km
FCC: 7 km
(височина на дрона на 2,5 m в безпрепятствена среда без смущения)
Време за зареждане2 часа и 20 минути (за стандартен адаптер)
Защита от проникванеIP55
Бележки
[1] Измерено на морското равнище, приложението DJI Agriculture ще препоръча ,внимателно ,товарното тегло въз основа на текущото състояние на дрона и околната среда. Максималното тегло на материалите, заредени от потребителя, не трябва да надвишава препоръчителната стойност, в противен случай това може да повлияе на безопасността на полета.
[2] Ефективната ширина на пръскане на пръскащата система зависи от действителния работен сценарий.
[3] Ефективната ширина на разпръскване на системата за разпръскване зависи от действителната работна операция.
[4] Ефективният работен обхват на възможностите за отчитане на разстояние, избягване на препятствия и заобикаляне на препятствия ще варира в зависимост от околната светлина, дъжд и мъгла и материала, местоположението и формата на целевия обект. Сред тях сензорът надолу се използва за подпомагане на летенето на фиксирана височина, докато имитира земята, а другият сензор за посока се използва за избягване на препятствия.
[5] Някои области не поддържат честотните сигнали 5,1 GHz и 5,8 GHz, а честотният сигнал от 5,1 GHz в някои области е ограничен до употреба на закрито. Моля, вижте местните закони и разпоредби за подробности.