Дистанционно управление DJI Cendence

6958265147494

В наличност

  • Съвместимост с дроновете от сериите DJI Inspire 2 и Matrice 200;
  • Гъвкав дизайн;
  • Възможност за настройване на бутоните;
  • Съвместимост с CrystalSky;
  • Екранът, скобата за монтиране на екрана, антените, батерията, и печатната платка могат да се премахват, което ще Ви позволи да ъпгрейдвате хардуера на Cendence.

Повече детайли

2,247.00 лв. с ДДС

Бърза поръчка
Напишете своето име, телефон или имейл и наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката!
Съгласен съм с общите условия.
Отмени  
.
Бърза поръчка
Кредитен модул UNI Credit
Кредитен модул TBI Bank 19.68
Кредитен модул Париба лични финанси
2247.00 лв.
Кредитен модул Париба лични финанси

Първоначална вноска
Предпочитана вноска

 
Мес. вноска
ГПР
ГЛП
Обща стойност

За България: безплатна доставка за всички поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за всички поръчки над 1500 лв.За България: безплатна доставка за поръчки над 500 лв. За всички останали страни: безплатна доставка за поръчки над 1500 лв.

Повече информация

Представяне на Cendence

Дистанционното управление Cendence е специално разработено за дроновете от серията DJI Inspire 2, но освен с тези дронове може да работи и с останалите продукти от професионалния клас на DJI. За да се подобри ефективността при управление, Cendence предоставя до 5 аналогови канала за управление и 10 бутона, които да настройвате по Ваш избор. Дизайнът на Cendence предлага възможност за заменяне на антените. Мощната Tracktenna може да направи DJI Lightbridge дори още по-мощен от преди, а това ще доведе до понижаване на смущенията и повишаване на качеството на поточното видео.

Монтажна скоба

Дисплеят CrystalSky се монтира върху дистанционното управление посредством специално предназначена скоба. Антените, печатната платка и батерията могат да се премахват, което позволява ъпгрейд на Cendence. Предвидено е така, че да предоставя възможност за съвместимост на дистанционното с бъдещи DJI дронове.

Бързи настройки

За бързи настройки на камерата можете да зададете няколко бутона за пряк достъп за група от настройки или също така да запазите най-често използваните от тях.

Програмируеми бутони

Благодарение на програмируемите бутони можете бързо да включвате или изключвате често употребяваните от Вас функции като Focus Peaking, Color Waveform, Obstacle Avoidance или зануляване на функцията Home Point. Можете дори да затворите изскачащите предупреждения и съвети по време на полет без да е необходимо да използвате приложението.

Използване на комбинация от бутони

Завъртете скролерите или бутнете дясното/ лявото лостче, докато задържате определени бутони – така ще можете да управлявате завъртането на стойката, скоростта на затвора, блендата или ISO.

Съвместимост с CrystalSky

Съвместимост с CrystalSky

Мониторът CrystalSky се монтира върху Cendence с помощта на специална скоба. Антените, платката, скобата и батерията могат да се демонтират, за да улеснят бъдещ ъпгрейд на дистанционното. Инженерите на DJI са намерили оптималното решението за съвместимост на дистанционното с дроновете, които предстои да разработят.

Управление от двама оператори

Управление от двама оператори

Когато търсите по-голяма прецизност при управлението на камерата можете да използвате Cendence и да го свържете като главно или подчинено устройство към дистанционното управление на дрона DJI Inspire 2 или към друг Cendence.

Разнообразие от портове

Разнообразие от портове

SDI и HDMI портовете предоставят възможност за предаване на видео в реално време с 1080i50 и 720p60. Чрез CAN порта можете да свържете DJI Focus, Tracktenna или други съвместими аксесоари. Използвайте Tracktenna, за да постигнете стабилно и високоскоростно предаване на сигнала на големи разстояния в честотни ленти 2,4 GHz или 5,8 GHz. Когато използвате Tracktenna с DJI Inspire 2 ще постигнете максимална скорост при предаването на сигнала от 10 Mbps на разстояние 2 км, което води до значително повишаване на качеството на поточното видео. USB-A порта позволява свързване на Cendence с други мобилни устройства.

Батерии

Батерии

Дистанционното управление Cendence използва същите батерии като монитора CrystalSky, което подобрява синергията на продукта. Ако батерията се изтощи просто я подменете с вече заредена или заредете Cendence посредством захранващия порт.

Разнообразни аксесоари

Разнообразни аксесоари

Cendence разполага с различни практични аксесоари, които улесняват работата с него. Приспособлението за закачване на дистанционното поема част от теглото му, което улеснява носенето му дълго време. Предпазителят пречи на праха да се натрупва между джойстиците, като позволява гладко и надеждно управление. Държачът за мобилно устройство предоставя възможност за монтиране на смартфон или таблет вместо монитора CrystalSky.

Съвместимост

Съвместимост

Към момента дистанционното управление Cendence е съвместимо със сериите дронове DJI Inspire 2 и Matrice 200.

Технически характеристики на дрон DJI Inspire 2
Дистанционно управление Cendence
ТипGL800A
Работна честота2,400-2,483 GHz; 5,725-5,825 GHz
Макс. обхват (без прегради и смущения)2.4 GHz: 7 км, FCC; 3,5 км, CE; 4 км, SRRC
5.8 GHz: 7 км, FCC; 2 км, CE; 5 км, SRRC
EIRP2.4 GHz: 26 dBm (FCC); 17 dBm (CE); 20 dBm (SRRC)
5.8 GHz: 28 dBm (FCC); 14 dBm (CE); 20 dBm (SRRC)
ЗахранванеИнтелигентна батерия (тип: WB37-4923 mAh-7.6V)
Интелигентна батерия4923 mAh LiPo
ЗарежданеDJI зарядно устройство
Изходна мощност20 W (захранвайки DJI CS550 монитор)
12 W (без захранване на монитор)
Изходни портове за видеоUSB, HDMI, SDI
USB захранванеiOS: 1 A, 5,2 V (макс.); Android: 1,5 A, 5,2 V (макс.)
Управление от двама пилотиMaster-Slave
Работна температураот -20° до 40°C
СъхранениеПо-малко от 3 месеца: от -20° до 45°C
Повече от 3 месеца: от 22 ° до 28 °C
Температура при зарежданеот 0° до 40°C
Време за зарежданеПриблизително 2 ч. и 24 мин. (използвайки 180 W зарядно)
Издържливост на батериятаПриблизително 4 часа (активирана е единствено функцията Master remote controller, без да захранва монитор)
Тегло1041 г

16 други продукти в същата категория: