Нови продукти

Промоции

Информация

DJI Mavic Air - перфектния баланс

Хармонията е изключително важна част от живота ни, без значение кои сме или къде живеем. За да балансираме храненето си, трябва да използваме качествени продукти. Ако искаме да имаме стабилност и във финансово отношение, е добре да спестяваме и да следим разходите си. В този ред на мисли, забавлението и работата позволяват да внесем равновесие в живота си.

Ако сме фенове на дроновете знаем, че досега не сме имали такъв добър баланс между цена и производителност. Правилно! ДОСЕГА!

Дрон DJI Mavic Air

DJI Mavic Air го прави: той предлага перфектното равновесие между професионалните характеристики и ниската цена. С други думи, той е предназначен точно за хората, които искат да се сдобият с дрон на разумна цена. Неговата производителност, цена и размери го отличават от така наречените „селфи дронове“.

Лесно е да се пътува с Mavic Air

Независимо дали сте професионалист или начинаещ пилот, знаете, че най-големият проблем, когато искате да пътувате с дрон е неговото опаковане. За него никога не остава място в багажа. Вече не! DJI Mavic Air e точното решение - малък, компактен и лесно преносим. Може да се побере дори в джоба Ви.

Джобен размер Mavic Air

Mavic Air е плод на дългогодишния опит на DJI, като съчетава всички предимства на предшествениците си. Той разполага с триосна стабилизация и мощна камера, с която можете да засменате 4K видеоклипове с 30 кадъра в секунда и забавен каданс (120 кадъра в секунда) при 1080p. Какво ще кажете?

Slow Motion с Mavic Air

Освен перфектно видео, с Mavic Air може да правите и висококачествени снимки с 12 MP резолюция, и 32MP сферична панорама. Насладете се и на новите интелигентни режими за артистично заснемане: Dronie, Circle, Helix, Rocket, Boomerang, Asteroid.

Панорамен режим с Mavic Air

Полетно време и управление с жестове

Полетното време на Mavic Air е цели 21 минути – достатъчно, за да заснемете всичко, което пожелаете, навсякъде, по всяко време.

Mavic Air разполага с някои нови функции, които биха Ви впечатлили. Една от тях е управление на дрона само с жестове, благодарение на технологията SmartCapture. Правенето на снимки и клипове никога не е било по-лесно и забавно.

Управление с жестове Mavic Air

Вградена памет

Последното нещо, с което ще Ви изненадаме е, че Mavic Air е първият дрон на DJI, който разполага с вградена памет (8GB). Това е изключително практично, в случай, че запълним външната си microSD карта и не разполагаме с резервна, а както знаем: когато пътуваме може да се случи абсолютно всичко. Нека припомним – дронът поддържа microSD карти с размер до 64GB.