Нови продукти

Промоции

Информация

Знаете ли, че може да застраховате своя дрон DJI Mavic Air?

Очаквай, неочакваното! Някои инциденти са неизбежни, без значение до каква степен сте подготвени. Тогава на помощ идват застраховките DJI Care Refresh, за да гарантират, че злополуките няма да опразнят Вашите джобове и да Ви оставят с празни ръце.

Какво е DJI Care Refresh?

DJI Care Refresh е застрахователен план, покриващ случайни повреди. Ремонтът на дрон след катастрофа може да бъде прекалено скъп и да отнеме много време, а стандартните гаранции за продуктите на DJI не покриват този тип повреди.

Застраховките DJI Care Refresh покриват тези инциденти, а може да избегнете ремонт, като замените Вашия DJI продукт.

Ето как работи DJI Care Refresh:

Застраховка DJI Care Refresh за Mavic Air

Застраховката предлага замяна до два пъти срещу допълнително заплащане в рамките на период от 1 година. DJI Care Refresh покрива всички видове аварии: оперативна грешка, смущение на сигнала, повреда от вода и други. Почти всички части на дрона могат да бъдат ремонтирани.

 ДронПропелериСтойкаКамера
DJI Mavic Air
DJI Mavic Pro
DJI Spark
DJI Phantom 4 Pro
DJI Phantom 4 Advanced
DJI Phantom 3 SE
DJI Inspire 2    

Нещо повече: с DJI Care Refresh ще имате достъп до ВИП обслужване за клиенти. Вашият ремонт или замяна ще е с приоритет, като разходите за доставка ще бъдат покрити от DJI. Излишно е да се каже, че си заслужава да инвестирате в DJI Care Refresh!

Как да закупя DJI Care Refresh?

Най-удобният начин за закупуване на DJI Care Refresh е заедно с продукт на DJI. Като бонус, COPTER.BG автоматично активира застраховката в момента на покупката. В случай, че сте закупили нов дрон и е активиран преди да изтекат 48 часа, може да закупите DJI Care Refresh отделно от сайта на COPTER.BG.

Погрижете се за своя дрон

Надяваме се, че тази статия ще Ви даде цялостна представа за застраховките DJI Care Refresh. Те са създадени, за да предлагат безгрижен полет на разумна стойност. Ние от COPTER.BG се надяваме, че всички наши пилоти могат да летят спокойно и уверено. В случай на инцидент, DJI Care Refresh ще е до Вас.

Вземете DJI Care Refresh за Вашия Mavic Air, Mavic Pro, Spark, Phantom 4 Pro и Inspire 2 още днес!